James Marshall Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 Jebote, kakva kuknjava na sve strane kolektivno, ja sam 3 i po godine živio pod granatama, svaki dan kad smo išli po vodu na pumpu glava mi je bila u torbi, komšiju (ljekara) mi na moje oči rastrgnula granata (gledao s prozora) drugaru iz osnovne komad ivičnjaka od granate bukvalno otkinuo glavu, u bolnicu se nije ni išlo sem ako nije neka smrtna opasnost a u tim bolnicama ionako ničeg nije bilo, a sad se kuka kao da će čovječanstvo da propadne. Ako će 2 mjeseca karantina da ugasi čovječanstvo, onda i treba da propadne. Jebote, ugledali smo promil horora ljudi iz Afrike, Azije, Bliskog Istoka, ali mislim da oni ne kukaju ni 1% kao Zapadnjaci.Stvarno ove naše dijelove svijeta zahvatila teška dekadencija. Pa ja mislim da je u vremenima kuge i kolere bilo bolje stanje duha.
Frile Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 2 minutes ago, James Marshall said: Jebote, kakva kuknjava na sve strane kolektivno... Ako ti je Banjo ukrao pass trepni levim okom
dig_chohano Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 5 minutes ago, James Marshall said: Jebote, kakva kuknjava na sve strane kolektivno, ja sam 3 i po godine živio pod granatama, svaki dan kad smo išli po vodu na pumpu glava mi je bila u torbi, komšiju (ljekara) mi na moje oči rastrgnula granata (gledao s prozora) drugaru iz osnovne komad ivičnjaka od granate bukvalno otkinuo glavu, u bolnicu se nije ni išlo sem ako nije neka smrtna opasnost a u tim bolnicama ionako ničeg nije bilo, a sad se kuka kao da će čovječanstvo da propadne. Ako će 2 mjeseca karantina da ugasi čovječanstvo, onda i treba da propadne. Jebote, ugledali smo promil horora ljudi iz Afrike, Azije, Bliskog Istoka, ali mislim da oni ne kukaju ni 1% kao Zapadnjaci.Stvarno ove naše dijelove svijeta zahvatila teška dekadencija. Pa ja mislim da je u vremenima kuge i kolere bilo bolje stanje duha. Moj pokojni deda jeo lišće bukve u partizanima da ne bi skapao od gladi i izgubio skoro celu porodicu. Onda prošao rat i on iz nekog razloga nije postao retard.
Redoran Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 19 minutes ago, Have_Fun said: Ne razumem sledece: Zasto se ne zatvore granice? Zasto se ne zatvore skole? Zasto se ne uvede neki vid vanrednog stanja i zatvori sve sto se zatvoriti moze osim prodavnica hrane i apoteka? Zasto se ne zabrani zvrjanje po ulici osim kad je moranje ili odlazak u nabavku? Bar na 3-4 nedelje Bolje spreciti nego leciti Mislim da definitivno gledamo nekoliko različitih pristupa u Evropi kao glavnom trenutnom žarištu. Prvi pristup je da ne radiš apsolutno ništa dok bolnice ne počnu masovno da se pune teškim slučajevima. Ovaj pristup smo videli u Italiji i ajde da kažemo u Španiji. Drugi pristup je da, poučen dešavanjima u Italiji, uradiš nešto pre nego što bolnice počnu da se masovno pune teškim slučajevima. Ovo rade Francuska, Nemačka, Skandinavija, Poljska i većina drugih zemalja. Kako vreme prolazi i stvari se pogoršavaju, tako većem broju njih dolazi iz dupeta u glavu. Treći pristup je da friziraš stvarne cifre do nekog potpuno bizarnog nivoa jer si osakatio zdravstvo merama štednjetm (UK), ili se tripuješ da ćeš tako da spaseš ekonomiju i turizam (Turska), ili si naprosto 1 potpuno neupotrebljiv imbecil (Srbija).
arheolog1981 Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 Jebote, kakva kuknjava na sve strane kolektivno, ja sam 3 i po godine živio pod granatama, svaki dan kad smo išli po vodu na pumpu glava mi je bila u torbi, komšiju (ljekara) mi na moje oči rastrgnula granata (gledao s prozora) drugaru iz osnovne komad ivičnjaka od granate bukvalno otkinuo glavu, u bolnicu se nije ni išlo sem ako nije neka smrtna opasnost a u tim bolnicama ionako ničeg nije bilo, a sad se kuka kao da će čovječanstvo da propadne. Ako će 2 mjeseca karantina da ugasi čovječanstvo, onda i treba da propadne. Jebote, ugledali smo promil horora ljudi iz Afrike, Azije, Bliskog Istoka, ali mislim da oni ne kukaju ni 1% kao Zapadnjaci.Stvarno ove naše dijelove svijeta zahvatila teška dekadencija. Pa ja mislim da je u vremenima kuge i kolere bilo bolje stanje duha. Bukvalno se razbolim kad počnem da čitam. Jbt pozivanje na vanredno stanje, zabranu izlaska na ulicu sem ako ne ideš u nabavku, smeštanje bolesnih u kasarne?! Nek nam podele i oružje da budemo spremni I to sve na 50 bolesnih, još uvek bez smrtnog slučaja. Otišli smo u kurac krasni...Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
BWA Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 u banjaluci trenutno ima oko 900 ljudi u samoizolaciji. prica se da neki od njih normalno hodaju po gradu.
James Marshall Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 Just now, Frile said: Ako ti je Banjo ukrao pass trepni levim okom Ma ne nego ću da se hranim mračnim proročanstvima. Jebem ga, poštovaću sve preporuke, gledaću da ne ugrozim nikoga, ali ovu histeriju zaista ne razumijem. Ok, kapiram da će biti sranja kad sve ovo prođe da se vrate stvari u normalu, ali će ići teže uz mračenje. Mislim, bježati u brda i furati neki doomsday scenario a eto Kinezi već proglasili pobjedu a na sve strane rade timovi naučnika na vakcinama, a okolo ljudi već čiste pištolje i katane za harakiri jer je nestalo toalet papira. Pa mislim jebem ga.
ToniAdams Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 elem ovde de sam trenutno, skole nece raditi od utorka(!!!), znaci u ponedeljak regularno, a onda od utorka pauza.
Ravanelli Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 Inace iz moje okoline, drugarica trudnica, muz radi na naftnim platformama oboje imaju simptome - u kucnoj izolaciji Kolega koji sedi pored mene - u kucnoj izolaciji, cela porodica njih 4oro bolesno. Kapiram da ima jos hiljade slicnih
mustang Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 2 minutes ago, Ravanelli said: Inace iz moje okoline, drugarica trudnica, muz radi na naftnim platformama oboje imaju simptome - u kucnoj izolaciji Kolega koji sedi pored mene - u kucnoj izolaciji, cela porodica njih 4oro bolesno. Kapiram da ima jos hiljade slicnih jel to u srbiji i van zemlje
James Marshall Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 2 minutes ago, arheolog1981 said: Bukvalno se razbolim kad počnem da čitam. Jbt pozivanje na vanredno stanje, zabranu izlaska na ulicu sem ako ne ideš u nabavku, smeštanje bolesnih u kasarne?! Nek nam podele i oružje da budemo spremni I to sve na 50 bolesnih, još uvek bez smrtnog slučaja. Otišli smo u kurac krasni... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Vučić najavljuje vojsku na ulicama, hej, jbt, pa najbolje da počnu da pucaju po ljudima ne bi li ih spasili od korone, potpuno odljepljivanje. Ali tako nam i treba kad smo kompletnim retardima dozvolili da nas uzjašu, nije biti vlast za one koji su najbezobzirniji i koji mogu najviše da ukradu, nekad treba i malo pameti. Ako nas ovo ne opameti kao vrstu, onda sledeći virus treba da udari 50x jače. (i ne mislim pritom samo na Srbe i Vučića, već i na Trampa, Džonsona i sve debile koji su zajahali na talasu demagogije, prodavanja šuplje itd)
gone fishing Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 6 minutes ago, arheolog1981 said: Bukvalno se razbolim kad počnem da čitam. Jbt pozivanje na vanredno stanje, zabranu izlaska na ulicu sem ako ne ideš u nabavku, smeštanje bolesnih u kasarne?! Nek nam podele i oružje da budemo spremni I to sve na 50 bolesnih, još uvek bez smrtnog slučaja. Otišli smo u kurac krasni... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Quote Italy's health system is overwhelmed: - "We're close to the point of no return for intensive care beds in Lombardy. We have 15 to 20 intensive care beds left. With 85 new people entering ICU every day and 2 or 3 leaving, we're close to the point of no return. "There are no more ambulances" - Lombardy Welfare Councilor Gallera added - "and therefore someone will have to wait late in the evening." [source] 732 patients are currently treated in intensive care in Lombardy, and 76 new deaths were reported in the region today [source] - In Bergamo, "deaths have quintupled from a week ago. There is a burial every half hour" said Councilor for Cemetery Services Giacomo Angeloni. "There are many elderly people at home with breathing difficulties. They are not hospitalized because the hospitals are full" said the mayor of Alzano Lombardo Carmelo Bertocchi - italija je imala 79 slučajeva 22 februara, pametnom dovoljno...
steins Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 Jebote, kakva kuknjava na sve strane kolektivno, ja sam 3 i po godine živio pod granatama, svaki dan kad smo išli po vodu na pumpu glava mi je bila u torbi, komšiju (ljekara) mi na moje oči rastrgnula granata (gledao s prozora) drugaru iz osnovne komad ivičnjaka od granate bukvalno otkinuo glavu, u bolnicu se nije ni išlo sem ako nije neka smrtna opasnost a u tim bolnicama ionako ničeg nije bilo, a sad se kuka kao da će čovječanstvo da propadne. Ako će 2 mjeseca karantina da ugasi čovječanstvo, onda i treba da propadne. Jebote, ugledali smo promil horora ljudi iz Afrike, Azije, Bliskog Istoka, ali mislim da oni ne kukaju ni 1% kao Zapadnjaci.Stvarno ove naše dijelove svijeta zahvatila teška dekadencija. Pa ja mislim da je u vremenima kuge i kolere bilo bolje stanje duha. Plus milijunПослато са Mi 9T помоћу Тапатока
ToniAdams Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 odlika preventivnih mera i jeste da svakom laiku sa strane deluju u tom momentu preterano i predramaticno. ako se pojave oni znaci koje bi mere trebale da sprece, onda je vec kasno.
Recommended Posts