Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Lol

Pa da su se postovale sve procedure gradnja tih bolnica bi umesto 4 meseca trajala 4 godine :happy:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

e baš sam se iznenadila

Da ne bude da smo najgori od sve dece,  danas bio u Budimpešti.
Poslovni kontakti , pa posle Arena, Ikea, Tesco, Muzeji, prevoz ,  ulica.
Ne verujem da sam video deset ljudi sa maskom.
I ko je nosi, nosi je u kabriolet stilu , na vrh brade.
Novi Sad sa svim svojim labavim i neprimenjenim merama je primer Švapske discipline za Budimpeštu .

Bar trećina nosi maske.

zzQsNt7.png

Ovakve tabele za prethodne periode u spoileru:

Reveal hidden contents

4. mesto, napredujemo.

:fantom:

JJmX3KA.jpg

Sviđa mi se ovaj psihološki momenat gdje je najgori naranđast™ a ovi bolji crveni

Srbija je uvek narandžasta.

Djeluje umirujuće.

Bolje da su stavili zelenu, lakse bi se uocili

On 14. 7. 2021. at 9:19, gone fishing said:
Lol
Pa da su se postovale sve procedure gradnja tih bolnica bi umesto 4 meseca trajala 4 godine :happy:
Ma radi se o tome da oni pričaju da će ova COVID u NS, kad ovo prođe biti gradska bolnica... Pa teško

... Shiit has hit the fan

206 novih, udeo pozitivnih 2,4%. Više od mesec dana nijedan od ta dva podatka nije bio tako loš.

Paraćin sa svega 0,8% stanovištva dao 9% slučajeva.

Novi Sad sa 5% stanovništva dao 11% slučajeva.

OD 206 novih slučajeva korona virusa u Beogradu je potvrđeno nešto više od četvrtine, odnosno 53, a u Novom Sadu 23 nova slučaja.

Još jedini dvocifreni grad je Paraćin sa 19 novozaraženih korona virusom.

Sledi Kragujevac sa sedam novih slučajeva, Aleksinac i Čačak sa po šest, dok je u Nišu i Majdanpeku registrovano po pet slučajeva.

novosti.rs/vesti/drustvo/1017548/korona-presek-gradovima-cetvrtina-novozarazenih-beogradu-drugom-mestu-novi-sad

Edited by vememah

5aExtCn.png

Edited by vememah

Vučićev miting u niškom Čairu danas.

OQsFwnk.jpeg

Background Picker
Customize Layout