Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Lol

Pa da su se postovale sve procedure gradnja tih bolnica bi umesto 4 meseca trajala 4 godine :happy:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

e baš sam se iznenadila

Da ne bude da smo najgori od sve dece,  danas bio u Budimpešti.
Poslovni kontakti , pa posle Arena, Ikea, Tesco, Muzeji, prevoz ,  ulica.
Ne verujem da sam video deset ljudi sa maskom.
I ko je nosi, nosi je u kabriolet stilu , na vrh brade.
Novi Sad sa svim svojim labavim i neprimenjenim merama je primer Švapske discipline za Budimpeštu .

Bar trećina nosi maske.

zzQsNt7.png

Ovakve tabele za prethodne periode u spoileru:

Spoiler

olbBzxw.png

cuBHkdo.png

vUE8cq9.png

4. mesto, napredujemo.

:fantom:

JJmX3KA.jpg

Sviđa mi se ovaj psihološki momenat gdje je najgori naranđast™ a ovi bolji crveni

Srbija je uvek narandžasta.

Djeluje umirujuće.

Bolje da su stavili zelenu, lakse bi se uocili

Lol
Pa da su se postovale sve procedure gradnja tih bolnica bi umesto 4 meseca trajala 4 godine :happy:
Ma radi se o tome da oni pričaju da će ova COVID u NS, kad ovo prođe biti gradska bolnica... Pa teško

... Shiit has hit the fan

206 novih, udeo pozitivnih 2,4%. Više od mesec dana nijedan od ta dva podatka nije bio tako loš.

Paraćin sa svega 0,8% stanovištva dao 9% slučajeva.

Novi Sad sa 5% stanovništva dao 11% slučajeva.

OD 206 novih slučajeva korona virusa u Beogradu je potvrđeno nešto više od četvrtine, odnosno 53, a u Novom Sadu 23 nova slučaja.

Još jedini dvocifreni grad je Paraćin sa 19 novozaraženih korona virusom.

Sledi Kragujevac sa sedam novih slučajeva, Aleksinac i Čačak sa po šest, dok je u Nišu i Majdanpeku registrovano po pet slučajeva.

novosti.rs/vesti/drustvo/1017548/korona-presek-gradovima-cetvrtina-novozarazenih-beogradu-drugom-mestu-novi-sad

Edited by vememah

5aExtCn.png

Edited by vememah

Vučićev miting u niškom Čairu danas.

OQsFwnk.jpeg

Background Picker
Customize Layout