Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Priča mi drugtm, slika pacijentima rtg pluća po sobama u jednoj bolnici, pritisak da se radi i od gore i od pacijenata je takav da se jednostavno ne vredi više odlagati redovan rad, korona je pobeđena, pacijenti kojima je PCR ili IgM bio pozitivan po dolasku ili premeštaju iz druge bolnice su negativni, jutros slika pacijente i od njih 20 bar 10 ima temperaturu. Što i nije normalno za bolnicu u kojoj se uglavnom rade hladne i stabilne operacije. Npr srca.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

2 hours ago, Frank Pembleton said:

Dakle oko "buve" i "panike".
Dakle "rešenje o ratnom rasporedu za ratno i vanredno stanje"...
I verovatno odatle to ide...

.... Shiit has hit the fan!

Odakle, nisam te shvatio?

Edited by Misko

54 minutes ago, desboj said:

Priča mi drugtm, slika pacijentima rtg pluća po sobama u jednoj bolnici, pritisak da se radi i od gore i od pacijenata je takav da se jednostavno ne vredi više odlagati redovan rad, korona je pobeđena, pacijenti kojima je PCR ili IgM bio pozitivan po dolasku ili premeštaju iz druge bolnice su negativni, jutros slika pacijente i od njih 20 bar 10 ima temperaturu. Što i nije normalno za bolnicu u kojoj se uglavnom rade hladne i stabilne operacije. Npr srca.

Pa, naarvno, sad i treba koristiti priliku dok je situacija jos relaivno mirna, i ukazati pomoc i drugima....ko zna koliko je ljudi umrlo zbog, a ne od korone...

Edited by Misko

Odakle, nisam te shvatio?

Pa odatle što ljudi potpisuju takva rešenja, to su JP, nije mali broj ljudi....

A povod za potpisivanje je?

U naslovu dokumenta...

izvini, kog dokumenta, ozbiljno pitam?

Piše gore

Ovo sto je Spirit  okacio?

Kon je upravo striktno demantovao za vanredno stanje.I to ne za 1. okt,nego uopšte.

nije.da sam neki fan vanrednog stanja, naprotiv, ali konu ne verujem ni dobar dan, ni da je trava zelena, ni da srbi jedu viljushkama :dry:

sent from bubamoto

17 minutes ago, Milošica said:

Kon je upravo striktno demantovao za vanredno stanje.I to ne za 1. okt,nego uopšte.

To je vec druga krajnost, otkud on zna kakva ce situacija biti za mesec, dva, tri cetiri, kako god

Vanredno stanje nema veze sa situacijom, to je alatka koja je jednom upotrebljena (na jako los nacin) i ćao, potrošila se.

nije.da sam neki fan vanrednog stanja, naprotiv, ali konu ne verujem ni dobar dan, ni da je trava zelena, ni da srbi jedu viljushkama dry.png

sent from bubamoto

Kon je kurac na biciklu, ako svi zatvore granice iz Vučistana kao što i jesu a pukne lockdown u Čehoslovačkoj, Nemačkoj, Austriji nema (Vučić) izbora nego da zatvori granice ili ponovi VS

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

OK zatvaranje granica, govorim o policijskom casu za penzionere i omladinu

Background Picker
Customize Layout