Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

2 minutes ago, steins said:

Tjah, ne umem da ti objasnim, stvarno. 

verujem. prosto mi palo na pamet. poshto je u startu bilo neke povike na kragujevachke doktore, pa mi nije bilo jasno koja osecanja su povredjena. verovatno mnoga, ali jebote zaraza :isuse:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

32 minutes ago, Redoran said:

Ne radi se ovde o Mirsadu i Miletu koji su sedeli u kafiću, Snarc greši (evo samo neka pogleda šta radi John u Engleskoj, bukvalno u prvom satu nakon što mu je vlada dozvolila da ponovo ide u pab).

...

Džon, kao i Hans sa baltičkih plaža su ista stoka kao i ovi naši. Ali bi bilo zanimljivo saznati kako su britanska, ili nemačka država reagovale na tu skandaloznu pojavu.

Uopšte ne sumnjam da će se ljudi u Vojvodini (recimo Čurugu) dozvati elementarnoj pameti kad im budu zavalili vanrednu situaciju, više se brinem za to dozivanje pameti ovde u Beogradu.

• Popular Post
4 minutes ago, Alfa said:

. Kretenizam ide do te mere da ti dobacuju napolju zato što nosiš masku, eto dokle je stiglo. I

Ja kad se setim početka epidemije, kad se tip onesvestio u autu ispred moje kuće. Zove me komšiluk, ja izlazim i navlačim masku i rukavice, i kreće zajebavanje - šta je doktore, usro si se? Da nije korona, hehe? itd itd 

Otvaram ja vrata udjem u auto vidim čovek u magnovenju, vreo ko ringla, kašlje ko magarac, bled, priča nepovezano....ja mu na prevaru uzmem ključ, pipnem puls, poslušam pluća, pogledam zenice, .....ono uobičajeno.......onda pozovem Hitnu i kažem da je možda u pitanju COVID. 

Stiže Hitna, izlazi lekar u kombinezonu, pogleda ga, izadje iz kola i kaže - COVID.

Na ulici muk. 

Prilazi mi komšiluk jedan po jedan i onako u pola glasa kreće propitivanje, šta sad? Ja kažem dve nedelje da se zatvorite u kuće i molite boga da se niko ne zakašlje inače ste u problemu. 

Posle toga mi je komšiluk bio vrlo, vrlo, vrlo tiho mesto sledeće dve nedelje. A ja sam pročitao celu Springstinovu biografiju u dvorištu, s uživanjem. 

The Boss :evilsmile:

5 minutes ago, gospa buba said:

verujem. prosto mi palo na pamet. poshto je u startu bilo neke povike na kragujevachke doktore, pa mi nije bilo jasno koja osecanja su povredjena. verovatno mnoga, ali jebote zaraza :isuse:

Ma bilo je povike jer nisu mogli da se objasne, ni sa medicinskim osobljem, ni sa pacijentima. Da ne veruješ kakve su razgovore vodili

ziva nisam kako cemo da izadjemo iz ovoga, ako ikad.

Pobedom..naravno..

Vodi nas covek koji poraz ne priznaje kao opciju i jebace nam milosnu zensku liniju familije dok pobeda ne bude potpuna.

12 minutes ago, gospa buba said:

Napalm je sigurna opcija.:fantom:

:covid19:večeras na Pinku: Epidemija se završila, da se ne lažemo.

Edited by vememah

U to ime 100 komada danas u KGu

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

35 minutes ago, gospa buba said:

kao i iz svega čega su se dohvatili radikali

Au. Da očekujem sutra poziv i potvrdu da sam +

Koliko cujem i vidim glavna je fora organizovati matinee, proslave i razna slavlja do 23h u BG, a onda organizivano mnogi po okolnim mestima i gradovina gde ta ogranicenja ne postoje.

Sad da prizivam neku kometu ne ide, zao mi nas normalnijih... ali sta, sta...?

Jbt

Just now, Jumanji said:

Koliko cujem i vidim glavna je fora organizovati matinee, proslave i razna slavlja do 23h u BG, a onda organizivano mnogi po okolnim mestima i gradovina gde ta ogranicenja ne postoje.

Sad da prizivam neku kometu ne ide, zao mi nas normalnijih... ali sta, sta...?

Do pred sat i po mi je arlaukao neki Šaban Šaulić sa reke, prestao u 23 fakat. Možda da takav režim ostane zauvek?

Do pred sat i po mi je arlaukao neki Šaban Šaulić sa reke, prestao u 23 fakat. Možda da takav režim ostane zauvek?
pusti snovi. dolazice nam na krov da neshto ne propustimo.

sent from bubamoto

Verovatno će kroz dve nedelje skoro sve opštine u Srbiji proglasiti de facto vanrednu situaciju (zvanično ili donošenjem specijalnih mera kao u Novom Sadu ili Nišu). Naravno, moglo je to odmah da se uradi na nacionalnom nivou, ali zašto bi se ikad išta razumno uradilo. 

Ako ništa, čini mi se da se u Beogradu makar malo više nose maske i da nije tolika gužva. I izgleda da se stvarno proverava poštuju li se mere u ugostiteljskim objektima, komunalna stalno obilazi kafić kod moje zgrade, pre neko veče su i rasterali klince koji su se tamo okupili bez maski i socijalne distance™.

Background Picker
Customize Layout