Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Pitanje za premijerku

Dokle se stiglo sa razvojem vakcine

Je bo te

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Prenosim reci Srdje Jankovica: "Blabla truć". Bukvalno svaki put u izlaganjima to kaze, sta ga zovu vise i pitaju koji vrag

Edited by de Sisti

1 minute ago, gospa buba said:

to josh traje? :blink:

tj sve vreme?

evo skoro pun sat. i to uglavnom ona drži banku. doktori su jedva prozborili po jednu rečenicu, uglavnom čitaju neke brojeve.

7 minutes ago, borris_ said:

Ne razumjem, oni urade seroloski test i ako je negativan onda može sa drugim pacijentima.

Je li tako?

Screenshot_20200713-161111_Facebook.thumb.jpg.eb9bade357db52522e920f963fc14e89.jpg

Just now, napadaj said:
3 minutes ago, James Marshall said:
Jedini gori u priči je Nebojša iz Beograda, njegova priča je baš ono ispred prodavnice

Kod njega glupost ubedljivo preovladava u odnosu na pokvarenost, pa je zato najmučniji za slušanje.

Da, on toliko preliva banalnošću da te uhvati sramota što je na nekom mjestu bitnijem od pomoćnog radnika u piljari

BTW, ovde ima programera, da li je toliko tesko napraviti sistem™ u koji se unosi LBO broj, ime, prezime i ostali licni podaci (ako nije povezan ili ne moze da se povezesa bazom RZZO ili kako se vec zove), zatim podaci o tome da li je pacijent testiran i kakvim testom, kog dana, kakav je rezultat testa i kog dana je stigao, da li je pacijent hospitalizovan ili ne i da li je ziv ili ne? 

Potpuni sam laik, ali jbmmtr ne deluje kao mnogo podataka. 

Mi smo imali pogresnu bazu, radili smo na digitalizaciji obrazovanja. Kakva kofa govana, prica zena kao da treba da se pravi integalakticka raketa a ne jebena tabela.

Eeee nesrecnici jedni, o kakvom poverenju vi pricate.

Just now, CPP said:

radili smo na digitalizaciji obrazovanja...

:laugh:

e pa svašta

ona je za uvođenje maski svuda samo mora da se konsultuje sa strukom

ja sam u šoku

ne znam šta je ovo

Edited by slepa živana

20 minutes ago, InvisibleLight said:

Mozda broje seroloske testove

Broje SVE testove, rekao je Kon.

- Pomenuli ste 9.000 testova dnevno – da li [je] reč samo o PCR testovima ili svim testovima?

- To su svi testovi koji se sprovode. Uglavnom su PCR testovi kod onih koji imaju tegobe ili su posebno pregledani iz epidemiološkoh razloga.

https://nova.rs/drustvo/intervju-dr-kon-vrlo-cesto-sam-u-sukobu-sa-vlascu/

19 minutes ago, Milosh76 said:

Rezultati se dobijaju, nekad za 2 dana, nekad za 5

Nekad ni za 12.

U Valjevu rezultati testova na koronu kasne i po 12 dana

https://nova.rs/drustvo/u-valjevu-rezultati-testova-kasne-i-do-12-dana/

Edited by vememah

to je rekla, radili smo na digitalizaciji obrazovanja???

radili su na softveru za tercijarni sektor u kome su glavna pitanja o naciji i veri :isuse:

zar nisu uveli jebene maske svuda??? :ph34r:

mislim da vishe ne moraju nishta da rade. sami cemo. bukvalno sve cemo sami.

Edited by gospa buba

Ovi bre ne umeju ni da lažu kako treba. Čudi me da revolt u narodu nije sto puta veći, obzirom kakvi paceri nama kroje sudbinu.

Ja sam gledao 10 minuta i iskljucio tv.Klasicna lazljiva kobila.

Odprilike od korone ko pretkne pretekao je.

1 minute ago, gospa buba said:

to je rekla, radili smo na digitalizaciji obrazovanja???

radili su na softveru za tercijarni sektor u kome su glavna pitanja o naciji i veri :isuse:

Reče, ne trepnu. I zato smo tako spremno dočekali učenje na daljinu :D

Background Picker
Customize Layout