December 23, 20204 yr Ne bih, probao sma, dovoljno mi je sadasnjost mucna..taj period mi je bio Diznilend u poredjenju sa ovim sad, sto je najcrnje..mnogo vise su me pojeli leto, i narocito ovo sad, nego lockdown..
December 23, 20204 yr 15 minutes ago, Aleksija said: valja pogledati. Realno lose.Ona se kao seta ulicama u kaputu sa rukama u dzepovima i gleda okolo kao ala sam riba..Cak nas je obavestila da je policiski cas pocinjao u 20 00,a inace je pocinjao u 17. Edited December 23, 20204 yr by Блок_64
December 23, 20204 yr 1 minute ago, Блок_64 said: Realno lose.Ona se kao seta ulicama u kaputu sa rukama u dzepovima i gleda okolo kao ala sam riba..Cak nas je obavestila da je policiski cas pocinjao u 20 00,a inajce je pocinjao u 17. jesi gledao vise od 10 minuta?
December 23, 20204 yr valja pogledati.Evo, upravo prekinula, ne mogu vise, ne mogu da ga gledam i slusam i ne mogu da shvatim da smo sposobni da ga trpimo, njega i sve oko njega. Muka mi je sta nam se desava.A ovo treba pustati svaki dan. Cisto zbog potrebe da zaboravljamo.
December 23, 20204 yr 9 minutes ago, Aleksija said: ne zove se film zakljucani zbog lockdowna... ali, tema dokumentarca je taj period, kada smo bili yakljucani, i sta se desavalo..ne znam sta tu novo i dobro mogu videti
December 23, 20204 yr 4 minutes ago, Jumanji said: Evo, upravo prekinula, ne mogu vise, ne mogu da ga gledam i slusam i ne mogu da shvatim da smo sposobni da ga trpimo, njega i sve oko njega. Muka mi je sta nam se desava. A ovo treba pustati svaki dan. Cisto zbog potrebe da zaboravljamo. upravo tako. virus je sporedan lik u ovom hororu koji zivimo.
December 24, 20204 yr 15 minutes ago, Aleksija said: jesi gledao vise od 10 minuta? Pogledao ceo filim.I u celom filmu se ona setka i glumi ribicu. Sve ostalo u filmu je po sistemu Vucic nas je slagao a mi cutimo.Ta dzukela je inace osam godina na vlasti i znali smo pre korone da je on lazov,znali smo oduvek da je on lazov. I sve to nema veze film je realno kurac.
December 24, 20204 yr Just now, Aleksija said: al da ne premotavas brzo, vec stvarno da pogledas O boze dragi. Dobro reci mi sta mislis da nisam video u tom filmu.
December 24, 20204 yr jes lepa i zgodna, ali to baš nema nikakve veze sa filmom. mene je nerviralo i to što je tako nostalgična atmosfera ko da je o nečemu što je bilo i prošlo, a ustvari sad se verovatno događaju još gore stvari. nepotreban film.
December 24, 20204 yr Just now, slepa živana said: jes lepa i zgodna, ali to baš nema nikakve veze sa filmom. mene je nerviralo i to što je tako nostalgična atmosfera ko da je o nečemu što je bilo i prošlo, a ustvari sad se verovatno događaju još gore stvari. nepotreban film. Veca je korist kada slusamo Marinku kako i na koji nacin braca kradu pare po ovoj drzavi nego od usranog filma.Ne postoji ni sekund snimka u filmu koji nismo videli svih ovih meseci,osim njenog setkanja naravno.
December 24, 20204 yr 1 hour ago, Caligula said: Sve puca od kurcobolje lekari nek crkavaju na poslu ko ih jebe bitno je DA SE ŽIVI i to punim plućima (kovida) !!