October 2, 20204 yr Ja pogledao malo po sajtovim raznih mediološa, 1100-1900. Jel ti pokriva osiguranje? .... Shiit has hit the fan!
October 2, 20204 yr prošle godine je u bel medicu bilo 2600. pregled lekara opšte prakse pritisak, posluša pluća, vidi grlo, temp. i kratak ali sadržajan razgovor. plus cjepivo iz luj pastera
October 2, 20204 yr Svi biste vi prihvatili da ste na njihovom mestu,a ovde po forumu pričate tu nešto.ja naprotiv sve vreme tvrdim da to nije jednostavno i da chovek (a mnogi bi tako, uverena sam) mora da se krshi i lomi sve vreme izmedju toga da pokushava da radi profesiju, dok se istivremeno deranzira snaznim chudjenjem ko je ludak, ko nasilnik, a ko oba. u tome svakako prodje neko vreme. sent from bubamoto
October 2, 20204 yr možda je za sramim se priznati, al ja i dalje imam razumevanje za konaru(jedinog u kš-u) nekako ga gledam kao docu kome je idalje na prvom mestu da mu pacijent ozdravi te priče o njegovoj sinekuri su obično čaršijsko laprdanje, kao i x5, bnv gajba...
October 2, 20204 yr 5 minutes ago, gospa buba said: ne deranziramo ga mi, nego poslodavac. mi smo daleko. sent from bubamoto ma pokusavam da se zaebavam malo,a i on je jedno vreme kukao na napade sa fejsa 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: možda je za sramim se priznati, al ja i dalje imam razumevanje za konaru(jedinog u kš-u) nekako ga gledam kao docu kome je idalje na prvom mestu da mu pacijent ozdravi te priče o njegovoj sinekuri su obično čaršijsko laprdanje, kao i x5, bnv gajba... Meni iz te ekipe jedino Jankovic deluje koliko toliko okej, mada i to sa rezervom..Kona sma gotivio u oonj prvoj fazi pandemije, cim je otisao na odmor, znao sma koliko je sati, i da je sva ona pljuvacina na njegov racun ranije,bila opravdana..
October 2, 20204 yr možda je za sramim se priznati, al ja i dalje imam razumevanje za konaru(jedinog u kš-u) nekako ga gledam kao docu kome je idalje na prvom mestu da mu pacijent ozdravi te priče o njegovoj sinekuri su obično čaršijsko laprdanje, kao i x5, bnv gajba...A zasto bi manje razumevanja[emoji769] imao za S. Jankovića?Kojim potezom tvrdnjom je on gori od Kona? .... Shiit has hit the fan!
October 2, 20204 yr Hvalio je izolola predsednika u vreme vanrednog stanja. Mislim na suludo oštre mere Ćutao pred izbore. Relativizivao kada je bilo jasno da je sve otišlo dođavola zbog izbora. Poslednji hit istina je tamo negde tačno ocrtava njegovu hipokriziju. Meni je veća ljiga od Kona.
October 2, 20204 yr kod sjankovića nisam uspeo da ulovim bilo kakvu empatiju, a možda ima veze sa njegovom specijalizacijom deluje mi ko tip koji će da izađe iz operacione sale i da kaže jbg mi smo dali sve od sebe, i da se okrene i ode msm da dođem u dz i da mi daju da izaberem izabranog lekara između srđe, konare, kisićke ja bi odabrao konaru
October 2, 20204 yr Jeste videli ovo? https://javno.rs/analiza/korona-tabela-sa-podacima-o-broju-preminulih
October 2, 20204 yr 1 hour ago, gospa buba said: ja naprotiv sve vreme tvrdim da to nije jednostavno i da chovek (a mnogi bi tako, uverena sam) mora da se krshi i lomi sve vreme izmedju toga da pokushava da radi profesiju, dok se istivremeno deranzira snaznim chudjenjem ko je ludak, ko nasilnik, a ko oba. u tome svakako prodje neko vreme. sent from bubamoto Bio sam blago sarkastičan,ali stvarno mislim da im nije lako kada su već ušli u to. Ili mi je to neki talas dobrote naišao 😁 @kud u maglu Simoviću Grešiš za Srđaru.To je samo do nekog nedostatka harizme u javnom nastupu,nikako empatije. Stariji si od mene,sigurno si sretao ljude koji su na prvi pogled hladni dok ih bolje ne upoznaš. Edited October 2, 20204 yr by Milošica
October 2, 20204 yr Bio sam blago sarkastičan,ali stvarno mislim da im nije lako kada su već ušli u to. Ili mi je to neki talas dobrote naišao [emoji16]spopalo te sent from bubamoto
October 2, 20204 yr @Milošica moguće, mada ne bih potcenio ni moje iskustvo u proceni ljudi, drugo on je lekar, pa majka mu stara, zar empatija nije dominantna osobina nekoga ko se odluči da pomaže drugima to kakav je posle buxne ili dva dupla sledom irelevantno je