Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

kaže konara "proradilo u srednjim školama"

pazi proradilo

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

svi jedva chekaju da budu u pravu. a njemu je samo to i ostalo.

sent from bubamoto

17 minutes ago, renne said:

kaže konara "proradilo u srednjim školama"

pazi proradilo

Dobar termin, treba ga eksploatisati.

Ne kapiram baš najbolje, šta je proradilo? :unsure:

Proradil su mere protiv corone, ili je proradio virus po jubilarni n-ti put?

Ja bih voleo da vrate Avrama Izraela i da nas obavestava kad negde proradi.. "Paznja paznja..proradilo u srednjim skolama..Paznja paznja, proradilo u srednjim skolama...gotovo".

Inace..Avram bio zmaj u odnosu na ovog K(l)o(v)na

2 minutes ago, SNARC said:

Ja bih voleo da vrate Avrama Izraela i da nas obavestava kad negde proradi.. "Paznja paznja..proradilo u srednjim skolama..Paznja paznja, proradilo u srednjim skolama...gotovo".

Inace..Avram bio zmaj u odnosu na ovog K(l)o(v)na

Jbg, čestiti sepeo je vazda imao najbolje kadrove...:fantom:

12 minutes ago, Filozof manijak said:

Ne kapiram baš najbolje, šta je proradilo? :unsure:

Proradil su mere protiv corone, ili je proradio virus po jubilarni n-ti put?

proradio virus

Što se tiče srednjoškolaca, od kako su krenuli u školu, situacija u javnom gradskom saobraćaju je postala nesnosna. Prave ogromne gužve, i ne pada im na pamet da stavljaju maske.

Tokom leta, od kako je proradio gradski prevoz, bilo je relativno podnošljivo što se tiče gužbe i discipline putnika. Poslednjih par dana je baš loše.

Vraćajte tu online školu! :D

i konari da se obistini ono: 'esam vam rek'o 

23 hours ago, lo zingaro said:

Treba mi informacija glede propisa za ulazak hrvatskih drzvljana u Srbiju? Mogu da udju bez testa?

Najažurnije podatke za ulazak u zemlje EU, kako za članice EU tako i za treće zemlje imate na sajtu https://reopen.europa.eu/hr/ Postoje i spoljni linkovi ka njihovim MUP-ovima sa spiskovima zemalja po zelenim/žutim/crvenim listama a neke zemlje imaju i podatke ministarstva zdravlja o broju obolelih na 100k i to iz nedelje u nedelju (Estonia, https://vm.ee/en/information-countries-and-self-isolation-requirements-passengers#EU + Schengen

11 hours ago, Anonymous said:

Što veze nema sa Panićem (pošto je, jel' da, na suprotnoj strani). Realno bi trebalo da završi u zatvoru zbog izazivanja panike. U ovoj državi se ne zna ko je gori od kog.

Zna covek gde zivi, ovde ubijes coveka i nikom nista, prema tome,  sta je jedno zastrasivanje ljudi, u doba epidemije, kad nas i onako plase apoaklipticnim  scenarijima, kada je mejnstrim pricati da smo  svi gotovi? Ovo Panicevo je jos i komarac, sta nam je sve najavljeno...

Edited by Misko

Što se tiče "buva", prijatelju u JP poslali mejl da treba u kadrovskom da do kraja nedelje potpiše papir o "organizaciji rada u vreme proglašenog vanrednog stanja" i nešto u vezi "ratnog rasporeda"...
Ni njemu nije jasno šta je to...

.... Shiit has hit the fan!

Dakle oko "buve" i "panike".
Dakle "rešenje o ratnom rasporedu za ratno i vanredno stanje"...
I verovatno odatle to ide...

.... Shiit has hit the fan!

sad je jedino pitanje kako se 1. oktobar tu pojavio kao datum

to ti je 17.septembar po julijanskom kalendaru.

Logično :D

1 minute ago, slepa živana said:

sad je jedino pitanje kako se 1. oktobar tu pojavio kao datum

Pa pojavljivali se i 17.09 i 21.09...

Background Picker
Customize Layout