Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

naravno da postoje greske u prirodi

valja pogledati.

Ne bih, probao sma, dovoljno mi je sadasnjost mucna..taj period mi je bio Diznilend u poredjenju sa  ovim sad, sto je najcrnje..mnogo vise su me pojeli leto, i narocito ovo sad, nego lockdown..

ne zove se film zakljucani zbog lockdowna...

15 minutes ago, Aleksija said:

valja pogledati.

Realno lose.Ona se kao seta ulicama u kaputu sa rukama u dzepovima i gleda okolo kao ala sam riba..Cak nas je obavestila da je policiski cas pocinjao u 20 00,a inace je pocinjao u 17.

Edited by Блок_64

1 minute ago, Блок_64 said:

Realno lose.Ona se kao seta ulicama u kaputu sa rukama u dzepovima i gleda okolo kao ala sam riba..Cak nas je obavestila da je policiski cas pocinjao u 20 00,a inajce je pocinjao u 17.

jesi gledao vise od 10 minuta?

valja pogledati.
Evo, upravo prekinula, ne mogu vise, ne mogu da ga gledam i slusam i ne mogu da shvatim da smo sposobni da ga trpimo, njega i sve oko njega. Muka mi je sta nam se desava.

A ovo treba pustati svaki dan. Cisto zbog potrebe da zaboravljamo.
9 minutes ago, Aleksija said:

ne zove se film zakljucani zbog lockdowna...

ali, tema dokumentarca je taj period, kada smo bili yakljucani, i sta se desavalo..ne znam sta tu novo i dobro mogu videti

4 minutes ago, Jumanji said:

Evo, upravo prekinula, ne mogu vise, ne mogu da ga gledam i slusam i ne mogu da shvatim da smo sposobni da ga trpimo, njega i sve oko njega. Muka mi je sta nam se desava.

A ovo treba pustati svaki dan. Cisto zbog potrebe da zaboravljamo.

upravo tako. virus je sporedan lik u ovom hororu koji zivimo.

15 minutes ago, Aleksija said:

jesi gledao vise od 10 minuta?

Pogledao ceo filim.I u celom filmu se ona setka i glumi ribicu.

Sve ostalo u filmu je po sistemu Vucic nas je slagao a mi cutimo.Ta dzukela je inace osam godina na vlasti i znali smo pre korone da je on lazov,znali smo oduvek da je on lazov.

I sve to nema veze film je realno kurac.

al da ne premotavas brzo, vec stvarno da pogledas :)

Just now, Aleksija said:

al da ne premotavas brzo, vec stvarno da pogledas :)

O boze dragi.

Dobro reci mi sta mislis da nisam video u tom filmu.

jes lepa i zgodna, ali to baš nema nikakve veze sa filmom.

mene je nerviralo i to što je tako nostalgična atmosfera ko da je o nečemu što je bilo i prošlo, a ustvari sad se verovatno događaju još gore stvari.

nepotreban film.

Just now, slepa živana said:

jes lepa i zgodna, ali to baš nema nikakve veze sa filmom.

mene je nerviralo i to što je tako nostalgična atmosfera ko da je o nečemu što je bilo i prošlo, a ustvari sad se verovatno događaju još gore stvari.

nepotreban film.

Veca je korist kada slusamo Marinku kako i na koji nacin braca kradu pare po ovoj drzavi nego od usranog filma.Ne postoji ni sekund snimka u filmu koji nismo videli svih ovih meseci,osim njenog setkanja naravno.

1 hour ago, Caligula said:

Sve puca od kurcobolje

lekari nek crkavaju na poslu ko ih jebe  :Jova: bitno je DA SE ŽIVI :covid19:

i to punim plućima (kovida) !! :covid19: