ToniAdams Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 Just now, gone fishing said: - italija je imala 79 slučajeva 22 februara, pametnom dovoljno... to
Frile Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 3 minutes ago, James Marshall said: Mislim, bježati u brda i furati neki doomsday scenario a eto Kinezi već proglasili pobjedu a na sve strane rade timovi naučnika na vakcinama, Vakcina će za godinu dana a dotle ko živ ko mrtav. Kinezi krvavim radom uradiše nešto, dok kod nas država svira kurcu, zdravstvo je katastrofa, normalno da ćemo najebati samo još nemamo predstavu ko i koliko i šta će biti posle. Ne vredi osvrtati se (previše) na ono što pričaju Vučić i ostali demagozi, stvarnost ih demantuje i prestiže svakog sata.
borris_ Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 Mene već sedam dana golova grlo nikako da prodje, ponekad zakasljem. Nemam temperaturu a često mjerim. Pokušavam već sedam dana da izlazim što manje. Zvao sam hitnu ali su mi rekli da nemam simptome.
Ravanelli Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 (edited) 7 minutes ago, mustang said: jel to u srbiji i van zemlje Srbija. Zbog ovog kolege sam otkazao dolazak mojim matorcima ovaj vikend... Sto caleta nije sprecilo da sa ekipom zaredja 3, 4 iventa za vikend. A matori konji, svi preko 60 Edited March 14, 2020 by Ravanelli
Redoran Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 1 minute ago, borris_ said: Mene već sedam dana golova grlo nikako da prodje, ponekad zakasljem. Nemam temperaturu a često mjerim. Pokušavam već sedam dana da izlazim što manje. Zvao sam hitnu ali su mi rekli da nemam simptome. Možda je nešto sezonsko. Mart je, nije corona jedino što možeš da zakačiš.
villiem Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 merili su koliko 11 ljudi, ima 5 pozitivnih, kriterijum je, kako je receno veceras, kontakt ili putovanje u Italiju, Kinu i Svajcarsku..to bi onda bilo to, za dva tri dana nece biti nijednog registrovanog...
gospa buba Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 Moj pokojni deda jeo lišće bukve u partizanima da ne bi skapao od gladi i izgubio skoro celu porodicu. Onda prošao rat i on iz nekog razloga nije postao retard.to je jednostavno. imao je rat na svojoj teritoriji. da budem bash bezobrazna.dakle mi vishe nemamo ni istu agendu za ujutro i uveche, chupamo pa sadimo pa ispochetka?sent from bubamoto
mustang Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 (edited) 3 minutes ago, Ravanelli said: Srbija. Zbog ovog kolege sam otkazao dolazak mojim matorcima ovaj vikend... Sto caleta nije sprecilo da sa ekipom zaredja 3, 4 iventa za vikend. A matori konji, svi preko 60 nadam se da ce cale biti otporan na neprijatelja...bas se igra ruskog ruleta a kako su sve ove kolege dobile?! kod nas pocela sezona alergija a ujedno i prolecni grip...cik provali sad sta ti je. ja sam vec na clairin-u Edited March 14, 2020 by mustang
borris_ Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 Vjerovatno ali već sedam dana radim od kuće za svaki slučaj. Najverovatnije sam pokupio od kolege koji je došao da radi poslije tri dana bolesti i nastavio da kaslje. 2 minutes ago, Redoran said: Možda je nešto sezonsko. Mart je, nije corona jedino što možeš da zakačiš.
arheolog1981 Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 Vučić najavljuje vojsku na ulicama, hej, jbt, pa najbolje da počnu da pucaju po ljudima ne bi li ih spasili od korone, potpuno odljepljivanje. Ali tako nam i treba kad smo kompletnim retardima dozvolili da nas uzjašu, nije biti vlast za one koji su najbezobzirniji i koji mogu najviše da ukradu, nekad treba i malo pameti. Ako nas ovo ne opameti kao vrstu, onda sledeći virus treba da udari 50x jače. (i ne mislim pritom samo na Srbe i Vučića, već i na Trampa, Džonsona i sve debile koji su zajahali na talasu demagogije, prodavanja šuplje itd) Kad smo kod opamećivanja i sledećeg virusa, samo da primetim... Ako Kina ne prekine potpuno rad pijaca egzotičnih vrsta i ne ukine farme tigrova, oposuma i čega već sve ne tek ćemo najebati. Onaj video što sam postovao je blagi horor kako izgledaju ti wet markets... Nije stvar gladi više što je najgore, ugrožene vrste jedu bogati. Mislim da nismo ni zagrebali šta sve može s životinje na čoveka da pređe. Jebem mu mater, ne moraju se jesti nosorozi i žirafe i još kupovati na takvim leglima zaraze. SARS je bio 2003, isto potekao odatle kao i ovaj covid19 koji je SARS2 praktično.Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
3opge Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 Infected people without symptoms might be driving the spread of coronavirus more than we realized
Niveamen Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 41 minutes ago, Bogotac said: To je ono o cemu pricam,kriterijum je sramotan,tj uradjen kako odgovara bagri sa vlasti. E ovo je ono o cemu sam ja pricao pre par dana,ali onda je vecina skocila na mene kako se ovakve stvari ne smeju sakriti..Ja sam rekao da vlast kao i za sve ostalo u drzavi moze da manipulise narodom kako zeli.Ko zna koliko moze da umre a i da ne zna da je umrlo bas od korona virusa.Tako ce oni i nastaviti,po danu desetak slucajeva,i tako u nedogled dok bude trajala ova pandemija. Jedino mogu da zamolim dobre ljude koji posecuju ovaj forum a imaju nekog u zdravstvu ili tamo rade da podele sa nama neku informaciju kako bi bar malo saznali stvarno stanje sa virusom.Hvala.
steins Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 Aman, nema dokaza da asimptomaski pacijenti prenose virus.Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
dig_chohano Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 2 minutes ago, gospa buba said: to je jednostavno. imao je rat na svojoj teritoriji. da budem bash bezobrazna. dakle mi vishe nemamo ni istu agendu za ujutro i uveche, chupamo pa sadimo pa ispochetka? sent from bubamoto Ne razumem. Video sam ove nedelje bar 7-8 slučajeva gde jedan postaje 15 u dva dana. Gde nekoga od 32 godine evakuišeš na aparatima u balonu sa negativnim pritiskom iz razvijene zemlje jer nema dovoljno respiratora. Da, ujutru ono od sinoć može da bude mnogo drugačije. Meni svako jutro takvo već dve nedelje. Al ok, ko misli da je sprdnja i da bokvica privijena na čmar pomaže, njegovo pravo.
Recommended Posts