Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

:fantom:

s8Zfs8J.png
RvA3b2s.jpg
esD3X8t.jpg

Edited by mraki

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

dr Darija Fokusic Tepavcevic.

Diskretna Kosinusna Transformacija

nije loshe, makar su slike lepe :rolf:

iBSlM.png

Edited by gospa buba

mogao bi i u bgd neki protestic pod maskama, neka jaja na skupstinu, ono, umiru ljudi, drzavljanstvom srbi, doslovno zrtvovani za 63%

17 minutes ago, gospa buba said:

edip. josh sad videh negde da je bila i pricha, parafraziram, da je kod nas uv drugachiji nego na istoku gde je pomor po suncu, pa kod njih ne radi, a kod nas samo shto nije pocheo :isuse:

U Hit Tvitu je rekla kako derbi nije bio dogadjaj visokog rizika jer su se karte prodavale online!

Beat that!

edit: pretekao me @napadaj :D

Edited by mraki

1 minute ago, mraki said:

U Hit Tvitu je rekla kako derbi nije bio dogadjaj visokog rizika jer su se karte prodavale online!

Beat that!

dobro u toj gluposti vec ni ne mora da ima namere :sad:

svako koristi kapacitete kakve ima, ona ima takve. nachelno mislim da je ovaj kovid trebalo da prepustimo mushkarcima, grozno se brukamo :hihi:

Edited by gospa buba

Šumadija 103 od 306 testiranih. Pa odlično je u Srbiji, ako je više od trećine u Šumadiji. Brojke....30% pozitivnih se ispegla na 3%.

Što se tiče Brnabić, iskreno ne vidim razliku u odnosu na nastupe Kona. On je prozivao da je Radovanovićeva motivacija političke prirode, dok on služi narodu. Brojke Birna nipodaštavao, ima testova i slično. Dakle krivična protiv kriznog štaba obavezno. Stvarno ne mogu da nađem razliku između političkog i zdravstvenog dela štaba 

Vodeći se tom logikom, zakazao sam kevi pregled u DZ online, odlazak u ambulantu samim tim ne predstavlja rizik.

Nego, kad smo kod tog zakazivanja, nikad teže. Još pre svega ovoga joj zakažem online, i dr prepiše redovnu terapiju za naredhih 6 meseci.

Isteklo to pre nekih mesec-dva. Zakažem tad opet online, samo redovnu terapiju, ništa, nema obaveštenja da je prepisana. Ponesem knjižicu u apoteku, rekoh možda samo nije stiglo obaveštenje, medjutim ništa. Zove keva tamo neki broj, posle par dana se smilovao neko i javio, kaže u sistemu stoji da radi jednu smenu, tad ste verovatno zakazali, ali zapravo radi drugu, dodjite lično u DZ.

Ne ode, već zakažem ja opet za pre neki dan, napišem da samo redovnu terapiju treba i da neće da dolazi fizički u ovoj situaciji. Stigne mail ubrzo, prepisana redovna terapija na 6 meseci.

Odem do apoteke, kažu nema ništa. U medjuvremenu stigao i drugi mail da su otkazani ti recepti. :isuse:

20 minutes ago, napadaj said:

:huh:

znachi nemoj :lolol:

32 minutes ago, mraki said:

:fantom:

s8Zfs8J.png
RvA3b2s.jpg
esD3X8t.jpg

Написа Дража ономад у колумни да је дотична поручила новинарки Н1 да се обрате њеном пи-ару око укључења у програм :blink:

Background Picker
Customize Layout