March 21, 20214 yr 16 minutes ago, Milošica said: Ne bi me čudilo da je tačno ono da su Beba i Radule viđeni zajedno. MOžda mi je promaklo - ima li neke ozbiljnije potvrde da je Beba napustio Vučića? Đilasa stvarno ne mogu da uzmem za ozbiljno...
March 21, 20214 yr 31 minutes ago, Aleksija said: bez pristupa medijima, nikako. gledam komentare na tviteru, to su ljudi koji podjednako preziru i poziciju i opoziciju. najverovatnje je da ce ih okupiti neka buduca nestorovic-grujicic ekipa, koja ce lepo saradjivati sa av u buducnosti. ulice se u nekog srdjana noga eno on opet na fb budali oko kradje americkih izbora pred ulazak bajdena u bijelu kuci imao je mjesec dva cutanja sta hocu da kazem, postoji protopoliticki narativ koji ima zamah globalno, a ocigledno ga neko njeguje i u srbiji - nogo nije samonikla biljka tu je i ludi radule sa slicnom pricom i dinamikom, kao i onaj imbecil, kako se bijese zove, sandulovic takvi ce da pokupe antivaksere, 5gfobicne, antimgrantski raspolozene, u okviru nove internacionale imbecila mislim da je to ipak izraz jedne politicke krize i da nece biti odrziv predugo, ali svakako nece otici bez ikakvog uticaja na politiku. to je nova desnica, pomjerena u odnosu na tradicionalnu. u mjeri u kojoj su odrednice 'lijevo' i 'desno' uopste prihvatljive Edited March 21, 20214 yr by morgana
March 21, 20214 yr 13 minutes ago, theanswer said: Pad Vučića ako do njega ikada dođe će doći sa desna, 75% ove države je desno orijentisano i najbolje što građanska opozicija može jeste da se prikloni nekoj desnoj populističkoj struji poput DJB ili Dveri A ostali koji ne zele u tako necemu da zive da se isele? Proud boys i kvazireligiozni ziloti made by Serbia? Najbolje za Srbiju su znaci evropske investicije one propalice Stiva Benona. Je li Radule ostaje samo sa srpskim pasosem? Svakako ne, oni svi operisu sa vise pasosa (Faraz) pa mogu bilo gde kako im zgodno. Edited March 21, 20214 yr by Moonwalker
March 21, 20214 yr 4 minutes ago, morgana said: ulice se u nekog srdjana noga eno on opet na fb budali oko kradje americkih izbora pred ulazak bajdena u bijelu kuci imao je mjesec dva cutanja sta hocu da kazem, postoji protopoliticki narativ koji ima zamah globalno, a ocigledno ga neko njeguje i u srbiji - nogo nije samonikla biljka tu je i ludi radule sa slicnom pricom i dinamikom, kao i onaj imbecil, kako se bijese zove, sandulovic takvi ce da pokupe antivaksere, 5gfobicne, antimgrantski raspolozene, u okviru nove internacionale imbecila mislim da je to ipak izraz jedne politicke krize i da nece biti odrziv predugo, ali svakako nece otici bez ikakvog uticaja na politiku. to je nova desnica, pomjerena u odnosu na tradicionalnu. u mjeri u kojoj su odrednice 'lijevo' i 'desno' uopste prihvatljive u pravu si, mislim da ce se podeliti, na umerenije nestorovicevce i tvrdje nogovce. koji ce moguce biti kontrolisani sa iste strane. slazem se sa tobom. za odrzivost... videcemo, kad prodje pandemija. ovo je jako vanredna situacija, nije dobra osnova za projekcije.
March 21, 20214 yr pa oficijelno su protest i organizovali u ime antiglobalizma i nwo-a, dakle sira prica, primarno 'patriotska'al je pod taj kisobran svasta stalo i ovde i svugde..
March 21, 20214 yr čudo jedno kako su se pod stresom pandemije brzo resetovali na originalna majmunska podešavanja. samo još da potpale vatrice, da se udaraju toljagama po glavama i da se otimaju oko kostiju. Edited March 21, 20214 yr by beta kentauri
March 21, 20214 yr 53 minutes ago, pt 2.0 said: jebiga, ja nemam taj luksuz. koleginica koja sedi najbliže meni u open spejsu neće da se vakciniše, u petak ceo dan uopšte nije nosila masku na radnom mestu. ona ne veruje u koronu, iako joj je muž preležao to i iako i dalje vuče teške posledice. inače novinar po obrazovanju. nama je u kolektivu zbog par aljkavaca plus korumpirane i imbecilne uprave, stvar pred pucanjem i javnim fajtom zaposlenih. šef kabineta nosi masku ispod nosa. direktor po kolektivu ide bez maske, a pritom nas primorava sve da dolazimo na posao, smenski rad od kuće je ukinut na 4000+ zaraženih pod izgovorom da su se skoro svi vakcinisali (što je laž, jer je revakcinisano do 5 osoba u kolektivu), da dolazimo u minut tačno (dok se odabrani prevoze službenim autom mesecima). sredinom nedelje se saznalo da je jedna koleginica dobila koronu - nula dodatnih mera je preduzeto, niko nije poslat u karantin. poslali su mejl 1h po isteku radnog vremena u petak da će "napraviti plan akcije za slučaj da se neko razboli". naprednjačko upravljanje firmom. edit. iako je koronu dobila koleginica koja se vakcinisala istom vakcinom kao ja (AZ) nekih 3-4 dana nakon mene, to ne sprečava imbecilnog direktora sa kupljenom diplomom da tvrdi da smo mi vakcinisani jednom zaštićeni. on je, naravno, i preležao koronu, i bio prvi vakcinisan još u januaru čini mi se... Jbg zmaju..u tvojoj situaciji, bolje da razmisljas kako da menjas okruzenje i sredinu nego da ucis ove sto su juce opleli kolce oko zira kako se koriste noz i viljuska i da se kod zubara ide pre nego sto oteknes od zubobolje. Ni Srbija ni Beograd nece biti cistiji i liberalniji sa godinama koje dolaze, sa ovakvima jos manje. Nije vredno trosenja nerava.
