June 29, 20204 yr nosite li maske? idete li u kafice, na terase? tj zivite li koliko toliko normalno. treba mi sensei, pa sam odlucila da slusam forum. sem za maske, njih nosim u zatvorenom svakako.
June 29, 20204 yr 5 minutes ago, omiljeni said: Ne povecava se sam od sebe jer se ne povecava uopste. Taj broj zapravo pada. https://covid19info.live/europe/ Edited June 29, 20204 yr by vememah
June 29, 20204 yr 1 hour ago, gospa buba said: pa.gde su testovi? chuvamo za jesen kad ce biti stvarno strashno sent from bubamoto spomenuo je i kon sinoć jedno deset puta da imamo 260k testova
June 29, 20204 yr Nosim masku u zatvorenom prostoru, u prodavnicama, u gradskom prevozu, na pijaci. Smanjio socijalni život na minimum, sa prijateljima se viđam samo napolju, bio par puta u baštama kafića i restorana, ali kad sam video kako niko ne jebe preporuke i mere, odustao od posete tim ustanovama. Ali, ja nisam reper za bilo šta, rizična sam grupa zbog astme i terapije, posao mi je veoma rizičan glede zaraze jer imam kontakte sa puno ljudi, tako da sam društveno-privatni život maksimalno oskatio.
June 29, 20204 yr Ne idem u kafiće, ne idem u kafane. Masku nosim redovno. Niko nam ne dolazi, a i ako neko svrati, sedimo vani
June 29, 20204 yr nosim masku i pumpicu sa alkoholom ili asepsolom. ništa restorani i kafići. srećom imam dvorište. ništa bliski kontakti. društveni život mrtav. poslovni će da oživi od srede pa ću da vidim kako da se izborim sa sastancima.
June 29, 20204 yr Author Pravim distancu sa svima bar 1m (osim sa zenom ) , ne vozim se GSPom, idem po kaficima i retko po restoranima. Masku nosim u prodavnicama, bankama i sl. Drustveni zivot smanjen na minimum.
June 29, 20204 yr Dolaze neke informacije da će krizni štab da donese posebne mere za Beograd... .... Shiit has hit the fan!
June 29, 20204 yr Ma za pocetak ocekujem neke besmislene mere, tipa skratice radno vreme kafica. Suvise je rano da bi priznali da su sve sjebali. Ozbiljnije mere ocekujem tek za desetak dana, kad eksplodira.
June 29, 20204 yr 33 minutes ago, renne said: spomenuo je i kon sinoć jedno deset puta da imamo 260k testova samo da nije od tog broja npr. 240K onih brzih koji su pouzdani u tri lepe
June 29, 20204 yr Pa realno ja ne vidim druge nego da ce da nas zatvaraju opet. Mogu oni sad da pricaju da nece to raditi, ali ne vidim drugi nacin da se ovo zaustavi.
June 29, 20204 yr Author 8 minutes ago, ronin said: Ali koje ozbiljnije mere? Policijski cas od 17 do 5 ujutro je ozbiljna mera.