June 18, 20204 yr "Oni su sa ozbiljnom kliničkom slikom"Ovaj naš oslabljeni smešni virus sa blagom kliničkom slikom se pojačao čim su se vratili u CG.
June 18, 20204 yr 2 hours ago, I*m with the pilots said: U Nemackoj se trazi karantin ako dolazis iz odredjenih zemalja, sa odredjenim uslovima, samo sto se podrazumeva jos uvek da ces ti taj karantin odraditi zdravorazumski i beze neke..primene sile, pracenja itd. Moze inace da se uradi test po dolasku na aerodrom (znam sigurno za Frankfurt), samo sto nije bas jeftino. Jeste, kačio se na temu covid putovanja spisak zemalja gde traže. A ja znam za slučaj osobe koja je u Nemačku sletela iz Austrije, kao i za slučaj osobe koja je sletela iz Mađarske, i nisu ni pominjali karantin.
June 18, 20204 yr Just now, Shitgenstein said: Jeste, kačio se na temu covid putovanja spisak zemalja gde traže. A ja znam za slučaj osobe koja je u Nemačku sletela iz Austrije, kao i za slučaj osobe koja je sletela iz Mađarske, i nisu ni pominjali karantin. Aha, ja sam stavila spisak zemalja koje se vode kao rizicne, ali i unutar EU vazi to da je karantin za one iz zemalja u kojima ima preko 50 zarazenih na 100K stanovnika, a posto tu nema ni Austrije ni Madjarske, ne cudi sto im nisu trazili. Samo Svedska je trenutno "crvena", moze se videti na karti: https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/Neuartiges_Coronavirus/Quarantaene_Einreisen_Deutschland.html //Prijatelj se vratio u aprilu sa poslovnog puta iz Enlgeske (leteo na Berlin) i odmah mu je bilo receno da ide u karantin, sto su on i zena uradili. Ne pratim toliko stanje u Britaniji (niti toliko druge zemlje EU) ali tu ocekujem da ce iz policitkih interesa biti odstupanja od ovog pravila..
June 18, 20204 yr Aha, to si ti, sorry ne (pre)poznajem još ljude ovde. eta: šta je sa Srbijom na ovoj mapi? Edited June 18, 20204 yr by Shitgenstein
June 18, 20204 yr Neka druga plavusa je jos izjavila da Vojvodina nema zarazene, nije Darija. U nekom dnevniku...
June 18, 20204 yr Kod mene u firmi troje pozitivnih - ponovo radimo od kuće i niko ne pominje testiranje, mole nas da se samoizujemo (gde?) Onda brat mog kuma, žena i dete mu. Za vreme "konrada" sam znala samo za jedan slučaj (u mojoj porodici). Sad samo iskaču. Jedina relativno dobra vest je što su svi lakši slučajevi, nemaju ni temperaturu, samo su malo malaksali i spava im se. Edited June 18, 20204 yr by angelada gramatika
June 18, 20204 yr Kod mene slično ko što mnogi pišu - u martu i aprilu i nisam baš znala lično za slučajeve, a sad razni prijatelji prijatelja zaraženi, i to mislim na potvrđene samo... (množina anegdota nije podatak mada se anegdote stvarno množe...) A meščini da priznaju porast i u zvaničnim brojevima u pripremi za novo tamničenje pred susret Vučija i Tačića ... videćemo.
June 18, 20204 yr Author U Srbiji su u protekla 24 sata na korona virus testirane 6.032 osobe, njih 94 bilo je pozitivno, a na žalost, jedno lice je preminulo. Na respiratorima je 17 pacijenata.
June 18, 20204 yr Bukvalno kopi pejst. Samo me zanima da li će se od sledeće nedelje nešto promeniti, ili će se i dalje praviti blesavi.
June 18, 20204 yr 94 novozaraženo (1,56% testiranih) 6032 testirano 1 preminulo 17 na respiratoru (=) 589 aktivnih slučajeva (+21, tj. +3,7%)
June 18, 20204 yr 49 minutes ago, angelada said: Kod mene u firmi troje pozitivnih - ponovo radimo od kuće i niko ne pominje testiranje, mole nas da se samoizujemo (gde?) Onda brat mog kuma, žena i dete mu. Za vreme "konrada" sam znala samo za jedan slučaj (u mojoj porodici). Sad samo iskaču. 32 minutes ago, Shitgenstein said: Kod mene slično ko što mnogi pišu - u martu i aprilu i nisam baš znala lično za slučajeve, a sad razni prijatelji prijatelja zaraženi, i to mislim na potvrđene samo... (množina anegdota nije podatak mada se anegdote stvarno množe...) ... ma vi ste izuzeci jbg, evo zvanicno opet isti rezultat kao juce, jedan nesrecnik docekao red da bude proglasen jedinim danas, devedesetak novih, razidjite se, nema sta da se vidi. Boze koliko ljudi vole da paniche Edited June 18, 20204 yr by Caligula
June 18, 20204 yr 31 minutes ago, Shitgenstein said: Kod mene slično ko što mnogi pišu - u martu i aprilu i nisam baš znala lično za slučajeve, a sad razni prijatelji prijatelja zaraženi, i to mislim na potvrđene samo... (množina anegdota nije podatak mada se anegdote stvarno množe...) Ja sam na samom početku znao jednu osobu koja je zaražena i još možda par njih iz druge-treće ruke, onda ceo april i maj praktično ništa, a sad za nedelju dana u relativno bliskom okruženju dva potvrđena i dva vrlo sumnjiva slučaja koja navodno ne ispunjavaju kriterijume za testiranje. Opet kažem, ne mogu da zamislim da je samo u Beogradu ovako, a ne vidim kako opet može da se uvodi lockdown i ko bi uopšte to sprovodio i poštovao, tako da...
June 18, 20204 yr http://rs.n1info.com/Vesti/a611233/Trudnica-Imam-koronu-i-ne-znam-gde-cu-se-poroditi.html?fbclid=IwAR3f7Og9P11RHF-sr6lNIAOIPoEsFShpihbKWQFdJeXeu_cE87m9Z5JpCUY