October 21, 20204 yr Ima li informacija kakva je situacija po zdravstvenim ustanovama, bolnicama, klinickim centrima, itd? U junu jbg nije moglo da se sakrije ejr su bolnice bile pred kolapsom, golim oko su ljudi mogli da vide redove, a i smestajni kapaciteti su bili popunjeni. Kako je ovih dana?
October 21, 20204 yr 13 minutes ago, ronin said: Ovo je dno dna...Ološ ljudski nema stida šta objavljuje... Meni ovo do jaja olos objavljuje na pet strana kako je monstrum silovao trinaestogodisnjakinju, to je lose. Ovo je super
October 21, 20204 yr 4 minutes ago, Sludge Factory said: Ima li informacija kakva je situacija po zdravstvenim ustanovama, bolnicama, klinickim centrima, itd? U junu jbg nije moglo da se sakrije ejr su bolnice bile pred kolapsom, golim oko su ljudi mogli da vide redove, a i smestajni kapaciteti su bili popunjeni. Kako je ovih dana? Po onome sto ja znam daleko bolje nego u junu, što je samo još jedan dokaz koliko su tada lagali. Edited October 21, 20204 yr by mraki
October 21, 20204 yr 4 minutes ago, Sludge Factory said: Ima li informacija kakva je situacija po zdravstvenim ustanovama, bolnicama, klinickim centrima, itd? U junu jbg nije moglo da se sakrije ejr su bolnice bile pred kolapsom, golim oko su ljudi mogli da vide redove, a i smestajni kapaciteti su bili popunjeni. Kako je ovih dana? ako je verovati insajd informacijama, i dalje daleko manje nego tada,neuporedivo..ispada da sad imamo vise nego u junu i julu a to u stvari veze sa zivotom nema.. Edited October 21, 20204 yr by Misko
October 21, 20204 yr 2 minutes ago, ronin said: Do jaja je da pišu da ćemo svi pomreti? Daj bre... Ovaj naslov ce makar spasiti neke zivote. Bar neka korist (najzad) od tabloidnog smeca. Naslov MONSTRUM SILOVAO DETE, STRANE 3,4,5,6 i 7 nikakvu korist po drustvo nije napravio. Edited October 21, 20204 yr by Caligula
October 21, 20204 yr Just now, mraki said: Po onome sto ja znam dosta bolje nego u junu, što je samo još jedan dokaz koliko su tada lagali. Ako su ove sadasnje zvanicne brojke blize istini, moguce je da su sad resili da idu na zastrasivanje naroda, za razliku od onda.
October 21, 20204 yr 3 minutes ago, mraki said: Po onome sto ja znam daleko bolje nego u junu, što je samo još jedan dokaz koliko su tada lagali. osladilo im se laganje i zastrasivanje..smradovi..lagali su tada, lazu i sad.. Edited October 21, 20204 yr by Misko
October 21, 20204 yr ni meni nije jasno, kod nas bas mirno, u julu smo imali vise inficiranih nego nezarazenih poznanika.
October 21, 20204 yr 19 minutes ago, Sludge Factory said: Ima li informacija kakva je situacija po zdravstvenim ustanovama, bolnicama, klinickim centrima, itd? U junu jbg nije moglo da se sakrije ejr su bolnice bile pred kolapsom, golim oko su ljudi mogli da vide redove, a i smestajni kapaciteti su bili popunjeni. Kako je ovih dana? Moja supruga unazad mesec dana ide u Medigroup bolnicu na neku terapiju. Kaze u poslednjih 10tak dana primetno veca guzva, rekli joj da se vise ljudi testira na antitela. Isto su joj rekli tamo da ce navodno (dal samo oni ili i drugi privatnici, ne znam) za par nedelja da krenu i sa PCR testovima, da su zavrsili valjda sve papiroloski sto je trebalo sa drzavom. Nemam predstavu koliko je tacna informacija, dobila je od random osobe.
October 21, 20204 yr Ima li informacija kakva je situacija po zdravstvenim ustanovama, bolnicama, klinickim centrima, itd? U junu jbg nije moglo da se sakrije ejr su bolnice bile pred kolapsom, golim oko su ljudi mogli da vide redove, a i smestajni kapaciteti su bili popunjeni. Kako je ovih dana?Danas se video u busu sa komšijom i školskim koji radi u "železničkoj bolnici" kaže mi da je dosta njegovih otišlo u Arenu.Kaže da je osoblje baš umorno, da svaki dan čuje da je "neko otišao".Kaže da nisu još covid... Verovatno nije ono na šta si mislio, ali eto... .... Shiit has hit the fan!
October 21, 20204 yr 9 minutes ago, napadaj said: Ronin se javlja samo kad udare na kafane Pa meni je to esencijalni udar jebiga...