Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Cuh se sa Maki. Dobro se oseca i to je najvaznije. Sad ko ce je poroditi... 

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Da li postoji mogućnost da se porodi u nekom privatnom porodilištu?

ot.

A što se korone tiče, da li smo mi jedina zemlja koja je otvorila granice a nije uvela karantin 14 dana? 

3 minutes ago, Dzudi said:

Da li postoji mogućnost da se porodi u nekom privatnom porodilištu?

Ma, primice je na klinici koja joj je vodila trudnocu, deluje da je zena preduzimljiva i nece smeti da se zajebavaju. Tuzno je i zlocin to sto uopste mora da brine oko toga ovako kasno u trudnoci.

43 minutes ago, ljuttko said:

kako smo tako svi zatupeli da trpimo i meni nije jasno

To se i ona pita.

I ja se pitam. Kao ovce smo.

10 minutes ago, harper said:

Ma, primice je na klinici koja joj je vodila trudnocu, deluje da je zena preduzimljiva i nece smeti da se zajebavaju. Tuzno je i zlocin to sto uopste mora da brine oko toga ovako kasno u trudnoci.

Ne mogu da je prime tamo jer nije Covid porodiliste.

1 minute ago, Caligula said:

Ne mogu da je prime tamo jer nije Covid porodiliste.

Nije nijedno. Morace da je prime, stvorice uslove u Visegradskoj gde joj je zakazan carski rez. Ne mogu i ne zelim da zamislim nikakav drugi scenario. Makar taj lekar koji joj je vodio trudnocu bi morao to da izgura, ako ne daj Boze dodje do nekih komplikacija letele bi glave. I to bukvalno.

2 minutes ago, Aleksija said:

Nije da sam strucnjak jer nisam radjao iz objektivnih razloga ali tesko mi je i da zamislim hitniju intervenciju od porodjaja.:D

Pa to je objavio kauboj pre sat vremena
Naravno da nisam videla
5 minutes ago, harper said:

Nije da sam strucnjak jer nisam radjao iz objektivnih razloga ali tesko mi je i da zamislim hitniju intervenciju od porodjaja.:D

potpuno nevezano za slucaj, cacak se i ne pominje kao zariste... a opet otkazuju sve intervencije.

40 minutes ago, Dzudi said:

A što se korone tiče, da li smo mi jedina zemlja koja je otvorila granice a nije uvela karantin 14 dana? 

Uglavnom su u pitanju bilateralni sporazumi. Na primer, Mađarska ne traži od građana Srbije da budu u karantinu (niti traže test). Razne zemlje EU ne traže međusobno ni karantin ni test (konkretno mogu da kažem za Mađarsku, Austriju i Nemačku da nisu tražili nekome ko je putovao čak avionom).

1 hour ago, Aleksija said:

potpuno nevezano za slucaj, cacak se i ne pominje kao zariste... a opet otkazuju sve intervencije.

mislim ja ko shvabo tralala, hajde da ne napunimo odmah sve, nije nam moranje.

neshto mi to kao vazno, ima veze sa svest i solidarnost, ali to izgleda bash nepopularno mishljenje kod srbi.

pa i da ti otkazu operaciju, pa i to je zivot :dry:

Edited by gospa buba

Institut Niška Banja

Ukupan smeštajni kapacitet Instituta je 560 ležajeva, raspoređen u tri stacionara: „Radon“, „Zelengora“ i „Terme“.

https://radonnb.co.rs/lat/

6 hours ago, Aleksija said:

Ma ne. Sada će ova tri bota da ti objasne da je sve to laž ostrašćenih antiAVovaca.

Jutros dva vojna kamiona ispred oš "Dušan Radović" u Nišu, izgleda da ponovo nameštaju krevete. Što samo znači da su svesni da sve ovo ne ide u dobrom smeru, ali je skupo neko ponovno otkazivanje izbora.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.