Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

nosite li maske? idete li u kafice, na terase? tj zivite li koliko toliko normalno. treba mi sensei, pa sam odlucila da slusam forum. sem za maske, njih nosim u zatvorenom svakako.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

5 minutes ago, omiljeni said:

Ne povecava se sam od sebe jer se ne povecava uopste. Taj broj zapravo pada.

TwZQEkz.png

https://covid19info.live/europe/

Edited by vememah

1 hour ago, gospa buba said:

pa.gde su testovi? unsure.gif

chuvamo za jesen kad ce biti stvarno strashno :unsure:

sent from bubamoto

spomenuo je i kon sinoć jedno deset puta da imamo 260k testova

Nosim masku u zatvorenom prostoru, u prodavnicama, u gradskom prevozu, na pijaci.

Smanjio socijalni život na minimum, sa prijateljima se viđam samo napolju, bio par puta u baštama kafića i restorana, ali kad sam video kako niko ne jebe preporuke i mere, odustao od posete tim ustanovama.

Ali, ja nisam reper za bilo šta, rizična sam grupa zbog astme i terapije, posao mi je veoma rizičan glede zaraze jer imam kontakte sa puno ljudi, tako da sam društveno-privatni život maksimalno oskatio.

Ne idem u kafiće, ne idem u kafane. Masku nosim redovno. Niko nam ne dolazi, a i ako neko svrati, sedimo vani

Idem svuda jebiga...Ne mogu da budem zatvorenik...Što je tu je.

nosim masku i pumpicu sa alkoholom ili asepsolom.

ništa restorani i kafići.

srećom imam dvorište.

ništa bliski kontakti.

društveni život mrtav.

poslovni će da oživi od srede pa ću da vidim kako da se izborim sa sastancima.

• Author

Pravim distancu sa svima bar 1m (osim sa zenom :wub:) , ne vozim se GSPom, idem po kaficima i retko po restoranima. Masku nosim u prodavnicama, bankama i sl.

Drustveni zivot smanjen na minimum.

Dolaze neke informacije da će krizni štab da donese posebne mere za Beograd...

.... Shiit has hit the fan!

Ma za pocetak ocekujem neke besmislene mere, tipa skratice radno vreme kafica. Suvise je rano da bi priznali da su sve sjebali. Ozbiljnije mere ocekujem tek za desetak dana, kad eksplodira.

Ali koje ozbiljnije mere?

33 minutes ago, renne said:

spomenuo je i kon sinoć jedno deset puta da imamo 260k testova

samo da nije od tog broja npr. 240K onih brzih koji su pouzdani u tri lepe

Pa realno ja ne vidim druge nego da ce da nas zatvaraju opet. Mogu oni sad da pricaju da nece to raditi, ali ne vidim drugi nacin da se ovo zaustavi.

• Author
8 minutes ago, ronin said:

Ali koje ozbiljnije mere?

Policijski cas od 17 do 5 ujutro je ozbiljna mera.

Background Picker
Customize Layout