Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Ne kapiram zašto opozicija koja je za bojkot nije dovoljno pominjala predstojeći bezbedonsni rizik. Jesu par puta pomenuli u par izjava, ali to je ništa.

Ne davimo Beograd je trebalo danas da ispred skupštine postavi džinovsku koronu na napumpavanje, a ne patku.

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

2 hours ago, Milošica said:

Kakav bre lockdown,"nova normalnost" i cepaj.Ne kažem da je to dobro ili ne,ali tako je.

I ne bukti korona,ne znam odakle potreba za iznošenjem tih odvratnih dezinformacija(ne obraćam se tebi vememah,ti si preneo samo) skoro koliko i ovih baš 1 mrtav svaki dan.

:fantom:  Svako u svom bablu:

1 hour ago, Tihajeza said:

Vest sa Infektivne u KC Beograd: Sve puno na intenzivnoj, krcato, potpuni haos. I svi do jednog muškarci, nema nijedna žena.

1 hour ago, Tihajeza said:

Vest sa Infektivne u KC Beograd: Sve puno na intenzivnoj, krcato, potpuni haos. I svi do jednog muškarci, nema nijedna žena.

Evolucija znači adaptacija ili smrt. Navodno su u vreme AIDS epidemije oprezni homoseksualci pravili žurke tako što su iznajmljivali hotelske sobe i u polumraku sa drugarima masturbirali bez kontakta. Domaći kripto-homoseksualci su pojurili na derbi i sada šire zarazu širom "regiona". Ako je Bergamo postao crna tačka zbog fudbala samo je potpuni idiot mogao da pomisli da se ponavljanjem eksperimenta mogu dobiti drugačiji rezultati. A sad svi na glasačka mesta.

Ali zaista. Sve mogu drugo i nekako mogu da razumem, ekonomija i sve to. Ali fudbal jebeni, a znas sta se desilo u Italiji.

@Caligula @copkillah @dvb-t manijak

A ja sam čuo pre neki dan iz KC koji je glavni za područje od,da kažem,minimum 900 hiljada ljudi,da situacija nije za opuštanje,ali nije na nivou marta/aprila.Nemoguće da je takva razlika,biće da je istina negde između.

Edited by Milošica

3 minutes ago, Milošica said:

A ja sam čuo pre neki dan iz KC koji je glavni za područje od,da kažem,minimum 900 hiljada ljudi,da situacija nije za opuštanje,ali nije na nivou marta/aprila.Nemoguće da je takva razlika,biće da je istina negde između.

Ako nađemo neku zlatnu sredinu između svih tih informacija, onda smo na nivou marta-aprila, što će reći da je situacija sranje.

Samo Sise Simptome Sakrivaju

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

26 minutes ago, Milošica said:

Ajde gledaj malo potencijal ove situacije. U sta se pretvara recimo do petnaestog jula.

Hajde videćemo.Ako je tako zajebano,zar par nedelja će se već ipak javno znati.

35 minutes ago, Caligula said:

Ajde gledaj malo potencijal ove situacije. U sta se pretvara recimo do petnaestog jula.

u moj rođendan, to je izvesno.

počinje novi krug svi će dumremo, i mislim da ovo nije više za epidemiologe već psihologe

Naravno...Prilično je i tužno jebem mu sve.

meni je trebao psiholog još u martu.

16 minutes ago, slepa živana said:

meni je trebao psiholog još u martu.

koje godine, zico? :D

Edited by hefaca

imala si adekvatan topik na forumu

:fantom:

msm razumem ja strah i anksioznost al malo samokontrole bi koristilo svima 

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.