Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

kao što rekoh, sinoć umro na VMA pukovnik, otac našeg dragogo prijatelja, rekoše korona, biće metalni sanduk i kako sve ide, suprugu mu nisu testirali, kažu da nema potrebe

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Sjebali su sa ovim aktivnim slučajevima. Pitaj Boga šta tu spada, a sad se ne vide podaci o hospitalizovanima koji su bitniji. 

E sad, ovde rade one brze testove za maltene sve što leže u bolnici i testiraju i zaposlene na antitela. 

08.06.

Ранк Територија Вредност
1 Град Београд 17
2 Нови Пазар 12
3 Врање 8
4 Тутин 7
5 Ћуприја 5
6 Панчево 4
7 Град Ниш 3
7 Суботица 3
9 Пожаревац 2
10 Трговиште 1
10 Сечањ 1
10 Лебане 1
10 Сремска Митровица 1
10 Прокупље 1
10 Ковин 1
10 Смедерево 1
10 Велика Плана 1
10 Рашка 1
10 Бечеј 1
10 Гаџин Хан 1
11 hours ago, fren said:

Ja sam sad dosla s covid ambulante, dobila kijavicu pa me poslali tamo s posla. Posle 2 sata cekanja, ipak imam samo kijavicu. Al naslusah se svega. Prica jedan, platila im firma test na antitela, dosta njih pozitivni u firmi, a nikakve simptome nemaju. Dok ovi koji dolaze bolesni, s temperaturom i svim simptomima, cekaju 3 dana da stignu do tog pcr testa. Prvo ide neki brzi test krvi, pa rendgen pluca, pa bris nosa (kazu gurnu ti do mozga stapic), pa tek onda pcr test cije rezultate cekas 2 dana. A kad me posle pola sata jos nisu prozvali, usla sam unutra da se bunim i zaticem neku frku, pricaju telefonom, zovu infektivnu, sta da rade, jednoj pacijentkinji jedan test ili bris pozitivan a drugi nije... 

Dakle i dalje ne postoje protokoli. Fantazija...

Dobio poruku iz doma gde mi je keva.

Dakle, jednom nedeljno po 15 minuta zakazivanje, maska rukavice i vizir.
Najviše dve "posete" u istom trenutku...
Da ne kačim poruku sad...

... Shiit has hit the fan

• Author

Gde da nadjem vizir... Toga ni u prodaji nema, jedino da ukradem negde

Vizir snimio u izlogu radnje sa alatima na uglu Zemunske i Gandijeve...e za cenu nisam pitao.

Ja viđao po apotekama, e sad ne sećam se da li u gradu ili u bloku

Ima na KP.

e. KupujemProdajem sajt.

Edited by Malkmus

vizir bre koricu od fascikle na naochare, ko onaj dida na viideu, nema razlike. mada, bolje da isposhtujesh i zadati format, vazno ti je.

sent from bubamoto

2 hours ago, Milosh76 said:

Gde da nadjem vizir... Toga ni u prodaji nema, jedino da ukradem negde

e jebiga to ce da te zaštiti

OK apotekare i prodavce, ali ostale... ne znam. Maska je jos uvek No1

Edited by Caligula

e jebiga to ce da te zaštiti

OK apotekare i prodavce, ali ostale... ne znam. Maska je jos uvek No1
Format[emoji769] ([emoji2398] by Bubamoto) je:

Rukavice
Maska
Vizir
Dezinfekcija

ni ne treba da zashtiti njega. to mu je formalna ulaznica da vidi kevu. pre nego shto stvari ovde napolju opet ne postanu josh gore

@kaubooj.

sent from bubamoto

Danas kod zubara. Pomozi bože!

Ok jasno

nisam razmišljao na taj nacin no na sebičnjački :blush:

edit u rukavice ne verujem itch

@gospa buba   @Frank Pembleton

Edited by Caligula

Background Picker
Customize Layout