June 8, 20204 yr kao što rekoh, sinoć umro na VMA pukovnik, otac našeg dragogo prijatelja, rekoše korona, biće metalni sanduk i kako sve ide, suprugu mu nisu testirali, kažu da nema potrebe
June 8, 20204 yr Sjebali su sa ovim aktivnim slučajevima. Pitaj Boga šta tu spada, a sad se ne vide podaci o hospitalizovanima koji su bitniji. E sad, ovde rade one brze testove za maltene sve što leže u bolnici i testiraju i zaposlene na antitela.
June 8, 20204 yr 08.06. Ранк Територија Вредност 1 Град Београд 17 2 Нови Пазар 12 3 Врање 8 4 Тутин 7 5 Ћуприја 5 6 Панчево 4 7 Град Ниш 3 7 Суботица 3 9 Пожаревац 2 10 Трговиште 1 10 Сечањ 1 10 Лебане 1 10 Сремска Митровица 1 10 Прокупље 1 10 Ковин 1 10 Смедерево 1 10 Велика Плана 1 10 Рашка 1 10 Бечеј 1 10 Гаџин Хан 1
June 8, 20204 yr 11 hours ago, fren said: Ja sam sad dosla s covid ambulante, dobila kijavicu pa me poslali tamo s posla. Posle 2 sata cekanja, ipak imam samo kijavicu. Al naslusah se svega. Prica jedan, platila im firma test na antitela, dosta njih pozitivni u firmi, a nikakve simptome nemaju. Dok ovi koji dolaze bolesni, s temperaturom i svim simptomima, cekaju 3 dana da stignu do tog pcr testa. Prvo ide neki brzi test krvi, pa rendgen pluca, pa bris nosa (kazu gurnu ti do mozga stapic), pa tek onda pcr test cije rezultate cekas 2 dana. A kad me posle pola sata jos nisu prozvali, usla sam unutra da se bunim i zaticem neku frku, pricaju telefonom, zovu infektivnu, sta da rade, jednoj pacijentkinji jedan test ili bris pozitivan a drugi nije... Dakle i dalje ne postoje protokoli. Fantazija...
June 9, 20204 yr Dobio poruku iz doma gde mi je keva.Dakle, jednom nedeljno po 15 minuta zakazivanje, maska rukavice i vizir.Najviše dve "posete" u istom trenutku...Da ne kačim poruku sad... ... Shiit has hit the fan
June 9, 20204 yr Vizir snimio u izlogu radnje sa alatima na uglu Zemunske i Gandijeve...e za cenu nisam pitao.
June 9, 20204 yr Ja viđao po apotekama, e sad ne sećam se da li u gradu ili u bloku... Shiit has hit the fan
June 9, 20204 yr vizir bre koricu od fascikle na naochare, ko onaj dida na viideu, nema razlike. mada, bolje da isposhtujesh i zadati format, vazno ti je. sent from bubamoto
June 9, 20204 yr 2 hours ago, Milosh76 said: Gde da nadjem vizir... Toga ni u prodaji nema, jedino da ukradem negde e jebiga to ce da te zaštiti OK apotekare i prodavce, ali ostale... ne znam. Maska je jos uvek No1 Edited June 9, 20204 yr by Caligula
June 9, 20204 yr e jebiga to ce da te zaštiti OK apotekare i prodavce, ali ostale... ne znam. Maska je jos uvek No1Format[emoji769] ([emoji2398] by Bubamoto) je:RukaviceMaskaVizirDezinfekcija ... Shiit has hit the fan
June 9, 20204 yr ni ne treba da zashtiti njega. to mu je formalna ulaznica da vidi kevu. pre nego shto stvari ovde napolju opet ne postanu josh gore @kaubooj. sent from bubamoto
June 9, 20204 yr Ok jasno nisam razmišljao na taj nacin no na sebičnjački edit u rukavice ne verujem itch @gospa buba @Frank Pembleton Edited June 9, 20204 yr by Caligula