Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

:fantom:

s8Zfs8J.png
RvA3b2s.jpg
esD3X8t.jpg

Edited by mraki

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

dr Darija Fokusic Tepavcevic.

Diskretna Kosinusna Transformacija

nije loshe, makar su slike lepe :rolf:

iBSlM.png

Edited by gospa buba

mogao bi i u bgd neki protestic pod maskama, neka jaja na skupstinu, ono, umiru ljudi, drzavljanstvom srbi, doslovno zrtvovani za 63%

17 minutes ago, gospa buba said:

edip. josh sad videh negde da je bila i pricha, parafraziram, da je kod nas uv drugachiji nego na istoku gde je pomor po suncu, pa kod njih ne radi, a kod nas samo shto nije pocheo :isuse:

U Hit Tvitu je rekla kako derbi nije bio dogadjaj visokog rizika jer su se karte prodavale online!

Beat that!

edit: pretekao me @napadaj :D

Edited by mraki

1 minute ago, mraki said:

U Hit Tvitu je rekla kako derbi nije bio dogadjaj visokog rizika jer su se karte prodavale online!

Beat that!

dobro u toj gluposti vec ni ne mora da ima namere :sad:

svako koristi kapacitete kakve ima, ona ima takve. nachelno mislim da je ovaj kovid trebalo da prepustimo mushkarcima, grozno se brukamo :hihi:

Edited by gospa buba

Šumadija 103 od 306 testiranih. Pa odlično je u Srbiji, ako je više od trećine u Šumadiji. Brojke....30% pozitivnih se ispegla na 3%.

Što se tiče Brnabić, iskreno ne vidim razliku u odnosu na nastupe Kona. On je prozivao da je Radovanovićeva motivacija političke prirode, dok on služi narodu. Brojke Birna nipodaštavao, ima testova i slično. Dakle krivična protiv kriznog štaba obavezno. Stvarno ne mogu da nađem razliku između političkog i zdravstvenog dela štaba 

Vodeći se tom logikom, zakazao sam kevi pregled u DZ online, odlazak u ambulantu samim tim ne predstavlja rizik.

Nego, kad smo kod tog zakazivanja, nikad teže. Još pre svega ovoga joj zakažem online, i dr prepiše redovnu terapiju za naredhih 6 meseci.

Isteklo to pre nekih mesec-dva. Zakažem tad opet online, samo redovnu terapiju, ništa, nema obaveštenja da je prepisana. Ponesem knjižicu u apoteku, rekoh možda samo nije stiglo obaveštenje, medjutim ništa. Zove keva tamo neki broj, posle par dana se smilovao neko i javio, kaže u sistemu stoji da radi jednu smenu, tad ste verovatno zakazali, ali zapravo radi drugu, dodjite lično u DZ.

Ne ode, već zakažem ja opet za pre neki dan, napišem da samo redovnu terapiju treba i da neće da dolazi fizički u ovoj situaciji. Stigne mail ubrzo, prepisana redovna terapija na 6 meseci.

Odem do apoteke, kažu nema ništa. U medjuvremenu stigao i drugi mail da su otkazani ti recepti. :isuse:

20 minutes ago, napadaj said:

:huh:

znachi nemoj :lolol:

32 minutes ago, mraki said:

:fantom:

s8Zfs8J.png
RvA3b2s.jpg
esD3X8t.jpg

Написа Дража ономад у колумни да је дотична поручила новинарки Н1 да се обрате њеном пи-ару око укључења у програм :blink:

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.