Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Edited by vememah

18 minutes ago, arkonada said:

"Ja sam danas doživeo naglo zaletanje automobila, trubljenje i kočenje preda mnom. Ima onih koji su protiv mera, očigledno. Ali ja sebe mogu da pogledam mirno u ogledalo. I to isto mislim za Krizni štab - kazao je epidemiolog Predrag Kon.

:isuse:

3 minutes ago, vememah said:

Vucic neposredno nakon sto je ovo video: Ma, kakav spomenik, drzava ce se lekarima i njihovim porodicama oduziti tako sto ce im povecati plate i penzije a ne glupim idejama od strane domacih izdajnika sa americkih televizija o nekakvim spomenicima i slicnim ispraznim gestovima. Neka ga naprave Solak i Djilas koji je ukrao 619 miliona, valjda mu je toliko ostalo od onoga sto je pokrao.

Vucic za mesec dana: Doneli smo odluku na vladi da podignemo spomenik hrabrim lekarima i medicinskom osoblju na moju licnu inicijativu Mi moramo da nadjemo nacin da se zahvalimo herojima danasnjice, spomenik je samo jedan gest u moru drugih prinadleznosti koje cemo podeliti lekarima za dve, najkasnije dve i po godine. Tako rade normalne drzave koju mi pravimo, tako se odnosimo prema svojim herojima. Sto se ovoga nije setio Djilas koji je ukrao 619 miliona ili neko od domacih izdajnika sa Solakovih americkih televizija?

21 minutes ago, vememah said:

Dobra inicijativa za normalnu zemlju.

Ovde ce se zavrsiti tako sto ce se balavi popeti na tih (do sada) 55 umrlih lekara a do kraja pandemije jos ko zna koliko i zaraditi politicke poene a Vesic se ugraditi te ce bronzana ploca/spomenik kostati par miliona evra sto ce biti tajni dokument JER ZIVOTI LEKARA NEMAJU CENU SRAM VAS BILO NOVINARE BAVITE SE CENOM SPOMENIKA

Kako god, 1 odvratan, usran narod koji izgleda ovo i ne trpi no prihvata kao normalno.

Edited by Caligula

Lepo rece onaj, 2020ta je za Srbiju godina velikih ponizenja. Jos kad bi vecina umela da oseti to ponizavanje.

pokušalo atentattm na konaru

:huh:

2 hours ago, arkonada said:

"Ja sam danas doživeo naglo zaletanje automobila, trubljenje i kočenje preda mnom. Ima onih koji su protiv mera, očigledno. Ali ja sebe mogu da pogledam mirno u ogledalo. I to isto mislim za Krizni štab - kazao je epidemiolog Predrag Kon.

Hoce to, neko krene da pregazi pa nicim izazvan trubi i koci :fantom:

“Mirna” savest cuda cini...

Cudo zivo kako kad sa Vucicem srces iz istog valova postanes odmah meta atentatora

25 minutes ago, Leia said:

Hoce to, neko krene da pregazi pa nicim izazvan trubi i koci :fantom:

“Mirna” savest cuda cini...

Dobro sad, Konara verovatno pored zvukova kocenja i trubljenja nije cuo i - pazi kako prelazis ulicu, drtino matora, hoces da te zgazim pa da odgovaram kao za coveka.:D

Idi bre, harpere, nasmeja me, hvala to onolko

9 minutes ago, harper said:

Dobro sad, Konara verovatno pored zvukova kocenja i trubljenja nije cuo i - pazi kako prelazis ulicu, drtino matora, hoces da te zgazim pa da odgovaram kao za coveka.:D

Ma uzas...ne mogu cak ni da seirim kao covek nad ovakvim raspadom poslednjih atoma necijeg licnog integriteta. Kakav bednik :dry: 

• Popular Post

al doktor kon koji kad stane pred ogledalo kaže sebi "dobar sam"

ovo je neki novi žanr. kao neka bizarna fazbinderova drama.

jednog dana ima da se pojavi na konferenciji kriznog štaba našminkan u šanelovom kostimu i uopšte neće biti smešno.

1 minute ago, slepa živana said:

jednog dana ima da se pojavi na konferenciji kriznog štaba našminkan u šanelovom kostimu i uopšte neće biti smešno.

jao, on je muska rushka. i ona tako svako jutro stane pred ogledalo i divi se sebi, to mi rekla keva. kaze eno one lude sto svako jutro stane pred ogledalo i vice dobro jutro lepotice i jos preporucuje svima da to rade.

11 minutes ago, slepa živana said:

Diskusija: 10/11i 06i>Ljubilarna 60@ Vikend tema > Alisa iza Ogledala >  Micka » Cool Intermezzo (stranica 3) — Cool Intermezzo » Diskusije — Grupe  — Coolinarika