February 17, 20214 yr 20 minutes ago, Mil@n said: Dokle, pošto i ovako kao smeju do 20h? Zanima me jer mi je slična delatnost. <da
February 17, 20214 yr I sad će zbog turbo folk bitangi da pozatvoraju sve one jadnike koji su i do sad jedva sastavljali kraj sa krajem i koliko-toliko poštovali propise. Bolje bi bilo da su čitavu zlikovačku ekipu povešali za jaja sve od Terazija do Slavije.
February 17, 20214 yr 2 hours ago, Aleksija said: oba puta blazi, kao grip, ali se u sustini vec mesecima vuce, nikako da ozdravi sasvim, svako malo ne ide u skolu... ono sto je stvaarno malo iznenadjujuce i zabrinjavajuce je uzrast. Jedna mama se javila da pravda časove i reče da je u vrtiću, u grupi mlađe ćerke, jedno dete pozitivno, ima 3 godine. Korona očigledno ne bira uzrast.
February 17, 20214 yr 5 minutes ago, Lena said: Jedna mama se javila da pravda časove i reče da je u vrtiću, u grupi mlađe ćerke, jedno dete pozitivno, ima 3 godine. Korona očigledno ne bira uzrast. znam, nazalost - ali reinfekcija ili long kovid sa 16, sta god.... bezveze.
February 17, 20214 yr 3 hours ago, Frank Pembleton said: Ne postoji "umereno". .... Shiit has hit the fan! Postoji. Ja sam išla u kafanu samo danju i to kada je bilo sunčano da može da se sedi vani, nikada unutra. Kafica, sokić, kuma, drugarica, sitna zadovoljstva. I to mi je mnogo značilo jer bukvalno nigde drugo mesecima ne idem. Edited February 17, 20214 yr by dùda
February 17, 20214 yr 3 minutes ago, Aleksija said: znam, nazalost - ali reinfekcija ili long kovid sa 16, sta god.... bezveze. Ma to svakako...
February 17, 20214 yr 3 hours ago, Sammael said: Nemanja na žiru + Kopaonik + Zlatibor + korona žurke Ništa čudno, potpuno očekivano. Imaćemo do marta opet haos, pa sredinom marta smirivanje. taman da uvatimo zalet za uskrs, a onda celivanje, činodejstvovanje, ako pretekne neki pop... čujem danas da je i ovaj patrijarhov depjuti kljoknuo.
February 17, 20214 yr 6 minutes ago, dùda said: Postoji. Ja sam išla u kafanu samo danju i to kada je bilo sunčano da može da se sedi vani, nikada unutra. Kafica, sokić, kuma, drugarica, sitna zadovoljstva. I to mi je mnogo značilo jer bukvalno nigde drugo mesecima ne idem. Baš to. Postoji varijanta u kojoj se može nastaviti sa sitnim zadovoljstvima ali neeeeee, klaberi ne mogu bez žurki...da ne napadnem samo njih, videh da je Negativ održao koncert u Kombank dvorani za 450 ljudi. Koliko se publika držala distance, ne znam. Nekoliko video snimaka samo prikazuje bend, ne i publiku.
February 17, 20214 yr I Ivana izgleda fasovala koornu, a rizicna je..naravno da psotoji umereno, evo ja, letos, u kaficu, na otvorenom, isao vise puta nedeljno,niti sam nekoga zarazio, niti me je neko zarazio...i bolje sto sma isao, izmejdu ostalog,jer sam znao kako ce na jesen i zimu biti..
February 17, 20214 yr Kako ćemo samo da se češemo kad nas cela Evropa bude zatvorila u karantin. Pa ćemo da letujemo na Zlatiboru i Kopaoniku i vozimo se gondolama čitavo leto.
February 17, 20214 yr 2 hours ago, Halvard said: Ja sam poslednji put u kafiću bio u junu prošle godine, kad je bio onaj kratkotrajni kao predah od korone. Ispostavilo se na kraju da sam sedeo par metara od zaražene osobe, doduše, na otvorenom. na otovrenom je u nacelu mnogo manji rizik..a i sedeo si par metara, dovoljna distanca.. Edited February 17, 20214 yr by Misko
February 17, 20214 yr Pa što bi nas karantinirali kad smo najbolji u vakcinaciji na kontinetalnom delu Evrope?
February 17, 20214 yr 2 minutes ago, Misko said: I Ivana izgleda fasovala koornu, a rizicna je.. Koja Ivana ?
February 17, 20214 yr 3 minutes ago, Filozof manijak said: Pa što bi nas karantinirali kad smo najbolji u vakcinaciji na kontinetalnom delu Evrope? Ljubomora.