July 7, 20204 yr Just now, Have_Fun said: Preumoran je?! Ovo nije pravi Vucic!!! Dakle dobro sam čuo.
July 7, 20204 yr 4 minutes ago, Halvard said: The plot thickens! Ovo sad rekao? Znači ipak do petka smeju okupljanja do 100 ljudi? Ako je ovo sada rekao,na kraju i neće biti policijskog časa. Edited July 7, 20204 yr by Milošica
July 7, 20204 yr 12 minutes ago, harper said: Ukoliko ne pozovu narod da onog trenutka kad pocne novi policijski cas svi izadju na ulice s maskama u znak protesta sto se mene tice mogu komotno da se ugase i prestanu da se bave politikom. To će zasigurno samo ludi Radule da uradi, ali bez maske 😉. Za njega je virus ionako samo zavera protiv Trampa i slobodoumnog sveta. Evo sammael već okačio Ostali će nešto kenjati po fejsu i twitter-u bez konkretnih akcija. Mada, do petka ko živ ko mrtav, ne bi me čudilo da se predomisli kad opipa puls kao sa studentima. Edited July 7, 20204 yr by Партибрејкер
July 7, 20204 yr 1 minute ago, Milošica said: Ovo sad rekao? Znači ipak do petka smeju okupljanja do 100 ljudi? Do petka da se zarazi ko se nije zarazio, pa posle kod kuće na miru da boluje.
July 7, 20204 yr Just now, Milošica said: Ovo sad rekao? Znači ipak do petka smeju okupljanja do 100 ljudi? Ne, to je od sutra, a za policijski ćemo da vidimo. Valjda. Ovde je to: https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=07&dd=07&nav_category=11&nav_id=1704132 Mada realno, niko pojma nema, uključujući i njega, verovatno mu je palo na pamet 5 minuta pre obraćanja.
July 7, 20204 yr 3 minutes ago, Партибрејкер said: Mada, do petka ko živ ko mrtav, ne bi me čudilo da se predomisli kad opipa puls kao sa studentima. Rekao bih da će na kraju da se pronađe neki "kompromis", pa da policijski čas bude od petka do ponedeljka svakim danom 23-06 ili tako nešto. Edited July 7, 20204 yr by Halvard
July 7, 20204 yr Baca mamac kao i za sve drugo pa čeka reakciju. Menjaće se ovo iz sata u sat. Daleko je petak.