Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

4 hours ago, dùda said:

Tačno da ne treba da ostane bez posla ali šta ćemo kad je njen posao da bude korektiv, neki štap kojim mlati dok propituje ljude kad rade nešto pogrešno spram društva u kome žive ? Mislim, sama ima ambiciju da se time bavi ?

I posle ovoga, ko bi joj verovao u iskrenost namera ? Ja sigurno ne bih. Verujem ni većina mislećeg sveta.

Mi necemo nista, njeno licemerje je njen problem i problem njenog imidza.

ne pratim ni 1% al bas bodu oci neke stvari..

tamo u martu prva 2-3 mesece bilo koliko 5-10 dnevno mrtvih, pa onda zatisje od 0-5 gde su konstanto najavljivali pogorsanje.. pa sad ova dva meseca ili koliko vec od 50-55 dnevno, s tim sto je juce bilo oko 40(cenim kao rezultat procesa vakcinisanja, jelte).. pa reko da izjavim za dnevnik unapred, da ne bude posle da pametujem, da ocekujem i danas i do 31-og da kazu da je oko 40.. pa ce onda od prvog januara opet da ode na 50+ jer se narod bahato ponasao i zloupotrebio sto je krzni stab dozvolio kaficima da rade do 18h..

lets see, what will happen..:fantom:

Edited by Shaq

4 hours ago, Braća Strugacki said:

znači i n1 je za vučića, to reče?

Sta ti mislis? :fantom:

3 hours ago, Taihoskopija said:

Ali Minja nije nikakva naša Srbija, nego privilegovana i bahata ortakinja privilegovane Srbije i njihova Srbija ima keš i krevet u bolnici, a naša Srbija juri fakin' Fraksiparin, jer ne može da se nađe i umire. Potpuno pogrešna podela, ne znam zašto ih gurati u ideološke okvire, samo su bahate, zaštićene i glupe drugarice Željka Mitrovića i to je sve. 

“Nasa” Srbija u smislu neke politicke opcije (i pripadajucih medija) koja se bori za interes naroda a ne samo za svoj dzep i licne privilegije vise i ne postoji.
Niko nije na nasoj strani, ne lozite se za dzabe. Osim “Don Kihota” tipa Marinike Tepic i Ne davimo Bg, al to je vise simbolicno...

Edited by Leia

Evo ga Tiosav uživo

shta kaze tijosav?

sent from bubamoto

tio je nesto da kaze ... al ostavljeno je za cetvrtak :fantom:

Hteli da zgaze Konaru na ulici :cry:

Je l su ovo vesti ili i dalje drze cas? [emoji50]

Hteli da zgaze Konaru na ulici :cry:
ko, zashto?

sent from bubamoto

Ko bre magarcino navija za koronu i vecu smrtnost?
Jbt!

2 minutes ago, Jumanji said:

Ko bre magarcino navija za koronu i vecu smrtnost?
Jbt!

Ja mislim Djilas.

Nisam siguran..ali verovatno, Djilas.

Dakle, Djilas.

To je onaj sto je mako 619 miliona.

"Ja sam danas doživeo naglo zaletanje automobila, trubljenje i kočenje preda mnom. Ima onih koji su protiv mera, očigledno. Ali ja sebe mogu da pogledam mirno u ogledalo. I to isto mislim za Krizni štab - kazao je epidemiolog Predrag Kon.

lepo je kad ljudi znaju ko im je pravi neprijatelj.

sent from bubamoto