March 24, 20205 yr 3 minutes ago, Ayatollah said: Bolja mi je zajebancija sa Netflixom i Witcherom (igrom) nego na Sajmu, tj. biće kada klijenti debili i šefovi debili sjašu sa nas... što će se desiti kada? i šta uopšte hoće klijenti sada. akviziciju prizvodnih pogona respiratora?
March 24, 20205 yr 7 minutes ago, slepa živana said: baš su bezobrazni. ja nešto pokušavam da razmišljam korak unapred, pa se sekiram. imam nekoliko gladnih usti koji su sad bez prihoda, a penzosi primaju sledeću penziju tek 10. marta... pa se plašim da ne pocrkaju od gladi dok ne primim sledeću platu. baš bi mi značilo da su mi odložili ovu jednu ratu. nije džabe doneta odluka o moratorijumu. verovatno je gomila ljudi u istoj situaciji. Ne znam tvoju diskusiju od početka ali situacija sa moratorijumom se po default-u primenjuje na rate koje dospevaju 31.03 i posle toga...Trebalo bi da je moguće da moratorijum počne da se primenjuje i pre, ali to ide na zahtev. Pokušaj direktno preko saradniak koji je radio kredit, pre nego preko nekog sistmskog mail-a...
March 24, 20205 yr 3 minutes ago, Tasha_B said: Ne znam tvoju diskusiju od početka ali situacija sa moratorijumom se po default-u primenjuje na rate koje dospevaju 31.03 i posle toga...Trebalo bi da je moguće da moratorijum počne da se primenjuje i pre, ali to ide na zahtev. Pokušaj direktno preko saradniak koji je radio kredit, pre nego preko nekog sistmskog mail-a... probala ja direktno, uputili me na call centar i sistemski mail.
March 24, 20205 yr 2 minutes ago, Aleksija said: probala ja direktno, uputili me na call centar i sistemski mail. ok, onda opet direktno uz pominjanje prigovora i NBS
March 24, 20205 yr 3 minutes ago, Tasha_B said: ok, onda opet direktno uz pominjanje prigovora i NBS eh, dok sam ja dobila jedne, pa druge, pa trece, sutra evo datuma. pomenula sam prigovor i NBS, imala sam blagi utisak da ova moja nema pojma o cemu pricam.
March 24, 20205 yr 4 minutes ago, Tasha_B said: ok, onda opet direktno uz pominjanje prigovora i NBS ja sam prvo i probala kod savetnika direktno, pa sam posle prema aleksijinom iskustvu pisala i na taj sistemski mejl. citirala sam im i odluk nbs... šta znam, valjda je bilo logično da nam popuste sad u početku dok se malo ne uhodamo...
March 24, 20205 yr 4 minutes ago, Aleksija said: eh, dok sam ja dobila jedne, pa druge, pa trece, sutra evo datuma. pomenula sam prigovor i NBS, imala sam blagi utisak da ova moja nema pojma o cemu pricam. Raspitaću se detaljnije sutra... Možda izvrdavaju u ovom prelaznom periodu, da naplate još šta može...
March 24, 20205 yr 1 minute ago, Tasha_B said: Raspitaću se detaljnije sutra... Možda izvrdavaju u ovom prelaznom periodu, da naplate još šta može... hvala. naravno da izvrdavaju.
March 24, 20205 yr 6 hours ago, Anonymous said: Ako bi se stvar dobro organizovala (što verovatno neće) nema više dobrovoljnog neodržavanja higijene: svakog jutra umivanje i pranje zuba, jednom nedeljno (ili češće) tuširanje. Nema neću, ubace te u kabinu i puste toplu vodu.
March 24, 20205 yr 46 minutes ago, Ted said: što će se desiti kada? i šta uopšte hoće klijenti sada. akviziciju prizvodnih pogona respiratora? Uglavnom inercija prethodnog posla, kupuju neke IT firme i revidiraju ugovore o kliničkim ispitivanjima lekova. Kad se to bude završilo, mislim da skoro neće biti ozbiljnog posla. Sa druge strane, šefovi su vrlo kreativni u pronalaženju načina da nas zaposle, ko oficiri u vojsci. Po celi dan pišemo nekakve gluposti koje niko ne čita i kačimo po Internetu.
March 24, 20205 yr Popup koji se pojavljuje kad se otvori stranica Studentskog centra: Edited March 24, 20205 yr by vememah