December 24, 20204 yr 9 hours ago, Aleksija said: valja pogledati. Meni jako dobar rezime (ovog do sada), hvala.
December 24, 20204 yr Author I Brnabicka i Kisicka i Kon su se vakcinisali. E sad, da li su dobili C vitamin u rame ili vakcinu protiv korone, nikada necemo saznati.
December 24, 20204 yr 1 hour ago, Malvo said: Inace, prethodna dva dana u Knezu je prisutan nekakav trubacki orkestar, Ja sam letos radi ljudima gadio život (više nego inače) pričom kako trubači povremeno cede potoke pljuvačke iz svojih instrumenata, pa se vi samo veselite. Ali što da ne, neki dan vidim dva matora konja idu ulicom i bacaju topovske udar okolo, idiotizam je uvek tu među nama, a nemoj da se uskrati narodu Mesečina i Kalašnjikov, čemu onda život... Nego, jesmo li dobili suvislo, ne-pasivno-agresivno objašnjenje zašto nam se predsednik ne vakciniše prvi?
December 24, 20204 yr zato shto mu odgovara da podgreva. shtagod sad da podgreva.recimo, bilo bi potpuno prirodno da sada brnabic, kisic i kon potpishu neko kosovo. ekipa rodno i nacionalno skoro da pokriva sve nashe potrbe o diverzitetu [emoji38]ol:sent from bubamoto
December 24, 20204 yr Вучкара ће као прави патриота сачекати руску или кинеску вакцину која пре стигне
December 24, 20204 yr Ono što meni pada na pamet je da ne može da primi vakcinu iz zdravstvenih razloga - što nije ništa neobično, ali nisu smislili kako da to spinuju a da bude kriv Đilas. Druga varijanta je da ne želi da se zameri antivakserskom delu svojih glasača. U svakom slučaju, medveđa usluga promociji vakcinacije.
December 24, 20204 yr mislim da bi bilo kontraproduktivno po njegov rejting da je prvi primio, ovako hejt ako ga ima ide ka sunđeru(brnabićki)
December 24, 20204 yr Jebiga, mora se voditi računa o onom hard-kor delu glasača koji su se onomad javljali na Radio Fokus, lupali gluposti koje danas klasifikujemo kao Balkan Info, a Marko Janković u fazonu: "Da, da, gospođo, tako je". Za njih je i dalje sve svecka zavera.
December 24, 20204 yr Primiće svaku vakcinu pojedinačno, ekvivalentno sa više stubova srpske spoljne politike. Lik je zver!