April 26, 20205 yr sad se čuo sa đačkom roditeljicom koja radi na tesli rade pet dana, pa pet ne. tona ljudi je već skrajnuta, a trend se i dalje nastavlja
April 27, 20205 yr Jel' stvarno ljudima ne daju zemlju da obrađuju? Ne pratim, a upravo videh poslednji tvit na hetu.
April 27, 20205 yr Izvesnih problema su imali poljoprivrednici koje nemaju registrovana poljoprivredna gazdinstva, a onda su i to prespojili pa su svima dozvolili kretanje traktorima i mašinama
April 27, 20205 yr Jedno pitanje ako neko zna.Da li vlasnik kafica koji se ujedno vodi i kao zaposleni ima pravo na minimalac?
April 27, 20205 yr Trebalo bi da svi radnici koji su prijavljeni regularno dobiju taj minimalac, bez obzira d li su vlasnici ili samo radnici u nekoj firmi. Ako firma hoce, moze da doplati do pune plate, drzava garantuje tih 30.000 dinara ili koliko vec.
April 27, 20205 yr A jos jedno pitanje u vezi ovoga,da li drzava isplacuje minimalac ako recimo kafici krenu sa radom od 5,10 maja za taj mesec,mislim na maj?
April 27, 20205 yr Ne verujem u to,a vidim i Mali najavio do 5 maja tacno sve oko minimalaca.Nema logike isplacivati nekome minimalac ko radi normalno,posebno sto ce pocetkom maja da skinu VS.
April 28, 20205 yr Uplaćuje se minimalac svim firmama koje se prijave, radile ne radile Jedini je uslov da nema otpuštanja više od 10% radnika do oktobra meseca
April 28, 20205 yr Meni nisu potrebne nikakve analize ni procenti, tezak sam pesimista (bar po pitanju Spanije), golim okom se vidi koliko ovo sve ne valja i ne mirise na dobro.
April 28, 20205 yr Author Kod Edit u firmi juče svima katovali četvrtinu do kraja godineE jbga... ... Shiit has hit the fan...
April 28, 20205 yr 1 hour ago, renne said: Kod Edit u firmi juče svima katovali četvrtinu do kraja godine ako nije previse licno, možeš li napisati o kojoj se industriji radi