July 17, 20204 yr tzv protestanti, kod mene su počeli lagano da se vraćajuHm, nisam siguran...Nemam pojma, ali jedno je sigurno, ljudi mnooogo ozbiljnije shvataju simptome.Mislim da ne ma više "proći će za par dana, prehlada neka..." .... Shiit has hit the fan!
July 17, 20204 yr Sa Zapadnim Nilom se nije zezati, moj otac je to zakačio posle poplava u Obrenovcu. Jedva je živ ostao.
July 17, 20204 yr Otac našeg prijatelja prošle godine nije preživeo bolest. Sedamdeset i nešto godina
July 17, 20204 yr Pa ako je bio Zapadni Nil, stekao sam imunitet (pise da traje dozivotno) Ne znam kako se to proverava
July 17, 20204 yr A jel bese objavili negde ili sam ruzno sanjala da je virus Zapadnog Nila izdvojen kod ovih nasih komaraca? +1, nećak od bilboaHaha [emoji3]Gospo koji je taj sa Infektivne?
July 17, 20204 yr 16 minutes ago, Caligula said: Pa ako je bio Zapadni Nil, stekao sam imunitet (pise da traje dozivotno) Ne znam kako se to proverava ti si bre gori od mene, jel ima nesto sto nisi prelezao, evo ja sam i hiv i hepatitis c 2x i ehinokokus
July 17, 20204 yr 2 minutes ago, Jumanji said: A jel bese objavili negde ili sam ruzno sanjala da je virus Zapadnog Nila izdvojen kod ovih nasih komaraca? u preko 20% bg komaraca
July 17, 20204 yr 1 minute ago, InvisibleLight said: ti si bre gori od mene, jel ima nesto sto nisi prelezao, evo ja sam i hiv i hepatitis c 2x i ehinokokus najveći hipohondar foruma, a i šire takoreći 1™ Jeremija
July 17, 20204 yr 4 minutes ago, InvisibleLight said: ti si bre gori od mene, jel ima nesto sto nisi prelezao, evo ja sam i hiv i hepatitis c 2x i ehinokokus sad da premotamo forum nazad u proleće 2019 garant bi našli kako Caligula ostavlja poust svakih par minuta, a tobože se rastavljao sa životom
July 17, 20204 yr 11 minutes ago, Jumanji said: A jel bese objavili negde ili sam ruzno sanjala da je virus Zapadnog Nila izdvojen kod ovih nasih komaraca? Haha Gospo koji je taj sa Infektivne? Mislim da misli na doktora Stevanovića, što ga predsednik od milja zove picipevac
July 17, 20204 yr danas sam pricao sa drugarom koji je imao ozbiljne komplikacije. oko nedelju dana na kiseoniku, srecom nije dosao do respiratora, ali kaze da je bio na ivici. cela bolest mu je potpuno promenila perspektivu. nekoliko stvari, direktno iz KCV - sve pohvale za medicinsko osoblje. doktorka koja je njega zapala, kaze, jako je stroga, ne okolisi, ali ima autoritet dok prica, i (naravno) isplati se slusati je. sada kada je na kucnom lecenju, i dalje postuje sve sto mu je receno. - ljudi su idioti. nije da ovo nismo znali, ali bilo je situacija gde blaze zarazeni dolaze na intenzivnu negu, valjda u posetu drugarima. idioti kompletni. tacno vidis da odredjeni broj ljudi sa laksom klinickom slikom i dalje ne shvata sta je ovo. - pre nego sto je pusten kuci, nije testiran. testiranje ce ici nakon 2 nedelje kucne izolacije. - iako vise nema simptome, nema temperaturu, prosla mu je i upala pluca, izgubio je svu snagu. samoizolovan je u sobi, napravi 3 kruga unutar sobe da protegne noge, i mora da sedne, zadise se. sve teze vezbe su mu zabranjene, a sve i da mu nije zabranjeno, ne bi mogao ni sklek da uradi. ovo ce inace biti prolongirano. cak i kada bude skroz cist(nadam se za nedelju dana), teretana ce mu ostati zabranjena do daljnjeg. - nakon svega sto je prosao, kaze da je potpuno promenio misljenje o ovome. kaze, gde god da ides, obavezna maska. ako se zateknes u vecoj skupini, makar metar udaljenosti od svakoga, cak i od kolega sa kojima si svakodnevno u kontaktu. ne treba zatrpati socijalni zivot, ali mora se naci balans. mislim da bi ljude kao sto je on trebalo dovesti pred kamere. neko ko je prosao sve ovo, razumeo probleme, shvatio znacenje fizicke udaljenosti, a opet nije odlepio i odlucio da se zakopa u pecinu daleko od svih... takvih 10ak ljudi bi ubedilo ljude da su nosenje maske i fizicka udaljenost korisni, daleko pre nego sve konferencije raznih Brnabicki, Konova, Kisicki i ostalih...
July 17, 20204 yr 16 minutes ago, Caligula said: O jbt al ste nepoverljivi nisam rekao da sam siguran nego covek imao iste simptome Nema tog virusa, koji bi kod tebe preziveo
July 17, 20204 yr On 17.5.2018. at 14:27, Caligula said: Lako je kaCi zdrav celo pre podne me lomi. Kao nije mi nista a lose mi je. On 17.5.2018. at 15:54, Caligula said: Simptomi su da su me juce odjednom (recimo u pola sata iz punog zdravlja) jako bolela ledja, noge i guzovi, bas kao pred grip. Imao i nesto malo groznice uvece, ne preterano, merio temperaturu, najvisa 37.2 Nocu nisam imao temperaturu ali sam jako lose spavao, bolovi u ledjima uglavnom. Od jutros samo slabost i neka neodredjena mucnina. Rekao bih da je virushcina koja upravo prolazi kroz faze i uziva u tome. On 18.5.2018. at 9:18, Caligula said: Preteko. i danas grcevi ali ne kao juce. Povracanja bez, temperature bez. Jedino slabost. Sutra verovatno ko nov. On 25.5.2018. at 11:29, Caligula said: cekas da prodje, a prodje brzo. btw. ontopik, nocas migrena a danas aritmije i nesvestica. Razvaljuje me vreme Oftopik, evo za neverne Tome godinu sam doduse promasio Mozda je to prvi slucaj korone ko bi ga znao Edited July 17, 20204 yr by Caligula