Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

3 minutes ago, Ayatollah said:

Bolja mi je zajebancija sa Netflixom i Witcherom (igrom) nego na Sajmu, tj. biće kada klijenti debili i šefovi debili sjašu sa nas...

što će se desiti kada?

i šta uopšte hoće klijenti sada. akviziciju prizvodnih pogona respiratora?

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

7 minutes ago, slepa živana said:

baš su bezobrazni. ja nešto pokušavam da razmišljam korak unapred, pa se sekiram. imam nekoliko gladnih usti koji su sad bez prihoda, a penzosi primaju sledeću penziju tek 10. marta... pa se plašim da ne pocrkaju od gladi dok ne primim sledeću platu. baš bi mi značilo da su mi odložili ovu jednu ratu. nije džabe doneta odluka o moratorijumu. verovatno je gomila ljudi u istoj situaciji.

Ne znam tvoju diskusiju od početka ali situacija sa moratorijumom se po default-u primenjuje na rate koje dospevaju 31.03 i posle toga...Trebalo bi da je moguće da moratorijum počne da se primenjuje i pre, ali to ide na zahtev. Pokušaj direktno preko saradniak koji je radio kredit, pre nego preko nekog sistmskog mail-a...

3 minutes ago, Tasha_B said:

Ne znam tvoju diskusiju od početka ali situacija sa moratorijumom se po default-u primenjuje na rate koje dospevaju 31.03 i posle toga...Trebalo bi da je moguće da moratorijum počne da se primenjuje i pre, ali to ide na zahtev. Pokušaj direktno preko saradniak koji je radio kredit, pre nego preko nekog sistmskog mail-a...

probala ja direktno, uputili me na call centar i sistemski mail.

2 minutes ago, Aleksija said:

probala ja direktno, uputili me na call centar i sistemski mail.

ok, onda opet direktno uz pominjanje prigovora i NBS :) 

Inace, ovo oko sajma. Kinezi kazu gamechanger

3 minutes ago, Tasha_B said:

eh, dok sam ja dobila jedne, pa druge, pa trece, sutra evo datuma.

pomenula sam prigovor i NBS, imala sam blagi utisak da ova moja nema pojma o cemu pricam.

4 minutes ago, Tasha_B said:

ja sam prvo i probala kod savetnika direktno, pa sam posle prema aleksijinom iskustvu pisala i na taj sistemski mejl. citirala sam im i odluk nbs...

šta znam, valjda je bilo logično da nam popuste sad u početku dok se malo ne uhodamo...

4 minutes ago, Aleksija said:

eh, dok sam ja dobila jedne, pa druge, pa trece, sutra evo datuma.

pomenula sam prigovor i NBS, imala sam blagi utisak da ova moja nema pojma o cemu pricam.

Raspitaću se detaljnije sutra...

Možda izvrdavaju u ovom prelaznom periodu, da naplate još šta može...

1 minute ago, Tasha_B said:

Raspitaću se detaljnije sutra...

Možda izvrdavaju u ovom prelaznom periodu, da naplate još šta može...

hvala.

naravno da izvrdavaju. 

Lom mozga

6 hours ago, Anonymous said:

Ako bi se stvar dobro organizovala (što verovatno neće) nema više dobrovoljnog neodržavanja higijene: svakog jutra umivanje i pranje zuba, jednom nedeljno (ili češće) tuširanje. Nema neću, ubace te u kabinu i puste toplu vodu.

yOpKMh3.gif

46 minutes ago, Ted said:

što će se desiti kada?

i šta uopšte hoće klijenti sada. akviziciju prizvodnih pogona respiratora?

Uglavnom inercija prethodnog posla, kupuju neke IT firme i revidiraju ugovore o kliničkim ispitivanjima lekova. Kad se to bude završilo, mislim da skoro neće biti ozbiljnog posla.

Sa druge strane, šefovi su vrlo kreativni u pronalaženju načina da nas zaposle, ko oficiri u vojsci. Po celi dan pišemo nekakve gluposti koje niko ne čita i kačimo po Internetu.

6 minutes ago, Time Crisis said:

Lom mozga

brt

pročitajte i komentare na tvit

Popup koji se pojavljuje kad se otvori stranica Studentskog centra:

9QOGq3G.png

Edited by vememah

Background Picker
Customize Layout