March 21, 20214 yr Mene sve ove slike bacaju u težak bedak. Izmestila bih se najradije na pusto ostrvo, u tri lepe materine, da nikog od ovih kvazi humanoida ne sretnem ni slučajno. Pukla sam .
March 21, 20214 yr 1 hour ago, pt 2.0 said: može li opozicija da sakupi ovoliko ljudi u beogradu i zašto ne - to je moje pitanje A zanimljivo kako ova antivax-antimask ekipa lako prevazilazi male razlike, ne trtlja o tome ko sme, a ne sme na protest, koga skloniti iz prvih redova i ostali repertoar pametnjakovića koji je obeležio opozicione proteste od 2018. Onih koji su aplaudirali na šamaranje Jeremića i Trifunovića letos, odmah se razgalamili da se vođe opozicije sklone... Pre no što je raspop (raz-monah? Raz al Gul?) Antonije preuzeo govornicu, a Radule okupio sledbenike i do pola noći im držao predavanje. Antivax-antimax se lepo organizovao,sakupio bez incidenata, koškanja i sl. Kako se lepo svi slažu i sarađuju, sa trijumfalnim kolcem ispred Vesićevog najvećeg dostignuća. Kako ih vodi sve neka iskusna ruka koja zna.
March 21, 20214 yr 4 minutes ago, SNARC said: Jbg zmaju..u tvojoj situaciji, bolje da razmisljas kako da menjas okruzenje i sredinu nego da ja mislim da moj primer nije izuzetak nego pravilo. svi smo u toj situaciji. na poslu, u autobusu, u radnji, itd. povlačenje nije opcija. edit. na tviteru se več uveliko povlači paralela između masovnog okupljanja u NS povodom smrti đorđa balaševića i ovog skupa. Edited March 21, 20214 yr by pt 2.0
March 21, 20214 yr 11 minutes ago, Zabalujev said: A zanimljivo kako ova antivax-antimask ekipa lako prevazilazi male razlike, ne trtlja o tome ko sme, a ne sme na protest, koga skloniti iz prvih redova i ostali repertoar pametnjakovića koji je obeležio opozicione proteste od 2018. Onih koji su aplaudirali na šamaranje Jeremića i Trifunovića letos, odmah se razgalamili da se vođe opozicije sklone... Pre no što je raspop (raz-monah? Raz al Gul?) Antonije preuzeo govornicu, a Radule okupio sledbenike i do pola noći im držao predavanje. Antivax-antimax se lepo organizovao,sakupio bez incidenata, koškanja i sl. Kako se lepo svi slažu i sarađuju, sa trijumfalnim kolcem ispred Vesićevog najvećeg dostignuća. Kako ih vodi sve neka iskusna ruka koja zna. Ovo nije tacno, nista ta ekipa nije homogenija od drugih. Isto tako su bili oni protesti sto je predvodio Nogo, skupila se masa, pa se onda popickarali ko ce govoriti, ko radi za koga i sl, pa su se protesti jos brze ugasili. Daleko su oni on neke organizovane grupe, koja je u stanju nesto smisleno da uradi..
March 21, 20214 yr 22 minutes ago, pt 2.0 said: ja mislim da moj primer nije izuzetak nego pravilo. svi smo u toj situaciji. na poslu, u autobusu, u radnji, itd. povlačenje nije opcija. edit. na tviteru se več uveliko povlači paralela između masovnog okupljanja u NS povodom smrti đorđa balaševića i ovog skupa. Ja razumem u kojim si g*****. Sestra koja mora da redovno poseti majku koja isto ne sme da se vakcinise je zbog takvih kolega i rukovodilaca zajedno sa zetom prelezala virus u umereno teskoj varijanti izmedju Svetog Nikole i nove godine. Jos uvek nisu oni stari. Najgori su ono kao formalno obrazovani. Ova epidemija nije nista drugo nego benchmerking nekih diploma tj koliko ih je dobijeno na glavu, a koliko na guzicu. Oportuniste u ovoj prici i pandemija profitere izostavljam. Ljudi se ne osveste ni kada im neko umre, u najblizoj porodici. Nastavljaju da ne nose masku i provociraju one koji se pridrzavaju pravila. Kao sekta sto i defakto jesu. To je ono sto svaki put kaze. PS Skoro sam imala svoj okrsaj sa prvim antivakserom real. Elektroinzenjer, zena, Ukrajinka poreklom. Oni ne znaju da je iko u Ukrajini umro od korone . Na kraju joj rekoh veruj u sta hoces, distanca pod obavezno, moze slobodno da me tuzi HR. Posle procitam da su najantivakserskija evropska zemlja. Edited March 21, 20214 yr by Moonwalker
March 21, 20214 yr Obećanih 60 evra od sliniše ovakve "proteste" će lagano rešiti. Nije da smo najgori, Occupy Wall Street, fini pokret pre neku godinu, Boldvin, de Niro Majkl Mur, Čomski, sindikati - manje ljudi nego u redovima za novi ajfon. Cunami informacija izbacio je nove hibride: lekar-antivakser, demokrata-prinudni rad i trpaj u logore, it inženjer-anti 5G, čipuju nas. Pala nam je cena globalno, vidi se i po "liderima" koje dovodimo na vlast: tramp, vučić, mikron.