Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

15 minutes ago, Sludge Factory said:

Hvala. Malopre sam N1 kod Natase Miljkovic geldao nekog doktora koji je pricao o napretku tehnologije u izradi vakcina i kako je npr. ova Fajzeorva do sad nevidjena tehnologija. 

da i na stranu sa "vakcinom", mislim da će da bude istorijska terapijska prekretnica poput penicilina. Sada umemo da ubacimo "recept" za proizvodnju bilo kog proteina, faktički. Odnosno, imali smo i pre recept, ali nismo mogli da pokrenemo mašineriju za proizvodnju. Postoji verovatno dobra šansa da promeni terapiju dijabetesa i kojekakvih retkih genetskih bolesti. Kad kažem prekretnia, mislim na 20+ godina istraživanja još, ali ... 

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

J&J’s [= Johnson & Johnson's] vaccine requires basic refrigeration for storage and is thought to cost around $10 a dose.

šta čovek još može da poželi od 1 vakicine?

Ja bih iskulirao vakcinu još jednu godinu al verovatno će me na poslu usloviti

26 minutes ago, Sludge Factory said:

Hvala. Malopre sam N1 kod Natase Miljkovic geldao nekog doktora koji je pricao o napretku tehnologije u izradi vakcina i kako je npr. ova Fajzeorva do sad nevidjena tehnologija. 

Aj onda cu Fajzerovu :D 

U Fajzerovu ide cip brate..mojne to

2 minutes ago, SNARC said:

I to americko-nemacko-turski :lol: 

Edited by Sludge Factory

6 minutes ago, Sludge Factory said:

I to americko-nemacko-turski :lol: 

Slusao sam juce coveka ispred radnje..kaze..hoce od tog cipa paja slabije da radi..pa moras da kupujes jos jedno njihovo govno od leka - viagru.

jel istina ovo za vijagru

14 minutes ago, SNARC said:

a u koju ne ide, je li, nwo bote?

mislim da bi bas lepo ispalo ako bi se mogla primiti neka solidna vakcina u prvoj polovini 2021.

ne znam koliko je realno za vakcine u privatnom sektoru sledece godine, al racunam, kad su to pa braca propustila da zarade...

3 hours ago, Haralampije said:

Pusika opet pomesao tablete: Opet rekordan dan (kao i svaki drugi), mnogo mrtvih, mi gradimo bolnice ali vi se stoko razboljevate, hteo je da kaze da je bolje te pare ulozio u neki isplativiji biznis :fantom:

Gde ces isplatljivije od 7000 za lekove.

9 minutes ago, Aleksija said:

a u koju ne ide, je li, nwo bote?

Cenim vas izostanak straha od pandemijske impotencije..ali nazirem i seksizam i zenski sovinizam u istoj tvrdnji

Cenim vas izostanak straha od pandemijske impotencije..ali nazirem i seksizam i zenski sovinizam u istoj tvrdnji
ja se toga ne bih nikad sama setila, jer sam inherentno divna osoba. al sad kad tako kazesh, moz da se iskoristi :hihi:

sent from bubamoto

Mene šokirao podatak da se 57% Rvata ne kani cijepiti.

SNARC objasnio njihovu zabrinutost

Jasta more..sve go svaler medju Njoframa i Stipanima

edit - Da naglasim da mi je super drago sto ima glupljih od nas..serem im se u Europu njihovu.

Doduse, za nas istrazivanja jos nema :(

Edited by SNARC

1 hour ago, vememah said:

EntPb07WMAAMurj?format=png&name=small

EntTLw0XcAACN5M?format=png&name=small

Ovo je "heatmap" zarazenih po godinama u francuskoj.

Skole nisu zatvorene ali djeca moraju da nose maske.

Najvise zarazenih je kod populacije od 20 do 60 godina i kod >90.

Kako to da je u srbiji drugacije?

heatmap_incidence.jpeg

Ovo je "heatmap" zarazenih po godinama u francuskoj.
Skole nisu zatvorene ali djeca moraju da nose maske.
Najvise zarazenih je kod populacije od 20 do 60 godina i kod >90.
Kako to da je u srbiji drugacije?

tako shto, dont forget, nemamo belog pojma kakva je tachno struktura i statistika inicijalno nepouzdanih/netachnih brojeva kod nas hihi.gif

mozda je drugachije, mozda nije. uostalom, mala govna™ [emoji38]ol: su tek danas eksplicitno optuzena za zarazavanje chasnih starina isuse.gif

dosad su samo kao andjelchici leprshavala svojim malim krilima zeljni sticanja znanja, a roditelji se zarazavali u dzimu i najtklabu hihi.gif

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.