June 30, 20204 yr 1 minute ago, Meazza said: Nista nije van dometa spinovanja. Svako ko ima sve medije moze cak i otrovnog insekta da proglasi za velikog humanog vodju i izgradi kult licnosti koji ce popusiti minimum 50% stanovnistva, u bilo kojoj zemlji. Uzalud se nadate, ljudska rasa je precenjena. tek je proslo 3-4 meseca pandemije, ja bih sacekala. sve je moguce.
June 30, 20204 yr 276 novozaraženih osoba (3,29% testiranih) 8377 osoba testirano 3 preminule osobe 42 osobe na respiratoru (+6, tj. +16,7%) 1625 aktivnih slučajeva (+192, tj. +13,4%) novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:873472-Presek-stanja-u-Srbiji-Jos-276-novoobolelih-od-korone-troje-preminulih
June 30, 20204 yr 1 minute ago, Milosh76 said: 42 na respiratorima... to je bas veliko povecanje Juče +5, danas +6 i to uz umrlih +4 i +3.
June 30, 20204 yr 1 minute ago, gospa buba said: entropija srecom nije precenjena. to nam josh ostalo. sent from bubamoto Pa oni su kreature entropije.
June 30, 20204 yr Just now, vememah said: 276 novozaraženih osoba (3,29% testiranih) 8377 osoba testirano 3 preminule osobe 42 osobe na respiratoru (+6, tj. +16,7%) 1625 aktivnih slučajeva (+192, tj. +13,4%) novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:873472-Presek-stanja-u-Srbiji-Jos-276-novoobolelih-od-korone-troje-preminulih od toga 1500 predsednik, 6k svita
June 30, 20204 yr 2 minutes ago, Aleksija said: tek je proslo 3-4 meseca pandemije, ja bih sacekala. sve je moguce. Sve je moguce osim toga cemu se nadas.
June 30, 20204 yr 2 minutes ago, Aleksija said: od toga 1500 predsednik, 6k svita Otprilike. Kraljevo kao žarište ne može da dobije više od 15 testova dnevno. Quote Kako saznaje Nova.rs, u Kovid ambulanti u Kraljevu u ovom trenutku nije moguće testirati više od desetak pacijenata u toku dana, jer je to dnevni limit. Naime, zbog velikih gužvi ispred ambulante, realne potrebe su oko šezdeset PCR testiranja. Ali, testiraju se samo oni pacijenti koji imaju sve simptome koronavirusa. “Takva situacija je već nekoliko dana. S obzirom da se osim pacijenata iz Kraljeva u Kovid ambulanti testiraju i iz Raške i Vrnjačke Banje, potrebe za PCR testovima su nekoliko puta veće od dnevnog broja, koji ne prelazi 15 testiranih. U ovom trenutku se testiraju samo oni koji imaju sve simptome koronavirusa”, kaže izvor iz bolnice u Kraljevu. https://nova.rs/drustvo/kraljevo-dnevno-testiraju-desetak-ljudi-nema-pcr-testova/ Edited June 30, 20204 yr by vememah
June 30, 20204 yr 33 minutes ago, vememah said: Malo je falilo da kaze, ''mogu da mi popuse'' ili se to meni ucinilo. Teska gadura.
June 30, 20204 yr 6 minutes ago, Meazza said: Sve je moguce osim toga cemu se nadas. ja se uzdam u okolnosti, a ne u iznenadno prosvetljenje naroda. ovo je mocan izazov. Edited June 30, 20204 yr by Aleksija
June 30, 20204 yr 14 minutes ago, Mil@n said: @SNARC Ne bih išao tako daleko, sve što ona sere, sere po nalogu svevišnjeg, ali sama činjenica da si u stanju tako da se ponašaš, govori dosta. Ona je samo portparol. Grešiš. Ovo se upravo dešava zbog toga što je šizoje po svemu sudeći zauzet oporavkom od korone pa nije u stanju da joj nacrta šta tačno treba da kaže i kako da kvalitetno spinuje. Prepuštena je sama sebi i eventualno nekom retardu koji joj je dodeljen kao PR, zato i priča ovako iskreno i iz duše, od onoga sa autobusom pa do ovoga danas.
June 30, 20204 yr 8 minutes ago, Milosh76 said: 42 na respiratorima... to je bas veliko povecanje Kamo lepe sreće da je istinito...
June 30, 20204 yr 7 minutes ago, gospa buba said: entropija srecom nije precenjena. to nam josh ostalo. sent from bubamoto sve u univerzumu teži stanju min uložene energije...
June 30, 20204 yr Ja se izvinjavam, u kom momentu vremena ćemo prestati da diskutujemo o brojkama za koje se, kako stoje stvari, praktično zvanično zna da su fake? Ili im sada od jednom verujemo.
June 30, 20204 yr Ovaj doktor što se obratio A.Brn. zašto je imao potrebe da kaže da su okupljeni politički aktivisti? Ne bi promenilo suštinu ni malo da to nije izgovorio, a dao joj je povod za lajanje.