Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

opet konara dominira

1551176684_Snimakekrana2020-12-23084334.png.e4e2fd14271d1029d81cd841c1d28a94.png

Ovo je standardno jedenje govana. Skontali su kako da menjaju teze pa sad kao popuštanje mera navode nošenje maski i distancu a radno vreme obilaze i ne komentarišu
Govnari!

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

• Author
31 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

sad kad je sve prošlo kako je prošlo da li možeš da pretpostaviš gde i kako si fasovao virus, pošto to očito nije bila zanemarljiva količina obzirom na razvoj bolesti kod tebe

Iskreno nemam pojma... vodio sam racuna, nosio masku.. jedina rizicna stvar je kafa u podne u kaficu, ali mislim da sam zaradio od kolege koji je posle par dana zaglavio u Areni... moguce da je od njega, a mozda i ne. Poklapa se vremenski.

Epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović izjavio je da bi, da se on pita, otkazao današnji let iz Londona.

3 hours ago, Arkadija said:

Čim je data naznaka da je "najgore prošlo" , Beograd je oživeo, pa je i popodne moguće videti mnogo više ljudi na ulicama, a ne samo usamljene šetače pasa i značajno više automobila na ulicama.

Jednostavno su poslednji dani suncani i zato su ulice ozivele.

1 minute ago, harper said:

Jednostavno su poslednji dani suncani i zato su ulice ozivele.

Više sam mislila na juče oko 7 sati uveče. Inače je u to doba, koliko prekjuče, bla pustoš napolju.

Epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović izjavio je da bi, da se on pita, otkazao današnji let iz Londona.

Jos nisu otkazali???
Jucerasnji je bio otkazan, bar je tako stajalo u podne za dokazak u 17h, a ja se ponadala da budale regovale, danas stoji u 17h sa Hitroua na vreme[emoji40]
Ma da, bice kao i sa Italijanima u martu, dok sami Britanci ne spuste avione, kulijana

3 minutes ago, Arkadija said:

Više sam mislila na juče oko 7 sati uveče. Inače je u to doba, koliko prekjuče, bla pustoš napolju.

Nisam izasao uvece vise i ne pamtim otkad.:D

Edited by harper

Just now, harper said:

Nisam izasao uvece vise i ne pamtim otkad.:D

Nisam ni ja, ali izađem na terasu pa odatle vidim Slaviju.  ;)

2 minutes ago, Arkadija said:

Nisam ni ja, ali izađem na terasu pa odatle vidim Slaviju.  ;)

Oh, pa vi ste muzicki usluzeni around the clock, gospoja.:laugh:

• Author

Anketa u caletovom Domu, glasalo oko 2/3 ljudi... 16-5 za vakcinu kad jednog dana bude aktuelna.

U pitanju je rodbina ljudi koji su u Domu...

tachno tako. mere raspushtene, cao zdravo. josh samo ludi nestor da kaze pravo vreme da svi izadjemo napolje i zarazimo se!

sent from bubamoto

Ministarka rada i socijalne politike Darija Kisić Tepavčević potvrdila je za portal Nova.rs da će se sutra vakcinisati Fajzerovom vakcinom protiv koronavirusa.

Prenos na pinku...prvo uvod, razgovor u studiju..Žika Seljak, Lončar, Krlo, Ceca...sledi, live-vakcinacija iz kabineta DKT...Goca Uzelac intervju sa vakcinisanom...povratak u studio Ceca pesma...anketa slučajnih prolaznika na ulici šta msilsite o herojskom činu DKT...novi gosti...Sarapa, Brnaba, Čeda, Aca Lukas...live uključenje u predsedništvo, konfa...Včć uručuje kitu cveća DKT, grljenje...povratak u studio duet Ceca-Lukas...kraj.

39 minutes ago, Apollo Creed said:

Ministarka rada i socijalne politike Darija Kisić Tepavčević potvrdila je za portal Nova.rs da će se sutra vakcinisati Fajzerovom vakcinom protiv koronavirusa.

Prenos na pinku...prvo uvod, razgovor u studiju..Žika Seljak, Lončar, Krlo, Ceca...sledi, live-vakcinacija iz kabineta DKT...Goca Uzelac intervju sa vakcinisanom...povratak u studio Ceca pesma...anketa slučajnih prolaznika na ulici šta msilsite o herojskom činu DKT...novi gosti...Sarapa, Brnaba, Čeda, Aca Lukas...live uključenje u predsedništvo, konfa...Včć uručuje kitu cveća DKT, grljenje...povratak u studio duet Ceca-Lukas...kraj.

uticaj vakcine na lukasa ce biti od velike koriste istrazivacima :D

Vakcinu protiv korona virusa prvi će sutra primiti korisnici domova za stare u Beogradu i Novom Sadu.

Vakcini će primiti i premijerka Ana Brnabić i ministarka dr Darija Kisić Tepavčević, potvrđeno je Tanjugu u vladi.

Prvi građani će Fajzerovu vakcinu, koja je juče stigla u Srbiju, primiti sutra u 11 sati.

Takođe, sutra će se na Instititu "Torlak", protiv korone vakcinisati premijerka Srbije Ana Brnabić i ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja dr Darija Kisić Tepavčević.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=12&dd=23&nav_category=12&nav_id=1785183

Kamo odobrenje ALIMS-a?

Edited by vememah

“Milorad Dodik je u Banjaluci. Mi smo juče poslali ekipu naših lekara na čelu sa Goranom Stevanovićem. Pratimo u svakom trenutku”, rekao je Vučić

Poslao tim lekara za jednog Dodika u drugu državu, a ovde ide ko zna koliko pacijenata na jednog lekara u kovid bolnicama... :frust:

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.