January 15, 20214 yr 5 hours ago, renne said: posvađala ga nova sa kolegama, evo ga dere se, vrišti Ček, postoji audio snimak na kom govori od reči do reči ono što je NovaS objavila, i on kaže da nije tako? Koliki obraz treba da nemaš za ovako nešto?
January 15, 20214 yr 3 minutes ago, radisa said: Ček, postoji audio snimak na kom govori od reči do reči ono što je NovaS objavila, i on kaže da nije tako? Koliki obraz treba da nemaš za ovako nešto? da jbt još juče u fullu emitovali audio
January 15, 20214 yr Author Oni koji veruju Konu ne znaju nista o tome. Znaju da je DjilasTV lagala i to je sve.
January 15, 20214 yr Ček, postoji audio snimak na kom govori od reči do reči ono što je NovaS objavila, i on kaže da nije tako? Koliki obraz treba da nemaš za ovako nešto?Ono što sam napisao ranije, on se vadi da su ovi kao izvukli tu rečenicu.A on govnar kakav jeste u tim svojim izjavama uvek ima foru da sam sebe demantuje u istoj izjave.Prosto je to oni treba da mu kažu, molim vas tužite nas! .... Shiit has hit the fan!
January 15, 20214 yr Obaveštavaju da će da proslede...imaju egzaktne podatke al će da ukrste argumente...mogli su naći nekog da im ovo sroči.
January 15, 20214 yr Ovima sto dizu galamu i zele da saznaju sta se desava, zele i imena preminulih. Ovaj sindikat je uz vlast.
January 16, 20214 yr Sa tt klik na tvit, pa na prvi Ovakve vesti i objave vise nisu nikakva sala i zajebancija za neku posprdnu temu.
January 16, 20214 yr Ako sam dobro razumela uvezao vakcine za koje ovi iz nase Agencije nisu jos dali odobrenje???Kako bilo kome bilo sta ovde da se veruje, jer ce sada sigurno to odobrenje ici brzinskom precicom. Mada mislim ko zna koliko i treba vremena za tako nesto. Secam se da su za Fajzera govorili da im treba mesec dana.
January 16, 20214 yr Sigurno im je sa "višeg mesta" dobronamerno sugerisano da se ne zajebavaju. Dobili su i rok, "vaksinisaću se ovom za 7, 8 dana". Da živi čelično i neraskidivo prijateljstvo...