November 4, 20204 yr 1 hour ago, gospa buba said: sad mi javljaju da su neka deca odgovarala na viberima u prisustvu druge dece. videcu. teshko bash da ce zakon da se pokazno realizuje na bash jednom... dete je juche pitalo da li moze da odgovara ispred shkole, recheno je ne. mora u odeljenju u prisustvu uchenika. moracu da pochnem da raspetljavam to polako, shta je ko kome rekao kako i zashto. nemoj da chitash da dangubish, hvala ti sent from bubamoto Kod nas stvarno bilo jednostavno: "У понедељак 28.9. је планиран час усменог одговарања из српског језика - рецитовање песме "Домовина се брани лепотом", Љ. Ршумовића. У складу са тим, молим Вас да ми јавите дан када ће ******** доћи да одговара. Одаберите дан у току ове недеље, време је у 11:45 часова, у учионици број 6. Тада ******** може понети ђачку књижицу и рад за ********** (правимо јој одељењски споменар). Срдачно,"
November 4, 20204 yr 1 hour ago, renne said: kaže dobri konara u bgdu 10k zaraženih i da su nam škole veliki problem, ali da on, mučenik tu ništa ne može, jer ne odlučuje on Samo kafiće da ne zatvore!!
November 4, 20204 yr Kod nas stvarno bilo jednostavno: "У понедељак 28.9. је планиран час усменог одговарања из српског језика - рецитовање песме "Домовина се брани лепотом", Љ. Ршумовића. У складу са тим, молим Вас да ми јавите дан када ће ******** доћи да одговара. Одаберите дан у току ове недеље, време је у 11:45 часова, у учионици број 6. Тада ******** може понети ђачку књижицу и рад за ********** (правимо јој одељењски споменар). Срдачно,"kod nas definitivno onlajn, ipak. pochinje polako da ima vishe shuma u sistemu sent from bubamoto
November 4, 20204 yr 1 hour ago, renne said: kaže dobri konara u bgdu 10k zaraženih i da su nam škole veliki problem, ali da on, mučenik tu ništa ne može, jer ne odlučuje on Skole su trebali da zatvore jos septembra! I fabrike i njive i auto puteve. Neka ostanu samo kafici, restorani, splavovi i kladionice jer ekonomija ne sme da trpi
November 4, 20204 yr premijerka je jutros u jutarnjem programu na prvoj "najavila" 2000 zaraženih za danas. jebemti život gde je mraki?
November 4, 20204 yr Dobro je, nije petocifren broj Kada bas dotle dodje onda ce Balavi da zamoli krizni stab da ne zatvara kafice i kladionice jer ekonomija propade Edited November 4, 20204 yr by Caligula
November 4, 20204 yr @gospa buba Palcodrž da se opamete ti u školi.Nemam neki autoritet[emoji769] da delim savete, ali ako zategnu ti u školi, zategni i ti.Ako treba preti i medijima i svime. Tu bar imamo šta da "poguramo"! Ajde bre!Sad će na njemu oni da isteruju "slovo zakona".Mrš bre! .... Shiit has hit the fan!
November 4, 20204 yr Just now, Frank Pembleton said: @gospa buba Palcodrž da se opamete ti u školi. Nemam neki autoritet da delim savete, ali ako zategnu ti u školi, zategni i ti. Ako treba preti i medijima i svime. Tu bar imamo šta da "poguramo"! Ajde bre! Sad će na njemu oni da isteruju "slovo zakona". Mrš bre! .... Shiit has hit the fan! nece nece, ispala je, klasika, rekla kazala zabuna. ne mora se u shkolu. mislim da narod gubi i zivce i pamet usled neuredne drzave.
November 4, 20204 yr 2 hours ago, gospa buba said: kod nas definitivno onlajn, ipak. pochinje polako da ima vishe shuma u sistemu sent from bubamoto zahvaljujuci izvanrednom planiranju drzave i ministarstva, sad sve postaje ekstremno komplikovana logistika sa nejasnim pravilima. onlajn je uzas, ali ovo postaje prilicno neefikasno, iscrpljujuce za sve ucesnike - i sve opasnije, kako vreme prolazi. jos uvek nas indirektno obeshrabruju da saljemo grupe na onlajn, cak i kad se javi vise od jednog pozitivnog ucenika. ali kao da fokus grupe vec malo salju signale....
November 4, 20204 yr Just now, Aleksija said: zahvaljujuci izvanrednom planiranju drzave i ministarstva, sad sve postaje ekstremno komplikovana logistika sa nejasnim pravilima. onlajn je uzas, ali ovo postaje prilicno neefikasno, iscrpljujuce za sve ucesnike - i sve opasnije, kako vreme prolazi. jos uvek nas indirektno obeshrabruju da saljemo grupe na onlajn, cak i kad se javi vise od jednog pozitivnog ucenika. ali kao da fokus grupe vec malo salju signale.... ja sam chula juche za vrtic gde su se svi vaspitachi razboleli, pa su onda angazovali zamene da chuvaju male motore korone
November 4, 20204 yr 1 minute ago, gospa buba said: ja sam chula juche za vrtic gde su se svi vaspitachi razboleli, pa su onda angazovali zamene da chuvaju male motore korone divno Spoiler 10 vaspitačica, na 2m krevet, samo što sam kinuo ostalo ih devet. 9 vaspitačica još ne znaju ko sam, uzeo sam maramicu ostalo ih osam. 8 vaspitačica, sa maskom ih gledam, skinuo sam masku ostalo ih sedam. 7 vaspitačica sad slušaju vest, da ću opet da kinem, ostaće ih šest. 6 vaspitačica sad sanjaju svet. Zagrlio sam jednu ostalo ih pet. 5 vaspitačica lete ko leptiri, prišao sam još jednoj, sad ih je samo četiri. 4 vaspitačice bes u njima vri, svi smo nezaštićeni i gle sad ih je tri. 3 vaspitačice nadgledaju nas sve, na sve strane bolesni, i njih je sad dve. 2 vaspitačice i dečica vredna, samo nos nam brišu gle ostade nam jedna. 1 vaspitačica pustila nam crtić, ode i ona na Sajam, zatvorili vrtić.
November 4, 20204 yr Danas zvanično 2412 registrovanih novozaraženih, 6 preminulih, 2014 hospitalizovanih i 53 na respiratoru. U nedelji zaključno s današnjim danom registrovano 11.287 novozaraženih, u prethodnoj nedelji 5088. Rast 122%. U nedelji zaključno s današnjim danom preminulo 47, u prethodnoj nedelji 22. Rast 114%. Na današnji dan hospitalizovano 2014, pre nedelju dana bilo 946. Rast 113%. Na današnji dan na respiratoru 53, pre nedelju dana bilo 39. Rast 36%. Izvori: https://www.zdravlje.gov.rs/vest/351462/informacija-o-aktuelnoj-epidemioloskoj-situaciji-u-vezi-sa-novim-korona-virusom-u-republici-srbiji-za-04-novembar-2020-godine.php https://www.zdravlje.gov.rs/vest/351286/informacija-o-aktuelnoj-epidemioloskoj-situaciji-u-vezi-sa-novim-korona-virusom-u-republici-srbiji-za-28-oktobar-2020-godine.php https://www.zdravlje.gov.rs/vest/351175/informacija-o-aktuelnoj-epidemioloskoj-situaciji-u-vezi-sa-novim-korona-virusom-u-republici-srbiji-za-21-oktobar-2020-godine-.php Edited November 4, 20204 yr by vememah