September 24, 20204 yr Priča mi drugtm, slika pacijentima rtg pluća po sobama u jednoj bolnici, pritisak da se radi i od gore i od pacijenata je takav da se jednostavno ne vredi više odlagati redovan rad, korona je pobeđena, pacijenti kojima je PCR ili IgM bio pozitivan po dolasku ili premeštaju iz druge bolnice su negativni, jutros slika pacijente i od njih 20 bar 10 ima temperaturu. Što i nije normalno za bolnicu u kojoj se uglavnom rade hladne i stabilne operacije. Npr srca.
September 24, 20204 yr 2 hours ago, Frank Pembleton said: Dakle oko "buve" i "panike". Dakle "rešenje o ratnom rasporedu za ratno i vanredno stanje"... I verovatno odatle to ide... .... Shiit has hit the fan! Odakle, nisam te shvatio? Edited September 24, 20204 yr by Misko
September 24, 20204 yr 54 minutes ago, desboj said: Priča mi drugtm, slika pacijentima rtg pluća po sobama u jednoj bolnici, pritisak da se radi i od gore i od pacijenata je takav da se jednostavno ne vredi više odlagati redovan rad, korona je pobeđena, pacijenti kojima je PCR ili IgM bio pozitivan po dolasku ili premeštaju iz druge bolnice su negativni, jutros slika pacijente i od njih 20 bar 10 ima temperaturu. Što i nije normalno za bolnicu u kojoj se uglavnom rade hladne i stabilne operacije. Npr srca. Pa, naarvno, sad i treba koristiti priliku dok je situacija jos relaivno mirna, i ukazati pomoc i drugima....ko zna koliko je ljudi umrlo zbog, a ne od korone... Edited September 24, 20204 yr by Misko
September 24, 20204 yr Odakle, nisam te shvatio? Pa odatle što ljudi potpisuju takva rešenja, to su JP, nije mali broj ljudi.... .... Shiit has hit the fan!
September 24, 20204 yr Kon je upravo striktno demantovao za vanredno stanje.I to ne za 1. okt,nego uopšte.
September 24, 20204 yr nije.da sam neki fan vanrednog stanja, naprotiv, ali konu ne verujem ni dobar dan, ni da je trava zelena, ni da srbi jedu viljushkama sent from bubamoto
September 24, 20204 yr 17 minutes ago, Milošica said: Kon je upravo striktno demantovao za vanredno stanje.I to ne za 1. okt,nego uopšte. To je vec druga krajnost, otkud on zna kakva ce situacija biti za mesec, dva, tri cetiri, kako god
September 24, 20204 yr Vanredno stanje nema veze sa situacijom, to je alatka koja je jednom upotrebljena (na jako los nacin) i ćao, potrošila se.
September 24, 20204 yr nije.da sam neki fan vanrednog stanja, naprotiv, ali konu ne verujem ni dobar dan, ni da je trava zelena, ni da srbi jedu viljushkama sent from bubamotoKon je kurac na biciklu, ako svi zatvore granice iz Vučistana kao što i jesu a pukne lockdown u Čehoslovačkoj, Nemačkoj, Austriji nema (Vučić) izbora nego da zatvori granice ili ponovi VSInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk