March 18, 20205 yr ljudi, ne znam koliko su sve proverene informacije (neke definitivno jesu), ali nama sve vise zdravstvenih radnika ispada iz sistema, sto zbog nepostojanja zastitne opreme, sto zbog stednje na testiranju, sto zbog, nadam se, u manjoj meri, licnog uzasno neodgovornog stava. negde su citava odeljenja u karantinu. a jos nije ni pocelo. jedan aplauz i proci ce, u maju bukiramo grcku...
March 18, 20205 yr 5 minutes ago, Goranz said: Narod ih neće, iz nekog razloga svi su rešili da uveče ostanu kući i bojkotuju javni prevoz. Kad smo kod naroda...Narod ce da se zaljubi u ovo stanje mira i tisine nocom. Stucace danonocno majka prve usne Srbije kad se jednom ukine ova situacija.
March 19, 20205 yr 39 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: upravo prošao autoputem. skoro pa ni žive duše. bila dva kombija koja su bukvalno stajala na auto putu(u srednjoj traci) kod emezzete. bio i jedan pijanac kod starog merkatora inače žive duše Prilično hrabro.
March 19, 20205 yr 21 minutes ago, Aleksija said: u maju bukiramo grcku... Tasos rezervisan jos u januaru
March 19, 20205 yr 8 minutes ago, Anonymous said: Prilično hrabro. pa da spavam u kombinatu? bio na poslu, imao ausvajs za danas. sve po zakonu za vanredne situacije
March 19, 20205 yr Ja mogu odmah..na terasi sam, u papucama i jakni, pijem grasevinu, grickam gaudu i mislim se "Koja sam ja meni pedercina".
March 19, 20205 yr 10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: pa da spavam u kombinatu? bio na poslu, imao ausvajs za danas. sve po zakonu za vanredne situacije Zajebavam se, pretpostavio sam da imaš ausvajs.
March 19, 20205 yr 36 minutes ago, SNARC said: Ja mogu odmah..na terasi sam, u papucama i jakni, pijem grasevinu, grickam gaudu i mislim se "Koja sam ja meni pedercina". KUMS neće prihvatiti skandiranje od paora u papučama, moraš se upristojiti kad izlaziš napolje na terasu. Umesto "volim i ja vas" dobićeš odjeb "spasiba na družbi"
March 19, 20205 yr 4 hours ago, čekmeže said: Naravno da su zatvorene ali ne zbog banaka kao takvih nego zato što ste među glavnim žarištima u državi, možda ćete imati i prvog preminulog. Samo da pitam, javljam se iz najvećeg žarišta. Ako banke ne rade, ne mogu platiti račun za telefon (ne mogu elektronski, nemam svoj tekući, jedino preko maminog, što ne znam kako ću kad je fon na moje ime). Da zovem telenor, da im objasnim situaciju? Koji broj? Molim vas, pomagajte, teško mami i meni ako mi 1. aprila blokiraju broj. Mama mi je dijabetičar i srčani bolesnik, i gledam na sve načine da je zadržim kod kuće. Živimo u istom stanu, preduzela sam sve moguće mere zaštite, samo prodavnica i apoteka, u nedostatku maski kojih neće ni biti vezujem šal preko lica, ali ako usput zakačim virus u vazduhu, gotovo je, zaraziće se i ona Ako mi isključe telefon, nećemo moći da zovemo te brojeve u slučaju da primetimo simptome. Pomagajte, molim vas. Nije mi problem da obiđem par banaka danas, možda neka i radi.
March 19, 20205 yr Polako, smiri se. Možeš da platiš bilo koji račun sa bilo čijeg tekućeg kojem imaš pristup elektronski. Ja sam godinama plaćala sa svog računa e-bankingom režije za tečin stan ovde, da ne dolazi on iz Bosne svakog meseca. Samo nemoj da promašiš poziv na broj, to im je jedino bitno, a ko plaća zabole ih.
March 19, 20205 yr 6 minutes ago, Valkyrie said: Polako, smiri se. Možeš da platiš bilo koji račun sa bilo čijeg tekućeg kojem imaš pristup elektronski. Ja sam godinama plaćala sa svog računa e-bankingom režije za tečin stan ovde, da ne dolazi on iz Bosne svakog meseca. Samo nemoj da promašiš poziv na broj, to im je jedino bitno, a ko plaća zabole ih. +1 mogu da potvrdim. Svako sa el bankarstvom može da plati. Ja u banku kročim cca jednom godišnje... Još će ovaj virus pomoći ljudima da se opismene elektronski Ja trebao preuzeti neki izveštaj iz medicinskog Laba. Zovu juče da pitaju za mail - kaže poslaćemo ti. Ja kao - jbt, nisam ni znao da može na mail, a oni kao nije moglo, ali sada može. drugi pišu da su sudovi počeli prihvatati podneske elektronski
March 19, 20205 yr 28 minutes ago, Valkyrie said: Polako, smiri se. Možeš da platiš bilo koji račun sa bilo čijeg tekućeg kojem imaš pristup elektronski. Ja sam godinama plaćala sa svog računa e-bankingom režije za tečin stan ovde, da ne dolazi on iz Bosne svakog meseca. Samo nemoj da promašiš poziv na broj, to im je jedino bitno, a ko plaća zabole ih. Da pitam (biće glupo pitanje) da li da sa njenog racuna kao ime uplatioca napišem svoje ili njeno? Ima još jedan problem: danas smo uplaćivali nešti isto elektonski, ali ono polje za račun primaoca prihvata valjda samo 11 cifara, ali snašle smo se nekako. Ovaj telenorov račun ima 18 cifara, nema šanse da prihvati sve. Edited March 19, 20205 yr by Alfa Edit: Ja sam potpuno elektronski nepismena, sramota me
March 19, 20205 yr Njeno ime automatski ide. Možeš u polje svrha plaćanja napisati npr "plaćanje računa za mesec taj i taj za broj taj i taj" Gomila nula u broju tekućeg je višak. Poziv na broj upiši kalo treba i ne brini. Ako imaš smartphone, skini Telenor app i veži na nju mamin br kartice. Ja plaćam tako račun za mob, ubedljivo najlakše i najbrže je. Edited March 19, 20205 yr by Valkyrie
March 19, 20205 yr Dada, znam da te nule izbacujem, ali i kad ih izbacim, ostaće 14 cifara. Jao kako sam glupa, dođe mi da otkucam njihov br. računa, pa da mi neko objasni šta još smem da izostavim