Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

1 hour ago, Misko said:

Dr Death  je verovatno u prevodu hteo reci dzaba i mere, ako se  ljudi ne pridrzavaju,i nije da nema smisla..sad to kako se  ovde sprovode mere, to je psoebna prica, znamo svi..

Na kurac su se popeli i on i Kon i Kisicka i Vucic o tih 2,3 5% ljudi koji se ne pridrzavaju mera.Svi oni se ne pridrzavaju tih mera da se ne lazemo,gledli smo sahrani,gledali skupstinu,gledamo svaki dan ovog psihopatu bez maske i onda narod kriv.Neka se bre teraju u tri picke materine i oni i njihov neposlusni narod.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Ma sta ga pitate, demagog i muljator najobicniji

1 hour ago, Hermetico said:

Ne postoji imunitet krda, neću da teram mak na konac neću više to da pišem ne mogu da dokažem da ne postoji al svejedno ne postoji. Nisam protiv toga jer to ne postoji. 

Postojao bi kad bi se dostiglo da valjda oko 60-70% populacije ima imunitet, ali daleko smo od toga.

Moj poznanik je letos preležao koronu i uopšte mu nisu bili našli antitela posle.

Postojao bi kad bi se dostiglo da valjda oko 60-70% populacije ima imunitet, ali daleko smo od toga.

Moj poznanik je letos preležao koronu i uopšte mu nisu bili našli antitela posle.
tu se po pravilu onda poteze pricha o drugim, misterioznim mehanizmima imuniteta, nije sve u antitelima, ima neshto i u, samo ne znamo shta je 'u'. i onda chovek prelezi i dal da se baci u vrtlog zivota ili da bude oprezan :unsure:

sent from bubamoto

15 minutes ago, Anonymous said:

CDC su uzeli krv i testirali više od 3.000 njegovatelja u 13 američkih bolnica od aprila do juna 2020. Istraživanje je pokazalo da su 194 osobe ili šest odsto imale antiitela na koronavirus. 

Naravno da ima kolektivnog imuniteta. On se postiže vakcinacijom.

Teži put je ovaj koji je na delu širom sveta, to je bilo i sa H1N1 pre sto godina.

10 minutes ago, Jozef K. said:

Naravno da ima kolektivnog imuniteta. On se postiže vakcinacijom.

Teži put je ovaj koji je na delu širom sveta, to je bilo i sa H1N1 pre sto godina.

Vakcinacijom da. Mislio sam na ovaj što treba da dostigne sam sebe. Šta je starije, čovek ili krdo? Ključno pitanje za imunitet. 

Ma sta ga pitate, demagog i muljator najobicniji

https://ujedinjeni-protiv-kovida.net/?p=2043

Sva pitanja u centar. Voleo bih da vidim da ga postave u neki studio pred sve te ljude, i da im u live prenosu odgovara na svako pitanje. Mogu reklame i čaša vode na svakih deset.
21 minutes ago, gospa buba said:

tu se po pravilu onda poteze pricha o drugim, misterioznim mehanizmima imuniteta, nije sve u antitelima, ima neshto i u, samo ne znamo shta je 'u'. i onda chovek prelezi i dal da se baci u vrtlog zivota ili da bude oprezan :unsure:

sent from bubamoto

U SAD ima valjda jedan slučaj potvrđen da se neko ponovo zarazio na 12 miliona, dosad bi ih valjda bilo na hiljade da to sa antitelima ima neke veze

Ne znam kada citam i slusam ovo, da li me hvata vise muka, jeza, tuga, ali teskoba neka svakako. Repetitio est mater studiorum: cuvajte se!
Ceo niz.

37 minutes ago, Time Crisis said:

U SAD ima valjda jedan slučaj potvrđen da se neko ponovo zarazio na 12 miliona, dosad bi ih valjda bilo na hiljade da to sa antitelima ima neke veze

Ako ti nesto znaci, moj drug je rezarazen, u aprilu imao simptome blage prehlade, sad guli 38-39 vec preko nedelju dana, oba puta testiran, pozitivan :ph34r:

Video danas najavu na nekom bilbordu za Bajagin koncert 29-tog. Odsekao se, ali sad vidim:

Bajaga i Instruktori održaće u nedjelju online koncert.
– U nedjelju, 29.11. u 20h biće održan prvi veliki onlajn koncert na aplikaciji YOUBOX. Koncert na neobičnoj i zanimljivoj lokaciji, pravi užitak u sumorno vrijeme! Dovoljno je da preuzmete aplikaciju (https://youbox.rs/download) i da provedete lijepo veče uz nas – poručuju Bajaga i Instruktori.

Čekaj, zar nije Žika loše i u bolnici, kakvo sad pevanje?

Aleksic iz Corbe je lose, koliko znam, za Instruktore nisam cuo da je ijedan fasovao..

Background Picker
Customize Layout