Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Vala, aj ne diem iz 3 razloga, prvi je strah, drugi je i to postovanje trece, jer su ruku an srce i ugostitelji dzukele teske, vecina.. a bas kafane ko kafane nisam nikad ni voleo nesto..volim jedan kafic koji cak nije ni u mom mestu direktno, ali po ponasanju, nista bolji nisu..

Edited by Misko

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

On 23. 12. 2020. at 20:44, Sammael said:

Knez Mihajlova danas kr-ca-ta. Išao sam s maskom. Kafići isto puni, seo na kuvano vino u jedan gde je bila solidna distanca između stolova napolju.

Tradicionalni prednovogodišnji haos, niko se nije potrudio da ga ove godine spreči. Sutra 17 stepeni, biće još grđe, srećom su za vikend očajne prognoze.

Treba preživeti nekako sledećih deset dana.

On 23. 12. 2020. at 20:44, Sammael said:

Knez Mihajlova danas kr-ca-ta. Išao sam s maskom. Kafići isto puni, seo na kuvano vino u jedan gde je bila solidna distanca između stolova napolju.

Ja bio, seo da popijem kuvano vino, vidi kolika guzva, majke im ga neodgovorne i bezobrazne.:D

On 23. 12. 2020. at 21:49, harper said:

Ja bio, seo da popijem kuvano vino, vidi kolika guzva, majke im ga neodgovorne i bezobrazne.:D

Ja sam mirno sedeo i pio moje kuvano vino, nisam pravio gužvu ;)

Odličan je Knez,sve bolji minići.:thumbsup:

Na gužvu nisam ni obraćao pažnju.:fantom:

On 23. 12. 2020. at 22:20, Apollo Creed said:

Odličan je Knez,sve bolji minići.:thumbsup:

Na gužvu nisam ni obraćao pažnju.:fantom:

Ja bio s devojkom, nisam smeo obraćao pažnju na druge žene.

Verujem ti.:Jova:

On 23. 12. 2020. at 22:21, Sammael said:

Ja bio s devojkom, nisam smeo obraćao pažnju na druge žene.

aham,a oko sam igra:D

Sve puca od kurcobolje

lekari nek crkavaju na poslu ko ih jebe  :Jova: bitno je DA SE ŽIVI :covid19:

Edited by Caligula

Blago nama :mellow:

Reveal hidden contents

škk

Nije vam valjalo dok je išao bez maske, sad ne valja ni ovako...:fantom:

Od govani se pita ne pravi, jbg..

kazite da je shopovano, pliiiz :isuse:

ovo ne postoji u prirodi. brate :mellow:

sent from bubamoto