Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

52 minutes ago, Redoran said:

Školska godina i sve vezano za nju sada imaju zasebnu temu. Čini mi se da je na još nekom topiku bilo 3-4 strane o tome, ako se sećate gde tačno bacite link pa da sve prebacimo.

Kreće ovde, pa ima na još nekoliko narednih strana...

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

9 hours ago, Redoran said:

Školska godina i sve vezano za nju sada imaju zasebnu temu. Čini mi se da je na još nekom topiku bilo 3-4 strane o tome, ako se sećate gde tačno bacite link pa da sve prebacimo.

ima i na roditeljstvu pa prebaci

Dobar je Belojevic, ludi naucnik kakav nam je zapravo sada i te kako potreban.

Da je ovo neka drzava on bi bio jedan od clanova kriznog staba.

Edited by Caligula

Otkazana danas kzn, ne navodi se zbog cega.

pa da se spreme za sutrašnji spektakl, bilo je najavljeno

Kakav sad spektakl?
Zar nam ih nije dosta :cry:

Kako to misliš kakav spektakl, pa prati temu ;) Šta misliš ko će biti suta ?

Ttoliko najavljivanih spektakala poslednjih meseci, a svaki put - ćorak. Smorih se čekajući 1 spektakl :fantom:

16 minutes ago, Filozof manijak said:

Ttoliko najavljivanih spektakala poslednjih meseci, a svaki put - ćorak. Smorih se čekajući 1 spektakl :fantom:

Spektakl će biti kad se najmanje budemo nadali... :fantom:

I od onih od kojih se ne nadamo...

Otkazana drinska regata, ako je uopste i bilo sumnje..

Kako to misliš kakav spektakl, pa prati temu [emoji6] Šta misliš ko će biti suta ?
"Spektakl" bez one bitange ne ide, to mi je jasno, ali sta oce vise koji andrak???
Sta moze da objavi?
Kako posle covek mentalno da ne oboli :(

Lazu dzukele za umrle,dve ulice ispod mene 3 preminulo u 2 dana od korone.

Odnelo drugog poznanika. Slicno godiste. 

Background Picker
Customize Layout