November 7, 20213 yr 45 minutes ago, Frank Pembleton said: Idi kod doktora, nema šta da čekaš... ... Shiit has hit the fan Vec je tata u bolnici, dobio je treci kinez oko 20.10,...pozitivan reg u cetvrtak, cenim da je zarazen oko 1.11. do jutros bio dobar, sad je u bolnici, saturacija bil ok, jutros palo na 88, podigli malopre na 95 sa kiseonikom. brine me raspon od samo ~10 dana izmedju vakcinacije i zarazavanja. Mozda nisam dobro pitao, da li uspe kinez za desetak dana da stanca at, ne stizem da iscitam a dotori nece o vakcinama, kontam ih potpuno, oni rade sta im dodje, kad udjes tamo vakcinacija i pazenje vise nisu tema. hvala u svakom slucaju.
November 7, 20213 yr Sve je individualno, ko zna koliko brzo će se kod koga razviti antitela i hoće li uopšte, a lekari su sigurno u tolikoj gužvi da i nemaju vremena da svaki put sve objašnjavaju. Mislim da nakon bustera to razvijanje antitela kreće dosta brže nego nakon prve vakcine. Važno je da je u bolnici i da oni brinu o njemu. Navijamo za tatu
November 8, 20213 yr 23 hours ago, villiem said: Vec je tata u bolnici, dobio je treci kinez oko 20.10,...pozitivan reg u cetvrtak, cenim da je zarazen oko 1.11. do jutros bio dobar, sad je u bolnici, saturacija bil ok, jutros palo na 88, podigli malopre na 95 sa kiseonikom. brine me raspon od samo ~10 dana izmedju vakcinacije i zarazavanja. Mozda nisam dobro pitao, da li uspe kinez za desetak dana da stanca at, ne stizem da iscitam a dotori nece o vakcinama, kontam ih potpuno, oni rade sta im dodje, kad udjes tamo vakcinacija i pazenje vise nisu tema. hvala u svakom slucaju. Pisao sam ja o dva penzosa, rodbina, posle 3. kineza fasovali i relativno lako prebobali ,bez bolnice. Ako mu je saturacija 95 to je ok, bice to sve ok
November 13, 20213 yr Koristan niz za d-dimer, možda nekom pomogne u odluci da ne radi test na svoju ruku kao ja što sam radio.
November 13, 20213 yr Koristan niz za d-dimer, možda nekom pomogne u odluci da ne radi test na svoju ruku kao ja što sam radio. Pa da ljudi sve cepaju na svoju ruku, ja jednom pitao doktorku, ona rekla, "čekaj da vidimo kks i ostalo. Reci mi ako imaš bolove duž ruku, nogu na vrhu grudnog koša...", drugi put kad sam je ponovo pitao da uradim, samo me je pogledala preko naočara i nastavila da piše... ... Shiit has hit the fan
November 21, 20213 yr Jel koristite sprejeve i rastvore za nos i grlo kao neki vid prevencije? Ima li to efekta uopšte?
November 21, 20213 yr ispiranje nosa, mada ne znam zashto je na putnichkoj temi, u doba infekcija je uvek korisno kao mehanichka preventiva.sent from novi mnogo jak bubamoto.
November 21, 20213 yr Pomešao sam teme zbog sličnog naslova, tema za praktične savete i korisne informacije. Nek prebace modovi. Edited November 21, 20213 yr by eumeswil
November 23, 20213 yr Ima li neko skorašnjeg iskustva sa Kovid ambulantama na terenu, konkretno na Zvezdari i Paliluli? Gde je najbolje otići (jer se mora, a da se tamo ne zakači virus)?
November 23, 20213 yr pa bila je neka priča ovde da mora da se ide u ambulantu kojoj teritorijalno pripadaš ispraviće me neko ako grešim to se spominjalo u vezi sa ambulantom u oladinskih brigada
November 23, 20213 yr On 21.11.2021. at 13:30, eumeswil said: Jel koristite sprejeve i rastvore za nos i grlo kao neki vid prevencije? Ima li to efekta uopšte? Koristim ponekad propolis u grlo. Generalno nije lose potiv bakterija, virusa i takotoga.
November 23, 20213 yr Ja sam pisao za NBG da vraćaju ljude sa drugih opština.Oni su imali situaciju da, zato što se sve završava brzoi sve je u okviru iste zgrade, da su dolazili sa drugih opština.Doktorka tamo mi je rekla da ne vraćaju eventualno ljude koji nisu iz BG ili su u baš lošem stanju...Ovi moji neki sa konjarnika su se baš načekali... ... Shiit has hit the fan
November 23, 20213 yr On 21.11.2021. at 13:30, eumeswil said: Jel koristite sprejeve i rastvore za nos i grlo kao neki vid prevencije? Ima li to efekta uopšte? Ja sam koristila Herba Sept strong, sprej na bazi ulja divljeg origana, to mi je ok.
November 23, 20213 yr 1 hour ago, notenoughreasonsforclaire said: Ima li neko skorašnjeg iskustva sa Kovid ambulantama na terenu, konkretno na Zvezdari i Paliluli? Gde je najbolje otići (jer se mora, a da se tamo ne zakači virus)? Meni su pre dva meseca posle dva sata čekanja u covid ambulanti na Paliluli rekli da ne primaju ljude koji imaju kartone u DZ drugih opština, pa sam morao da idem u ambulantu na Zvezdari. Edited November 23, 20213 yr by napadaj
November 23, 20213 yr Meni ekosept pomaže, furam ga kroz sve hladne mesece, i ćapim po koji čim osetim bilo kakve senzacijice u grlu. Još je jedva preko sto kinti.