Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

to je već nova kategorija

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Brnabić je prilikom posete Novom Pazaru izjavila da su dezinformacije da u tom mestu nema opreme i lekova, već naprotiv, da je Opšta bolnica u tom gradu, po broju stanovnika, najopremljenija u Srbiji

novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:873460-OTKRIVAMO-Evo-ko-je-zvizdao-Ani-Brnabic-i-Loncaru-u-Novom-Pazaru

• Author

ZLO ne postoji tacnija rec...

Pre par godina sam bio ubedjen da ce samo motkom moci da dodje do promene vlasti...  u poslednje vreme mi se cini da ce ta motka biti govnjiva

59 minutes ago, napadaj said:

"Dođi Rasime, dođi Vučiću, sklonite ove lopove, pomognite, vama smo dali glas..."

Oh well :fantom:

davaće ga i dalje. oja i hasa su to.

Zanemeo sam, a lajav sam u picku materinu i to mi se ne desava cesto. Srpski jezik nije dovoljno bogat da moze adekvatno da opise ovakvo ponasanje. Ali od "nemojte da spinujete" do "svi su ovde politicki aktivisti, to ste sami rekli" za jedva nekoliko sekundi. Jusein Bolt govna da jede, Ana Besramic je munja nebeska.

I dalje ne znam da li ovo da stavim u kolonu "nevjerovatno bezobrazna kad može ovako na keca da spinuje" ili "nevjerovatno glupa kad izbacuje ovakve budalaštine", ali mi je definitivno u top 3 osobe čija mi svaka rečenica izaziva gorušicu.  

Vučić je zlo, ali ovo je... nemam reči.

Pakao

Podmukli ološ

Kod mene na poslu svaki dan po 3-5 pozitivni. Trenutno ih je 30ak odsutno, neki su uspeli da se testiraju, neki nisu, kao ja. Atmosfera katastrofa, svi s maskama i izbegavaju se. Ne zna se sta je gore, da si poz. ili da cekas da budes. 

@SNARC Ne bih išao tako daleko, sve što ona sere, sere po nalogu svevišnjeg, ali sama činjenica da si u stanju tako da se ponašaš, govori dosta. Ona je samo portparol.

Neverovatno je u kakvom vremenu živimo, bukvalno paralelna realnost, ova vlast kakva se nama zapatila, dugo će se pamtiti i izučavati po udženicima istorije jednog dana, neverovatne stvari.

Edited by Mil@n

Background Picker
Customize Layout