Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

2 minutes ago, Host said:

Meni ovo super. Ja isto tako.

Pozz Margot.

naravno svuda ima izuzetaka, npr u abu dabiju i dubaiju zivi i puno obicnih ljudi koji npr zidaju fudbalske stadione za sicu lovu koju salju kuci u indiju.

a sto se ostalih tice, mozda snimi bono neki singl posvecen osvescenim intelektualcima koji se pate u emiratima, doniraju kintu od svoje $$$ plate za ekologiju i ljudska prava, sto je automatski potvrda da imaju moralni kompas uprkos tome sto su izabrali da zive u zemlji u kojoj nista od toga ne postoji, al sve je naravno kul dok mogu da se piju kokteli i sampanjac po hotelima dok ti filipinka cisti gajbu i cuva decu a nije joj dozvoljeno ni da kupi pivo u samousluzi jer joj plata nije na potrebnom nivou.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

^^

Pa dobro, još par takvih hotela i bili bi zbrinuti. Ko da će neko doći u njih ove godine.

Ali jebi ga, lakše je skršiti prava građana nego čačkati sumnjive investicije.

Edited by Anonymous

59 minutes ago, extragluv said:

Dal sme gradjanin stariji od 65 da se prebaci iz grada u grad dok traje zabrana? Mi bismo sutra na put pa zato emoji849.png

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Zvanicno ne sme.Nezvanicno od pocetka vanrednog stanja nigde nijednu patrolu nisam video da zaustavljaju saobracaj a po ceo dan sam u kolima tako da izbor je na vama.

31 minutes ago, MiddleClass said:

Objavljen spisak. Nije jos potpun...

Reče mi drugarica iz Pg da je Milov sestrić na spisku.

6 hours ago, Taihoskopija said:

Na sajmu 3 hiljade kreveta, a smatra se da je taj koncept hala glup. 

juče sam gledala hrvatski dnevnik. i kod njih se priprema neka arena u zagrebu sa velikim brojem kreveta. govorio je šef štaba civilne odbrane, čini mi se da je rekao da tu planiraju da smeste lakše slučajeve zaraženih.

44 minutes ago, darling said:

mozda extragluv planira evakuaciju od 3 do 8 ujutru kad stariji od 65 smeju u supermarket. ko ce zaustavljati automobile u potrazi sa starima? niti igde pise da ne smeju biti u automobilu.

sverc starih lica :D

1 hour ago, Anonymous said:

Kakvu si vezu između katastrofalnog stanja na infektivnoj i reakcijama na pandurski sat našao nije mi baš najjasnije.

A koja je svrha pandruskog sata od 20 do 05.

Slazem se sa zatvaranjem kafica,trznih centara,ogranicenog radnog vremena prodavnica,okupljanja......kada vec sve to ne radi i ti sto bi se negde skupili nemaju gde da se skupe.

Edited by Блок_64

2 hours ago, Frank Pembleton said:

Možda pokušaj fizičkog prekida lanca, pa kupovanje vremena za proizbodnju vakcine...

... Shiit has hit the fan...

.... ili testiranja ogromnog dela populacije, pa izolovanje klastera, jedan po jedan.

2 minutes ago, Блок_64 said:

A koja je svrha pandruskog sata od 20 do 05.

Ideja je valjda da se spreče žurke i okupljanja mladih... I više psiholološki efekat...

Što recimo moje komšije nije sprečilo da okrenu reoštilj u dvorištu, skupe pola ulice i odvrnu narodnjake, posle podne...

Jbg... Sve uredno pre policijskog časa, i nisu se skupljali na javnom prostoru...

13 minutes ago, Valkyrie said:

Reče mi drugarica iz Pg da je Milov sestrić na spisku.

Da, da, njega će sigurno da drkeljišu i prijavljuju.

9 minutes ago, radisa said:

Ideja je valjda da se spreče žurke i okupljanja mladih... I više psiholološki efekat...

Što recimo moje komšije nije sprečilo da okrenu reoštilj u dvorištu, skupe pola ulice i odvrnu narodnjake, posle podne...

Jbg... Sve uredno pre policijskog časa, i nisu se skupljali na javnom prostoru...

Seti se 99-te.Uvek ce neko naci nacin da se okupi ako to zeli.

Sama zabrana se postuje selektivno.Ima mesta gde niko to i nekotrolise i gde ih zabole patka,a kako vreme bude prolazilo i sto bude toplije vreme bice sve vise ljudi na ulicama.

Inace parkig servis radi,njima ne smeta ni korona.

Edited by Блок_64

Just now, Блок_64 said:

Seti se 99-te.Uvek ce neko naci nacin da se okupi ako to zeli.

Sama zabrana se postuje selektivno.Ima mesta gde niko to i nekotrolise i gde ih zabole patka,a kako vreme bude prolazilo i sto bude toplije vreme bice sve vise ljudi na ulicama.

Pa da, ali ljudi bi valjda trebali da su kod kuće zbog sebe, a ne zbog države...

Ovde je sve izvrnuto, trebala ja vlast da kaže da svi izađu i šetaju, onda bi bili kod kuće i buljili u Farmu i Parove...

Pa bi.

Kako se na srpskom kaže neću? Oću kurac.

1 minute ago, radisa said:

Pa da, ali ljudi bi valjda trebali da su kod kuće zbog sebe, a ne zbog države...

Ovde je sve izvrnuto, trebala ja vlast da kaže da svi izađu i šetaju, onda bi bili kod kuće i buljili u Farmu i Parove...

Slazem se ja sa tobom,ali ova vlast vec godinama ne ume ni da isprska komarce kako treba a kamoli da se bori i izbori sa virusom.

Stvar je u tome sto mi se cini da oni vise stvari rade da bi ispalo da rade nesto rade.Inace danas sam negde video sliku i Maje Gojkovic kako bleji u kaficu.

Background Picker
Customize Layout