Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

3 minutes ago, eumeswil said:

Kako se zove?

Makijatizam.

Produženo hrišćanstvo s mlekom.

5 hours ago, vememah said:

Problem ovakvih stvari su male kazne.Ove cak ne mogu ni da kazne jer je za poneti ili kucna dostva.Naravno svi znamo da nije ali znaju i komunalci cije je to pa ne diraju.

Ima kod mene u blizni neki fast food koji kao ne radi ali uredno tip stoji ispred i ti mu kazes,pica,palacinka,sendvic...on ti kaze dodji za 10 minuta.I to radi i to funkcionise,dakle nije problem u merama problem je u visini kazne.Pa brate ako nesto ne sme da radi,a to radi naplati kaznu od milon dinara majku mu jebem a ne od 5 000.

3 hours ago, renne said:

a ne može kafa kod kuće da se pije?

Zato ćemo jednog dana kada se ovo sranje završi za par godina valjda  i biti najgori ili najbolji i u broju umrlih, i vakcinisanih, i pocrnelih, i naskijanih i sa slikama na glupim mrežama jer mi volimo da zajebemo i sistem, i lekare što crkavaju i sve ostalo racionalno. I to ne samo zbog Vučića, ima nešto i zbog nas. Haha

Pa zar ne radi dostava?

4 hours ago, Sammael said:

U, dobar info ovo za BG H2O, valjda će i sutra da radi da mogu makar kafu uz šetnju. 

Kako smeš to zli čoveče?

posto se pricalo o prenosu medju decom, evo jedan opsiran, ali informativan thread gde su praceni podaci nakon zatvaranja i otvaranja skola. naravno da je uticaj vise nego znacajan.

Pa zar ne radi dostava?
Samo sMart working

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Radi samiška (tzv. lopov) kod Brankovog mosta, tj. radila je pre 15 minuta. Ko hoće da zajebe sistem eto mu informacija.

Sampe rade normalno sve vreme.

U 22:30 noću?

Moj lokalni 0-24 gricke/pljuge/gluposti radi, samiška isto tako, Maxi u Stepe verujem isto...

Ne vidim što ne bi radili, mere ionako ne važe za prehrambene radnje...

image.thumb.png.01dd205010caec6f4571baab82778792.png

image.png.ce5b3fda1610aa455812615576ec2c3c.png

Ne rade maksiji 100% al nekoliko kioska po gradu znam da rade 00-24, zapravo me je iznenadilo kad sam video