March 10, 20214 yr Najpogođeniji gradovi/opštine sa 30 i više novozaraženih po današnjim podacima: novosti.rs/vesti/drustvo/973446/korona-presek-gradovima-najvise-zarazenih-ovim-mestima-srbiji-beograd-dalje-prednjaci
March 10, 20214 yr "Ne može se uvesti obavezna vakcinacija, jer bi to bilo kršenje ljudskih prava." Kakvog mi idiota imamo za premijerku.
March 10, 20214 yr 2 hours ago, adam said: verovatno je to. na planinama rade lokalci. mora neko da sluzi pice, namesta krevete, pravi kapucino.... a posle iz tog dzumbusa svak prenosi svome. pa ne znam bas da ariljci u velikim brojevima rade na nekim skijalistima...
March 10, 20214 yr 40 minutes ago, duma said: "Ne može se uvesti obavezna vakcinacija, jer bi to bilo kršenje ljudskih prava." Kakvog mi idiota imamo za premijerku.
March 10, 20214 yr Zaintereovao me malo ovaj Mauricijus da prebacim na Pink (videti tamo na predsednikovoj temi), medjutim prošlo. Ali, na programu nešto još jače. Istraživačko novinarstvo u punom sjaju, konačno prava istina o kriznom štabu. Snima paparazzo tajno dr Kona da utvrde šta zaista vozi. Kad tamo ni Volvo ni BMW, već rumunski automobil marke Dačija. Naravno, ništa se ne prepušta slučaju, narator naglašava da ovaj model na našem tržištu vredi izmedju 3 i 6k evra. I ne samo to, doktor poštuje apsolutno sve saobraćajne propise, vrlo savestan vozač. Takvog čoveka ste našli da napadate, sram vas bilo! Edited March 10, 20214 yr by mraki
March 11, 20214 yr Vec sam cuo za 10ak ljudi da se zvanicno zarazavaju sada po drugi put. Kod vecine tezi simptomi nego prvi put... :( Jel imate i vi slicne informacije? Delovalo je u pocetku po informacijama iz sveta da je to bas retkost, medjutim ne deluje tako sada.
March 11, 20214 yr Inače Nikola Rokvić je prilično ok dečko, ne dotiče ga da slava[emoji769], privatno je pristojan i ono kblo kblo... .... Shiit has hit the fan!
March 11, 20214 yr 2 hours ago, Boza_zvani_Pub said: Vec sam cuo za 10ak ljudi da se zvanicno zarazavaju sada po drugi put. Kod vecine tezi simptomi nego prvi put... :( Jel imate i vi slicne informacije? Delovalo je u pocetku po informacijama iz sveta da je to bas retkost, medjutim ne deluje tako sada. Da li su ljudi uopšte merili antitela posle kovid?. Generalno Britanski ne bi trebalo da dovodi do rezaražavanja. Ovi drugi(brazilski i južnoafrički) bi mogli da izbegnu izgrađeni imunitet u nekom sličnom procentu u kojem se dešava i kod vakcina. Ako su reinfekcije česte i još ako ima slučajeva sa težom slikom nego prvi put, nikada se nećemo izvući od ovog kineskog sranja i vratiti normalnom životu.
March 11, 20214 yr 14 minutes ago, Frank Pembleton said: Inače Nikola Rokvić je prilično ok dečko, ne dotiče ga da slava, privatno je pristojan i ono kblo kblo... .... Shiit has hit the fan! Ajmo breee
March 11, 20214 yr 1 hour ago, SNARC said: Divna, predivna zemlja i region..sa predivnim ljudima.. Ja bih ovo lečio napalmom.