Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Pa on je rekao da ni vakcinu neće primiti...

.... Shiit has hit the fan!

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Ode preko 300

A preminulo da pogadjam dvoje?

326
I naravno, dvoje umrlo

Kaže Brnaba, večeras imamo preko 400

To su rezultati koji ce biti sutra? :unsure:

Edited by mraki

da

• Popular Post

Što ne kaže odmah rezultate do kraja meseca, da bez veze ne čitamo vesti svaki dan

2 minutes ago, Time Crisis said:

Što ne kaže odmah rezultate do kraja meseca, da bez veze ne čitamo vesti svaki dan

Dok sabere 2+2  mrtva za sve dane...zbuni se zena

On 17.10.2020. at 12:41, Miljenko said:

Ima ljudi koji kao da bi umrli, ako ne izadju negde. Kafana u mojoj ulici je sinoc ponovo radila do 2 sata. Poznati lokalni klub, standardno radi do 5-6. Tamo inspekcija sigurno nikada nije usla, niti ce se to desiti ubuduce.

To primer nije ni za sta,jer sve kafane i svi kafici rade punom parom,naravno oni nisu jedina mesta gde ljudi mogu da se zaraze,a siguran sam da je mnogo veca sansa za zarazu u prepunim autobusima gsp-a,pa drzavu zabole patka za to,jer para za nove buseve nema.Druga jako bitna stvar,Kon i sisata i svi ostali koji sebe smatraju strucnjacima su toliko puta uhvaceni u lazi da im niko vise i ne veruje,a za takvo stanje ne mozes da krivis ljude koji su u kafani.

On 19.10.2020. at 14:44, 3opge said:

sta je to Konov keficijent?

Razlika izmedju cene koju drzava plati za neku vakcinu plus njegova ugradnja i cene po kojoj to stigne u Srbiju.

Radovanovic sumnja da je vakcina za grip bez dozvole, uvezena u flasama i presipana u manje doze za domove zdravlja :fantom:

1 minute ago, Friend said:

Radovanovic sumnja da je vakcina za grip bez dozvole, uvezena u flasama i presipana u manje doze za domove zdravlja :fantom:

shanse da ne useru sve se progresivno smanjuju i bez toga.

32 minutes ago, Friend said:

ja sam cula da to rade vec godinama.

to je veliki no-no, nisam siguran da bi im to dozvolile kompanije od kojih uvoze i da postoje porodicna pakovanja vakcina.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.