Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Oni jebeno nisu u stanju da nakon skoro mesec dana trtljanja o tome uvedu nošenje maske kao obaveznu meru, mada bi Brnaba to volela. :mellow: O čemu da se priča dalje. 

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Danas je good cop day.

1 minute ago, gospa buba said:

to je rekla, radili smo na digitalizaciji obrazovanja???

radili su na softveru za tercijarni sektor u kome su glavna pitanja o naciji i veri :isuse:

zar nisu uveli jebene maske svuda??? :ph34r:

da da... obrazovanje je bilo prioritet tako da nismo izgubili minut školske godine. u petak su zatvorene škole, a u ponedeljak je počela digitalna nastava.

nismo znali da će biti virus inače bi prvo digitalizovali zdravstvo.

a za maske je spomenula nešto da se nose i napolju, samo što ona toliko teško govori, da je pitanje da li je to htela da kaže, bilo je kroz nekakvo mucanje...

6 minutes ago, Lena said:

Niko do sada nije odgovarao, pa svi veruju da neću ni njih da zadesi. Čak mislim da bi bili ozbiljno uvređeni kada bi se to desilo.

Ja bih je baš to i pitao, da sam na mestu novinara sa nezavisnih medija. Da li sada, pred kamerama, preuzima moralnu i pre svega krivičnu odgovornost za stvari koje je izgovorila u prethodnih sat vremena i mesecima unazad. I ako je odgovor da, da li je svesna da će ukoliko se u budućnosti dokaže da je sve bila laž i obmana završiti na teškoj robiji. Ako je odgovor ne, tim bolje. I ostale bih isto pitao. 

Meni ovo sa protokolom i serološkim testom nije jasno.
Više puta se dokazalo da negativan (ili pozitivan) test nije nikakva garancija da će PCR test biti negativan, pa imamo realno da nam covid+ bolesnici šetaju okolo...

.... Shiit has hit the fan!

4 minutes ago, gospa buba said:

mislim da vishe ne moraju nishta da rade. sami cemo. bukvalno sve cemo sami.

Pa ovako je od prvog dana.

2 minutes ago, Sludge Factory said:

BTW, ovde ima programera, da li je toliko tesko napraviti sistem™ u koji se unosi LBO broj, ime, prezime i ostali licni podaci (ako nije povezan ili ne moze da se povezesa bazom RZZO ili kako se vec zove), zatim podaci o tome da li je pacijent testiran i kakvim testom, kog dana, kakav je rezultat testa i kog dana je stigao, da li je pacijent hospitalizovan ili ne i da li je ziv ili ne? 

Potpuni sam laik, ali jbmmtr ne deluje kao mnogo podataka. 

Pa ne. Jedan nebitan primer, ali vezan je za Batut. Napraviše oni na prelazu iz jeseni u zimu neki prigram , koji smo mi iz zdravstva morali da napunimo podacima vezanim za zaposlene ( ja znam samo taj deo , ako još nečem služi, nama nije poznato), zvali nas u Batut na obuku, od obuke ništa, samo jedan uopšten govorčić o važnosti i bla truč, onda je neki nadležni momak rekao da to mora da se uradi za 20 dana, mi se kao bunili, onda nam dali "uputstvo". Kad sam pogledala šta piše, ono sadržaj, lepo ko da čitaš neki udžbenik i lepo sadržaj, ne uputstvo.

Koleginica i ja sebe smatramo vrlo intiligentnim i visprenim i ne plašimo se kompjutera, pa smo imale problema da se uopšte ulogujemo i sebi dodelomo autorizaciju za rad u tome, a da ne pričam o problemima prilikom unošenja.  Svrhu ne vidim, pošto te iste podatke ima RFZO koji daje pare za zaposlene  i bar služi da se ne prekorači ugovoren broj radnika. Posle sam saznala da je taj program čedo muža DKT. Alal im.

A bas je juce trazila da li i koje privatne lab koje mogu da obradjuju pcr tesrove aaooooo

Izvuce milion ipo evra iz dupeta. :laugh: Skinula sefa samo tako.

Nijedna zemlja na svetu ne radi 15.000 testova.:laugh:

373
I ovo za laboratorije lazu od prve do poslednje reči, znam iz prve ruke.
Sve lažu stoka

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

1 minute ago, fandorin said:

Ja bih je baš to i pitao, da sam na mestu novinara sa nezavisnih medija. Da li sada, pred kamerama, preuzima moralnu i pre svega krivičnu odgovornost za stvari koje je izgovorila u prethodnih sat vremena i mesecima unazad. I ako je odgovor da, da li je svesna da će ukoliko se u budućnosti dokaže da je sve bila laž i obmana završiti na teškoj robiji. Ako je odgovor ne, tim bolje. I ostale bih isto pitao. 

Bez zezanja i racionalno posmatrano. Ovo je pitanje, baš ovako kako si definisao, koje može da upali neku lampicu u barem nekoj glavi koja učestvuje u ovom krivičnom delu.

A upravo pešadija na kraju strada kada dođe vreme za odgovornost. Oni su ovde pešadija.

Ona još uvek priča? :isuse::D

Podloge™

19 minutes ago, Forest said:

Da li u krivičnom pravu postoji zakon koji reguliše ovakve akte masovnog i svesnog lažiranja podataka o epidemiji, od strane tela koje je nadležno za borbu protiv epidemije?

Pošto se na osnovu očigledno i dokazivo lažnih podataka prave očigledno i dokazivo pogrešne strategije, to dovodi do ogromnih direktnih posledica po ljudske živote, zdravstvo i privredu cele zemlje, da li je ovo osnov za krivično gonjenje onih koji su svesno bili uključeni u proces? Ja sam potpuni laik za pravo, ali mi deluje da bi ljudi koji učestvuju u ovakvim obmanama morali da budu svesni da je ovo ozbiljno krivično delo koje ne zastareva?

Nema. Jedino ako uvrede žandarma dok gazi po lobanji može da se odgovara u ovoj državi.

Background Picker
Customize Layout