Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

nemaju oni portparole, oni imaji sauchesnike. nije ovo pirtparol, ovo je sama sushtina.

sent from bubamoto

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Stvarno, ako ovo prođe, onda 2021. mogu komotno da krenu po kućama sa šmajserima u braon košuljama, ni tad se neće niko buniti, kao u onoj pjesmi "kada su došli"

zaigraće mečka i pred njenim vratima 

pitanje je sta ce gledalac pinka videti i cuti. sve moze da se ispinuje.

no, kako god, cini se da ulazimo u krizu koja je malo van dometa spinovanja. i zdravstvenu i ekonomsku.

Nece se desiti nista..njoj, njemu..njima.

A bice verovatno jos gradova koji ce najebati poput Pazara, gde ce morati da se ide i da se vade fleke.

Ovo je samo za nijansu slabije od onoga iz Lucana, kada su oca poginulog sina ponizavali.

Djubre je doslo da familije umrlih ubedi da je sve cool i da sistem radi.

Teskoba od drzave.

2 minutes ago, beta kentauri said:

zaigraće mečka i pred njenim vratima 

neće. ništa njoj neće biti. savesti očigledno nema, a niko drugi je neće pozvati na neku ozbiljniju odgovornost

44 minutes ago, bejzbolka said:

OTKRIVAMO: Evo ko je zviždao Ani Brnabić i Lončaru u Novom Pazaru
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:873460-OTKRIVAMO-Evo-ko-je-zvizdao-Ani-Brnabic-i-Loncaru-u-Novom-Pazaru

Kakve su ove Novosti djubre od novina. Povika je stalno na Informer, Kurir, Telegraf, ali mislim da su Novosti i Politika najvece zlo koje postoji.

Kurir i Telegraf su amateri spram Politike i Novosti

Aoo tu je i rok zvezda

Nista nije van dometa spinovanja. Svako ko ima sve medije moze cak i otrovnog insekta da proglasi za velikog humanog vodju i izgradi kult licnosti koji ce popusiti minimum 50% stanovnistva, u bilo kojoj zemlji. Uzalud se nadate, ljudska rasa je precenjena.

Jel se javila savetnica ane brnabic ,BS, da prokomentarise? 

#padaminapametnesto

I svi koji glasaju za sns jer 'moraju'

276!!!

entropija srecom nije precenjena. to nam josh ostalo.

sent from bubamoto

Ma kao da je bitno

edit:

broj

45 minutes ago, bejzbolka said:

OTKRIVAMO: Evo ko je zviždao Ani Brnabić i Lončaru u Novom Pazaru
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:873460-OTKRIVAMO-Evo-ko-je-zvizdao-Ani-Brnabic-i-Loncaru-u-Novom-Pazaru

Kakve su ove Novosti djubre od novina. Povika je stalno na Informer, Kurir, Telegraf, ali mislim da su Novosti i Politika najvece zlo koje postoji.

nije za ovu temu. ali kada sam otišao na dati link, nisam odoleo da skoknem i na ovo. 

uprkos apela moderatora, ja zaista želim ovim skotovima i u medijima i na vlasti sve najgore. najpre da padnu sa konja, ne na magarca nego na bubašvabu.

• Author

42 na respiratorima... to je bas veliko povecanje

Background Picker
Customize Layout