March 13, 20214 yr 5 hours ago, vememah said: Problem ovakvih stvari su male kazne.Ove cak ne mogu ni da kazne jer je za poneti ili kucna dostva.Naravno svi znamo da nije ali znaju i komunalci cije je to pa ne diraju. Ima kod mene u blizni neki fast food koji kao ne radi ali uredno tip stoji ispred i ti mu kazes,pica,palacinka,sendvic...on ti kaze dodji za 10 minuta.I to radi i to funkcionise,dakle nije problem u merama problem je u visini kazne.Pa brate ako nesto ne sme da radi,a to radi naplati kaznu od milon dinara majku mu jebem a ne od 5 000.
March 13, 20214 yr 3 hours ago, renne said: a ne može kafa kod kuće da se pije? Zato ćemo jednog dana kada se ovo sranje završi za par godina valjda i biti najgori ili najbolji i u broju umrlih, i vakcinisanih, i pocrnelih, i naskijanih i sa slikama na glupim mrežama jer mi volimo da zajebemo i sistem, i lekare što crkavaju i sve ostalo racionalno. I to ne samo zbog Vučića, ima nešto i zbog nas. Haha
March 13, 20214 yr 4 hours ago, Sammael said: U, dobar info ovo za BG H2O, valjda će i sutra da radi da mogu makar kafu uz šetnju. Kako smeš to zli čoveče?
March 13, 20214 yr posto se pricalo o prenosu medju decom, evo jedan opsiran, ali informativan thread gde su praceni podaci nakon zatvaranja i otvaranja skola. naravno da je uticaj vise nego znacajan.
March 13, 20214 yr Pa zar ne radi dostava?Samo sMart workingInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
March 13, 20214 yr Radi samiška (tzv. lopov) kod Brankovog mosta, tj. radila je pre 15 minuta. Ko hoće da zajebe sistem eto mu informacija.
March 13, 20214 yr Moj lokalni 0-24 gricke/pljuge/gluposti radi, samiška isto tako, Maxi u Stepe verujem isto... Ne vidim što ne bi radili, mere ionako ne važe za prehrambene radnje...
March 13, 20214 yr Ne rade maksiji 100% al nekoliko kioska po gradu znam da rade 00-24, zapravo me je iznenadilo kad sam video