November 26, 20204 yr Realno, i digitron bi rekao da je u Srbiji trenutno velika mogucnost da se prenese virus jer je brat bratu 100K ljudi zaraženo Nosite maske etit: Bakarec u skupstini govori o kovididiotima i pri tom nosi crne gumene rukavice. Sprzio mi je mozak. Edited November 26, 20204 yr by Caligula
November 26, 20204 yr 1 minute ago, radisa said: Kaže mi drug da po njegovom računu trenutno u Srbiji ima preko 100k zaraženih ljudi u fazi u kojoj mogu da prenesu bolest na drugog. Nosite maske 100k ? U kojoj su fazi bolesti ti ljudi ?
November 26, 20204 yr Rekao bih da ih ima i više od 100k, samo zvanično nedeljno bude 50k zaraženih. Koliko traje zaraznost u proseku, bar nedelju dana? Edited November 26, 20204 yr by mraki
November 26, 20204 yr imho 100k je malo, pre će biti da je to 200 tisuća, odn da svaki četrdeseti prolaznik na ukici izdiše korolu ovih dana, nadajmo se kroz masku
November 26, 20204 yr 1 minute ago, mraki said: Rekao bih da ih ima i više od 100k, zvanično nedeljno bude 50k zaraženih. OK dizemo na 200K sto duplo povecava verovatnocu da cemo se zaraziti nego da je samo 100K nosite maske
November 26, 20204 yr Ja dizem na pola miliona Spoiler nosite maske Spoiler nosite maske Edited November 26, 20204 yr by Misko
November 26, 20204 yr Loncar nije normalan. Upravo na rtsu. Govno jedno prica sada kako mere nemaju svrhu i da sve zavisi od ponasanja ljudi!
November 26, 20204 yr 3 hours ago, borris_ said: Ovo je "heatmap" zarazenih po godinama u francuskoj. Skole nisu zatvorene ali djeca moraju da nose maske. Najvise zarazenih je kod populacije od 20 do 60 godina i kod >90. Kako to da je u srbiji drugacije? Ko kaže da je drugačije? Ovde nema pouzdanih informacija, pa svako priča šta mu odgovara. Danas se ovde testiraju uglavnom samo oni sa siptomima. Deca uglavnom prođu asimptomatski, pa i ne budu registrovana. Dakle, da se gledaju testovi udeo dece bi bio zanemariv, iako nije tako. Ali ovde jednostavno svako priča što mu odgovara. Ovde su bitne samo fikus grupe.
November 26, 20204 yr Moj matori je poceo da radi od kuce i sklonio se na selo..vrlo malo mesto u Banatu, mozda sada ima 100-150 dusa tamo. Mislio sam da su nedodirljvi..no, zeznuh se. Tamo je 50 % ljudi zarazeno prema "nezvanicnim" procenama. Seoska prodavnica je bila generator sirenja zaraze, uslo im je svima u kuce i sad je nastao haos..poceli ljudi da umiru, mesta u bolnicama vise nema. Moj stari je pukom srecom i zahvaljujuci volji da se snabdeva u obliznjem vecem mestu ostao zdrav. edit - Da jebi ga..nosite maske Edited November 26, 20204 yr by SNARC
November 26, 20204 yr Just now, Boza_zvani_Pub said: Loncar nije normalan. Upravo na rtsu. Govno jedno prica sada kako mere nemaju svrhu i da sve zavisi od ponasanja ljudi! Pa koji kurac onda uvode mere ako nemaju svrhu? Jel oni mogu da zauzmu jedan koherentan stav i da ga se grupno drže? Jbt, zamisli, radiš u konsultantskoj firmi, i kako ko iz firme ode kod klijenta, ispriča drugu priču... Pa klijent bi posle mesec dana otkazao ugovor i rekao da neće da radi sa budalama...
November 26, 20204 yr 2 minutes ago, SNARC said: Moj matori je poceo da radi od kuce i sklonio se na selo..vrlo malo mesto u Banatu, mozda sada ima 100-150 dusa tamo. Mislio sam da su nedodirljvi..no, zeznuh se. Tamo je 50 % ljudi zarazeno prema "nezvanicnim" procenama. Seoska prodavnica je bila generator sirenja zaraze, uslo im je svima u kuce i sad je nastao haos..poceli ljudi da umiru, mesta u bolnicama vise nema. Moj stari je pukom srecom i zahvaljujuci volji da se snabdeva u obliznjem vecem mestu ostao zdrav. cekaj bre, sad ozbiljno, zezas ili stvarno, ne mogu vise da vas pohvatam Edited November 26, 20204 yr by Misko