Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Preumoran je?! :ohmy:

Ovo nije pravi Vucic!!!

• Author

Informer ga iznervirao :lolol:

Just now, Have_Fun said:

Preumoran je?! :ohmy:

Ovo nije pravi Vucic!!!

Dakle dobro sam čuo.

1 minute ago, Halvard said:

The plot thickens! 

1212675.jpeg?cropId=0

4 minutes ago, Halvard said:

The plot thickens! 

Ovo sad rekao?

Znači ipak do petka smeju okupljanja do 100 ljudi?

Ako je ovo sada rekao,na kraju i neće biti policijskog časa.

Edited by Milošica

• Author

Od petka je sve zatvoreno, za BG, a mozda i cela Srbija

12 minutes ago, harper said:

Ukoliko ne pozovu narod da onog trenutka kad pocne novi policijski cas svi izadju na ulice s maskama u znak protesta sto se mene tice mogu komotno da se ugase i prestanu da se bave politikom.

To će zasigurno samo ludi Radule da uradi, ali bez maske 😉. Za njega je virus ionako samo zavera protiv Trampa i slobodoumnog sveta.

Evo sammael već okačio :laugh:

Ostali će nešto kenjati po fejsu i twitter-u bez konkretnih akcija.

Mada, do petka ko živ ko mrtav, ne bi me čudilo da se predomisli kad opipa puls kao sa studentima.

Edited by Партибрејкер

1 minute ago, Milošica said:

Ovo sad rekao?

Znači ipak do petka smeju okupljanja do 100 ljudi?

Do petka da se zarazi ko se nije zarazio, pa posle kod kuće na miru da boluje.

Zvanično 2942 aktivna slučaja...

Edited by vememah

3 minutes ago, Партибрејкер said:

Mada, do petka ko živ ko mrtav, ne bi me čudilo da se predomisli kad opipa puls kao sa studentima.

Rekao bih da će na kraju da se pronađe neki "kompromis", pa da policijski čas bude od petka do ponedeljka svakim danom 23-06 ili tako nešto. 

Edited by Halvard

Baca mamac kao i za sve drugo pa čeka reakciju. Menjaće se ovo iz sata u sat. Daleko je petak.

• Author

napravite gif od ovoga... :D

Edited by Milosh76

Background Picker
Customize Layout