Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

2 minutes ago, renne said:

227!!!

pravi rezultat je 127  ali Maja i Vulin vrede po 50 nas obicnih :fantom:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Dozvoljeno je da čak dvoje premine danas.

• Popular Post

Vulin nije ništa kriv, on ne može da poštuje pravilo o zabrani javnog okupljanja čak ni kad je sam. 

Eto nas na skoro na 4% od broja testiranih. Sećate se kad je to bio podatak od krucijalne važnosti? 

+6 na respiratorima u odnosu na juče. 

Nezgodan ovaj drugi peak, bogami... 

227 novozaraženih osoba (3,83% testiranih)
5933 osoba testirano
2 preminule osobe
32 osobe na respiratoru (+6, tj. +23,1%)
1187 aktivnih slučajeva (+119, tj. +11,1%)

Edited by vememah

Ćuti se dosta o Palmi i Dačiću, ako su se oni ljubili u usta tokom kampanje, bilo bi divno.

Kako li će da spinuju priču o neodgovornom narodu i pojedincima, a pola vrha SNS-a prokuženo. :covid19:

Kako li će da spinuju priču o neodgovornom narodu i pojedincima, a pola vrha SNS-a prokuženo. :covid19:
Pa neodgovorni narod je insistirao da se grli sa vladarima!
Šta nije jasno?

.... Shiit has hit the fan!

Deset na respiratoru je u Kragujevcu. Istine radi niko od Kragujevačana. Ali kod nas su zaraženi od 17 do 35 godina. Samo još jedan '72. i jedan '52. Jedan iz Kragujevca je na neinvazivnoj ventulaciji. I šest je u bolnici.

Videćemo kada virus krene ka roditeljima.

oni su tu pravili žurku u beogradu, pa onda braća vučić odu u moskvu i tamo budu među svim tim đedovima i babama na volođinoj devetomajskoj paradi u junu

koje su to glave jebote rim. i njih dvojica i volođa i svi.

2 minutes ago, Filozof manijak said:

Neodgovorni narod ih je zarazio jer narod ne nosi maske..a funkcioneri trenutno podnose vrhunsku zrtvu za svoj narod i drzavu.

Ziv nisam da cujem citanja medjusobnih telegrama podrske veceras u dnevniku.

5 minutes ago, Filozof manijak said:

Bez ikakvih problema. 

30 minutes ago, renne said:

227!!!

Kupujem kera,ne pitam šta košta!

2 minutes ago, Lezilebovich said:

Bez ikakvih problema. 

Ma naravno, neće ni spinovati, jednostavno će se praviti ludi.

Dvojica tenisera koji učestvuju na "Šampionatu Istočne Evrope" Tomislav Brkić i Matej Šabanov zaraženi su koronavirusom.

Nakon što su teniseri Brkić i Šabanov bili pozitivni na testu na koronavirus nastavak teniskog turnira koji organizuje Janko Tipsarević je neizvestan.

Turnir na kojem učestvuju brojni teniseri iz Istočne Evrope počeo je 15. juna na teniskim terenima Akademije Tipsarević na SC “Olimp” na Zvezdari, a poslednji mečevi odigrani su u četvrtak. Potom je niz duela otkazan, a razlog je bio upravo novi virus.

Brkić, bosanskohercegovački teniser, zauzima 106. mesto na ATP listi u konkurenciji dublova, dok je Hrvat Matej Šabanov, takođe dubl igrač, trenutno na 154. poziciji.

https://nova.rs/tenis/dvojica-zarazenih-na-turniru-janka-tipsarevica/
Background Picker
Customize Layout