Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Korona virus u Studenstki dom Karaburma uneo je student iz Crne Gore, saznaje Telegraf.rs. U ovom domu je, kako smo objavili juče, zaraženo dvadesetak studenata, i svi oni su u izolaciji.

Prema našim saznanjima, student koji je doneo koronu je muškarac.

dobro je da nije siptar :fantom:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

11 minutes ago, hefaca said:

Ili cemo je svi prelezati ili ce sama sebe prelezati... Treceg nema...

to nije dilema uopshte. ideja je samo da ne radimo to svi istovremeno. moze da bude tesno.

Just now, Haralampije said:

dobro je da nije siptar :fantom:

pa kad ne smeju da napishu koji je, i odu kod staramajke i komshiluka na intervju :hihi:

^^ Ne kontam, je li uneo koronu iz CG (gde je inače kao nema više), ili je on "muškarac iz CG" (apsolutno nebitno)?

Verovatno je ovo drugo, da se opljune po Crnoj Gori onako usput

@ buba moto:  ne da ne smeju nego ne mogu :D Milo djubreto izvozi zarazene ne bi li odlozio otvaranje granice, :D 

Edited by Haralampije

2 minutes ago, Haralampije said:

@ buba moto:  ne da ne smeju nego ne mogu :D Milo djubreto izvozi zarazene ne bi li odlozio otvaranje granice, :D 

pu gad :rolf:

1 hour ago, gospa buba said:

jebemimater! narod se opustio jer su pustili onog lelemuda da budalesa po svim medijima, jel se ne zna shta ko lupeta kog dana, pre podne jedno, posle podne drugo, kako kome proradi malo profesionalne savesti. da su se manje zajebavali po televizorima, manje bi stigli da se izlupetaju. kao ni su znali shta ce da bude :ph34r:

super je drzava, govno. nego dizdrzimo josh tih 10 dana kolko njima treba, pa cemo da budemo i krivlji, jer nismo slushali, a lepo su nam rekli da nije gotovo.

ovo sve treba slagati po imenima i datumima javno, shta je ko lupetao, pochev od ludog nestora pa sve do ovog uvazenog tijosava™.

govorili su shta treba gazdi kad treba gazdi, matori konji koji chuvaju guzice, ko da u oktobru nece svi biti penzionisani po sili zakona :s_w:

Gospo, ne mogu se vise sloziti :happy:

55 minutes ago, gospa buba said:

to nije dilema uopshte. ideja je samo da ne radimo to svi istovremeno. moze da bude tesno.

Pa kad bude tesno, sami ce se ljudi skupiti... Ne vidim vezu sa izborima... Sta vise, ovakav razvoj moze samo da dovede izbore u pitanje ili samo rezultat izbora...

Bice sinusoida. Grcenje i opustanje...

Našao vizir u Benu apoteci...
Izgleda smešno al zabole me samo da vidim kevu...

... Shiit has hit the fan

E zanimljivu "foru" sam saznao juče...
Mladi rođaci koji su se doselili u Nemačku javljaju da dolaze 18.06!
Ja ih pitam:
Čekaj bre ajd ovde možete da uđete bez karantina ali kako nazad u Nemačku, kad ne može iz Srbije bez karantina?
Oni odgovaraju:
E ali može iz Grčke!
Dakle oni će da dođu u Srbiju vide roditelje ovo ono, odu do Grčke i iz Grčke u Nemačku!
Srbin pobedio!

... Shiit has hit the fan

utisak je da broj ljudi pod maskama raste, malo sam iznenadjen vestima posto nisam pratio kao ranije

ne znam koliko ima kapaciteta da sad uvedem neke mere za ove starije, podelio sam maske, alkohol se koristi redovno, to ce ostati i ubuduce

jos daljina/gosti/komsije

neveruem

Ovo za maske i kod mene primetno zadnjih dana

• Author

To je, bila, stara fora onih koji idu da rade na Malti, recimo aviomehanicari. Udju u Madjarskoj u EU i niko ih nista ne pita kad dolete na Maltu iz Budimpeste...

U Jagodini se vala ne postuje skoro nista. I ja sam se prilicno opustio. Danas sam isao kod frizera, nakon ihahaj koliko vremena. Nije bilo trika da sedim sa maskom ispod one plahte; dobro je sto sam uleteo kada nije bilo drugih musterija. Ima na ulici ljudi sa maskama, ali mi se cini da su oni skoncentrisani oko pijace. Po kaficima, kladionicama, razlicitim prodajnim objektima ih ima sve manje (osoblje ih uglavnom ima, mada ni to vise nije pravilo). Standardno ispijanje piva ispred lokalnog diskonta na pijaci se vratilo na staro; prvo se stidljivo pojavljivalo po par ljudi, a sada je tu vec uobicajena gungula (narocito pijacnim danima).

Background Picker
Customize Layout