March 20, 20205 yr Malopre sišao dole na brzaka, šokirao se koliko je ljudi na ulici, gomila dece, majke s bebama, možda jednu masku ako sam video
March 20, 20205 yr Pink je javio da je u Nišu dvoje ozdravilo, ne nalazim zvaničnu informaciju o tome. Za ovog preminulog ništa ne piše ni na covid-19.rs
March 20, 20205 yr 1 minute ago, renne said: Pacijent iz Kikinde, 59 godine Mislim da je to onaj što smo ga onomad ožalili. Sa bubrežnim problemima
March 20, 20205 yr Just now, steins said: Mislim da je to onaj što smo ga onomad ožalili. Sa bubrežnim problemima jeste
March 20, 20205 yr 2 minutes ago, Tale said: Pink je javio da je u Nišu dvoje ozdravilo, ne nalazim zvaničnu informaciju o tome. Za ovog preminulog ništa ne piše ni na covid-19.rs A kad su se razboleli, kad je uopste Nis Imao prvog registrovanog?
March 20, 20205 yr 1 minute ago, dillinger said: A kad su se razboleli, kad je uopste Nis Imao prvog registrovanog? Valjda je ona svajcarka i njene drugarice koje je zarazila iz Nisa.
March 20, 20205 yr 1 minute ago, dillinger said: A kad su se razboleli, kad je uopste Nis Imao prvog registrovanog? Pojma nemam, ne objavljuje se taj podatak.
March 20, 20205 yr Author Lokalni Shop and Go blok 30Do danas su radili do 18h, mozda nam skracuju kretanje od ponedeljka
March 20, 20205 yr Ali cemu to prolongiranje i nevidjeno glupiranje kada ZNAS da ces da zatvoris i skole i kafice i ostale !@^%$& materine!!!
March 20, 20205 yr 32 minutes ago, dùda said: This site can’t be reached Kad i uspeš da se probiješ do sajta, tamo nema spiska na strani, nego excel fajl za download: koji ima nula preuzimanja, jerbo ni preuzimanje, naravno ne radi... Puni url fajla je https://mtt.gov.rs/download/Spisak objekata za rad nedeljom od 04 do 07.xlsx.xlsx.xlsx