Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

45 minutes ago, Milošica said:

Jel bitno koja je vakcina? 

Није, само нек' је руска.

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Evo kako se oseća doktorka Darija nakon primanja vakcine, progovorila o svemu

:nobles:

Zvončica je kinesku vakcinu već primio, ili je letos preležao koronu. Ono ku... bez maske tokom jeseni ukazuje na to.

22 minutes ago, Apollo Creed said:

Screenshot TV B92

:Jova:

Jbt, htedoh da pitam koji je ovo klinja primio vakcinu, kad mi se u prikrajku svesnog dela mozga javilo da je to čale. :laugh:

Ma necim se kljukao sigurno. Ko mu bese prikepio kako je primio hiperimuni gamaglobulin?

Jbt, htedoh da pitam koji je ovo klinja primio vakcinu, kad mi se u prikrajku svesnog dela mozga javilo da je to čale. [emoji23]

Jbt da hoce da ne skida nikad ovu masku [emoji3]

Prema njenim rečima pored Fajzerove vakcine koja je stigla u Srbiju, u najskorije vreme se očekuju i vakcine od kineskog Sinofarma i ruska vakcine Sputnjik V.

Najavila je da će početkom drugog kvartala sledeće godine Srbija dobiti i vakcine kompanije Astra Zeneka, ali i da se pregovara i oko vakcine Moderne.

Brnabić je istakla da će najveći kontigent stići od kineskog Sinofarma i da će predsednik Srbije najverovatnije primiti tu vakcinu, nakon čega kreće vakcinacija zdravstvenih radnika kada će i ministar zdravlja Zlatibor Lončar primiti vakcinu.

Od Fajzera se, prema njenim rečima, u januaru očekuje još 16.000 doza, a zajedno sa drugim vakcinama tokom prvog kvartala ukupno oko dva miliona doza, od čega ćemo u januaru dobiti milion.

https://insajder.net/sr/sajt/vazno/21896/Brnabić-Najveći-kontingent-vakcina-stići-će-od-kineskog-Sinofarma.htm

Znači tačan aber da je letos primio kinesku. Lepo™

56 minutes ago, Apollo Creed said:

Screenshot TV B92

:Jova:

nećemo moći da znamo dal vakcina izaziva mentalnu zaostalost :fantom:

chekaj to brbana? ja sa malog ekrana 2 sata mislim shto vakcinishu decu kad su rekli da ce prvo babe i dede? :isuse:

sent from bubamoto

Brnaby kaže na Tviteru da je primila Feizer vakcinu, sad ne znam da li je u pitanju Pfizer ili kineska kopija 

Udarila joj vakcina u vugla...:fantom:

13 hours ago, Aleksija said:

valja pogledati.

Ukica na 1:26:39 :D

Odličan je doku zato što je sve kondenzovano u ovih sat i po, mirno i staloženo.

Bedak je što niko neće odgovarati nizašta, kao što i u onom dokumentarcu o poplavama imaš direktnog krivca za Obrenovac, a ništa se tim povodom nije desilo.

Ahahahaha, ni iz popravnog nisu uspeli da ubodu ime Pfizer-a:

image.thumb.png.f8b5c0d3bb0fec91119d478d509fbaaf.png

Edited by Ayatollah

hoce li vakciniati ceo sns pre neo sto preju na ostale ugrozene grupe?

13 minutes ago, Ayatollah said:

Ahahahaha, ni iz popravnog nisu uspeli da ubodu ime Pfizer-a:

image.thumb.png.f8b5c0d3bb0fec91119d478d509fbaaf.png

Treća sreća:dry:

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.