February 17, 20214 yr Današnja sreda: 2467 novih (18,9% pozitivnih) 16 preminulih 3451 hospitalizovano 142 na respiratoru Prošla sreda: 2014 novih (15,7% pozitivnih) 15 preminulih 3814 hospitalizovano 129 na respiratoru Edited February 17, 20214 yr by vememah
February 17, 20214 yr Nemanja na žiru + Kopaonik + Zlatibor + korona žurke Ništa čudno, potpuno očekivano. Imaćemo do marta opet haos, pa sredinom marta smirivanje. Edited February 17, 20214 yr by Sammael
February 17, 20214 yr I sad mi koji nismo divljali nego koristili kafane umereno i normalno ostajemo bez ičega.
February 17, 20214 yr kažu konara i srki da će morati da se zatvaraju kafanejujuju pa nisu ni radile sent from bubamoto
February 17, 20214 yr 2 minutes ago, Frank Pembleton said: Ne postoji "umereno". .... Shiit has hit the fan! Za mene postoji. Ako povremeno uđem u kafanu u kojoj nema gužve i sedim sam za stolom, ili s prijateljima koji su preležali i imaju antitela, meni je to umereno. Ili alternativno ako je vreme dovoljno lepo da mogu da sedim napolju. Mogao bih naravno da suspendujem sve osim rada za računarom dok ovo ne prođe, ali pošto ipak cenim i svoje psihičko zdravlje (a znam kako sam se osećao od marta do juna prošle godine), biram da to ne radim.
February 17, 20214 yr 1 hour ago, Aleksija said: ucenica, 16 godina, ili reinfekcija ili long covid - pcr pozitivna pocetkom novembra, navodno izlecena u medjuvremenu, pa opet sad +, polovinom februara. bas mi je zao. A ima li simptome prvi/drugi put. Mislim kakvi su? Jer moje iskustvo je da imaju temperaturu jedan dan. Maksimalno dva dana su loše.
February 17, 20214 yr 2 minutes ago, Jozef K. said: A ima li simptome prvi/drugi put. Mislim kakvi su? Jer moje iskustvo je da imaju temperaturu jedan dan. Maksimalno dva dana su loše. oba puta blazi, kao grip, ali se u sustini vec mesecima vuce, nikako da ozdravi sasvim, svako malo ne ide u skolu... ono sto je stvaarno malo iznenadjujuce i zabrinjavajuce je uzrast.
February 17, 20214 yr Za mene postoji. Ako povremeno uđem u kafanu u kojoj nema gužve i sedim sam za stolom, ili s prijateljima koji su preležali i imaju antitela, meni je to umereno. Ili alternativno ako je vreme dovoljno lepo da mogu da sedim napolju. Mogao bih naravno da suspendujem sve osim rada za računarom dok ovo ne prođe, ali pošto ipak cenim i svoje psihičko zdravlje (a znam kako sam se osećao od marta do juna prošle godine), biram da to ne radim.Da se ispravim, kad sam ja u pitanju, ne postoji.Jbga, alkos... .... Shiit has hit the fan!
February 17, 20214 yr 1 hour ago, renne said: kažu konara i srki da će morati da se zatvaraju kafane Dokle, pošto i ovako kao smeju do 20h? Zanima me jer mi je slična delatnost.
February 17, 20214 yr Ja sam poslednji put u kafiću bio u junu prošle godine, kad je bio onaj kratkotrajni kao predah od korone. Ispostavilo se na kraju da sam sedeo par metara od zaražene osobe, doduše, na otvorenom.