Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Ovo je sve pod kontrolom. Tako su i hteli. 

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Ali Darijini uzdasi frustracije zato što Žaklina ne pušta mikrofon.

Just now, Conspirator said:

Ali Darijini uzdasi frustracije zato što Žaklina ne pušta mikrofon.

Seljancura bezobrazna

Ovaj iz zvezdare kaže da možda pacijenti iz unutrašnjosti prave gužvu oko pregleda na infektivnoj. 

1 minute ago, InvisibleLight said:

Seljancura bezobrazna

A kad se iznervira, pocne da joj izbija zavicajni naglasak, neka Bosna, zar ne?

Just now, Arkadija said:

A kad se iznervira, pocne da joj izbija zavicajni naglasak, neka Bosna, zar ne?

Sarajevo

Kakva opštemjestačka plitka lupetanja

Just now, renne said:

Sarajevo

A vplela bo ona to da sakrije. :laugh:

iz šupljeg u prazno

Ja jos uvek pokusavam da oporavim od izjave o imanju kontrole. Mrtva ladna, bez blama. 

Održavanje platoa pokazuje da dobro radimo. 

Ja jos uvek pokusavam da oporavim od izjave o imanju kontrole. Mrtva ladna, bez blama. 

Pokušala je da izbegne odgovor nekoliko puta dok Žaklina nije pitala da ili ne. I onda je ispalila NE onako nadrkano jer nije imala kud.

Za sve sto se dogodilo i sto cecse tek dogoditi vezano za kovid kod nas, bice kriv samo i jedino narod. Niko od njih nikada nece ni lose spavati zbog ovoga.

2 minutes ago, variola said:

Održavanje platoa pokazuje da dobro radimo. 

Makedonci održavaju plato već skoro dva meseca, kako li tek onda oni dobro rade. Makar Kosovo da zeznemo, oni su na platou mesec dana. 

Ali zato će za sve dobro da pokupe zasluge. Blama bez.

Background Picker
Customize Layout